miele wasproducten

Levering werd stipt en zorgvuldig geleverd.

achat d'un sèche linge

reçu mon sèche linge le lendemain de la commande, et ce qui est bien c'est de recevoir un coup de téléphone pour prévenir de l'heure d'arrivée à la maison ce qui m'a permis de préparer l'ancien qu'ils ont enlever. Les livreurs très gentils aussi .

livraison expresse et facile

Article en seconde chance commandé à 16h - reçu le lendemain matin et comme neuf !! Merci

tevreden!

goede uitleg bij aankoop tablet, met vergelijkingsmogelijkheden met andere modellen de tablet voldoet aan de verwachtingen

goede pris-kwaliteit

snelle en goede opvolging van de bestelling

Qualité et rapidité

Très satisfaite du produit et du service. Je recommande

Service

Bestelling op tijd en volgens afspraken geleverd.

al jaren klant

In de loop der jaren al meerdere aankopen gedaan en alles is altijd zeer vlot verlopen. Ook bij teruggave geen enkel probleem. Ook al vergelijk ik vaak prijzen met andere webwinkels ik eindig meestal weer bij Coolblue. Bij aankoop van witgoed altijd mannen die met plezier leveren en de machines aansluiten, zelfs op vrijdagavond zijn ze nog in vorm. Ook aan de telefoon steeds vriendelijke en behulpzame mensen. Dat maakt voor mij het verschil. Ik zou zeggen Coolblue doe zo verder en zorg goed voor jullie personeel om die kwaliteit te behouden.

Perfecte levering.

Vandaag besteld, morgen geleverd.

En un mot professionnalisme.

Bon contact, rapidité, sympathie du livreur.

Uitsekende vervulling van mijn verwachtingen!

Snelle levering! Zeer blij met de kwaliteit van het product

Efficace

Quel service Irréprochable

Top service, altijd vriendelijk

Goede service, snel geleverd, vriendelijk aan de balie

Service ultra-rapide et efficace

Commandé à 23h et livré le lendemain fin de matinée !

TOP

article commandé en soirée réceptionné le lendemain en matinée

Altijd goede service

Ik bestelde enkele dagen geleden een Xbox controller bij Coolblue. Afhalen in de winkel ging super vlot en het personeel is altijd super vriendelijk. Uit ervaring kan ik zeggen dat je goed moet zoeken voor beter dan Coolblue wat betreft klantvriendelijkheid.

Très bien

Super rapide

Snel correct en volgens doorgeven informatie

Alles volgens gekregen informatie geleverd. Zoals het hoort .

Snelservice

Livraison super rapide dès le lendemain

A chacune de mes commandes j'ai été ravi du site et de la livraison

Qualité et rapidité

La qualité est au rendez-vous et l'expédition de la marchandise ne se fait pas attendre. Merci Colblue

Super tevreden, levering dag na bestelling, en heel vriendelijke persoon bij levering, top

Très

C' est la première fois que j' effectue une commande sur internet et je suis très satisfait

Tout était parfait

Tout était parfait