Excellent service

Bonne communication du début jusqu'à la livraison !

Excellent

Rapide simple et très avantageux

Alles zoals het hoort…

correkte uitvoering

Alles zeer duidelijk en een correcte levering met de fiets (ideaal)

Après un coup de coeur, nous avons commandé et Coolblue a fait le reste

Coolblue est plus rapide que son ombre, son service est parfait

Alles perfect verlopen!

Perfecte service, netjes op tijd. Heerlijk zo.

Vlotte levering, scherpe prijzen

Vandaag besteld, morgen geleverd. Erg concurentiële prijzen. Enige minpuntje : grote verpakkingsdoos voor een kleine aankoop en niet eens gevuld met beschermingsmateriaal, dus de aankoop ligt te schudden in een veel te grote doos.

Deplorable

Le produit commandé ne répond pas à mes attentes

super bonne

rapide et efficace

Zending is niet compleet

De USB-STICK ontbreekt.

Snel , vlot , correct en zeer vriendelijk !

Ik vond zeer snel wat ik nodig had aan een correcte prijs . De bestelling was makkelijk geplaatst en betaald . 2 dagen later kon er geleverd worden. De communicatie daar rond verliep vlot . Er werd op het afgesproken uur geleverd door zeer vriendelijke mensen die zeer behulpzaam waren . Ik ben tevreden !

délais de livraison superbe

commander très tard reçu très tôt

Respect des délais

Simple et efficace

Super produit reçu très rapidement

Première expérience très positive. A renouveller sans hésiter.

Samsung tablet gereserveerd via website en ik kon hem onmiddellijk gaan afhalen

Commande en ligne aisée, livraison le lendemain, site Internet clair, nickel !

Commandé un aspirateur en ligne à 09h00, appareil livré le lendemain à 10h50 par BPost. Aussitôt dit, aussitôt fait ! Quelle efficacité !

Prima in orde

Correcte prijs, informatie en levering. Niets op aan te merken.

Ik kon zonder problemen mijn bestelling ophalen en werd enorm vriendelijk geholpen.

Bien emballé, vite livré

Première commande, tout s'est très bien passé. L'appareil fonctionne très bien et le service était parfait ... Je recommanderai certainement chez Coolblue prochainement

Simplement content du service

L'appareil doit encore faire ses preuves J'espère que ce sera comme le four inventum acheté précedemment " No problem"

Zeer snel en goed geprijst

De site werkt zeer degelijk, en artikelen vinden en aankopen gaat lekker vlot. De verwerking van de aankoop gebeurt razendsnel en probleemloos.

Coolbleu is echt geweldig !

Aankoop online gedaan. De dag nadien lag mijn toestel klaar. Vriendelijke bediening. Goede uitleg! Zeer tevreden ook over mijn aankoop: een voetmassage-apparaat.

Bonne expérience, bon service

Commandé la veille au soir, le lendemain matin le produit était dispo. Réception rapide et personnel sympa. Je recommande.

Livraison rapide

Commande la veille au soir livraison le lendemain début d’après-midi. Très efficace

Deux achat chez coolblue et super satisfait tant au niveau prix , emballage livraison et délais

Très bonne expérience Site très intuitif . réservation de produits et commande en un seul clic Vraiment bien niveau livraison délais respectés

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600