Geweldig snel! Met top kwaliteit

Snel, prijs kwaliteit top en eerlijk.

De bestelling was er al de volgende dag . Bij het afhalen was het ontvangst vriendelijk en gaf een goed uitleg .

geweldig en snel

Altijd goed en snel geleverd

Livraison en moins de 24h et produit nickel

J'ai acheté la souris Apple "magic mouse" d'une valeur de 79$ pour mon macbook pro. Coolblue a offert une remise de 5€, ce qui m'est revenu à 74€. Il s'agit d'une offre temporaire pour tous les clients. Je n'en étais pas au courant, la remise s'est activé tout seul lors de la commande sur leur site. Ca donne le sourire ;) Par ailleurs, la livraison s'est faite en moins de 24h suivant la commande. Un livreur coolblue très sympathique m'a livré mon colis en vélo. C'est efficace, rapide et plus respectueux à l'environnement. J'ai déballé le produit, qui correspond parfaitement à mes attentes. Je l'utilise déjà depuis quelques jours, il fonctionne parfaitement, je suis totalement satisfait par mon achat. Merci coolblue

Snelle levering produkt op afgesproken tijdstip

Snelle levering produkt op afgesproken dat kon gekozen worden bij bestelling en goedkoopste op web voor besteld produkt.

Colis non livré

Alors qu’il était annoncé par SMS, je suis toujours dans l’attente de ma commande, une barrette SSD de 500 euros. Commande 59007339. A deux reprises j’ai tenté d’appeler le service clientèle et après avoir attendu 15 minutes pour passer de la sixième à la première place, par deux fois on m’a raccroché au nez sans m’écouter. Cela fait plusieurs jours que j’attends ce colis et je n’ai reçu aucun courrier motivant se retard. J’étais jusque là un client régulier, c’est vraiment dommage.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Uitstekende service

Telkens ik op coolblue bestel heb ik het de volgende dag al in huis! Top service!

respect de délais et qualité du service

commande faite sur le site avec beaucoup d'aisance, reçu dans le délais demandé, livré très bien emballé, commande conforme à mes souhait.

Super , rien à redire . Service rapide et soigné.

Commander un jour , livré le lendemain . Colis bien emballé et correct. Ok sur toute la ligne.

Correcte levering op afgesproken ogenblik

Service rapide

Site agréable à parcourir et bien structuré et de plus vous proposez un service rapide. Merci

super

tres bien arrive ;et super rapide

Envois rapide, produit de qualité c'est cool

Bonne expérience, rien a redire

Aankoop + verzenden prima geregeld

3de keer Coolblue, Bezorging OK. Hun 2dekans is telkens ok. Mooie korting voor een geopende doos. 1x zat er een kras in maar had die niet gezien had ik er niet naar gezocht.

je suis très satisfait

Jamais de retard de livraison, aucun dégats sur les colis. Que demander de mieux ? Si vous souhaitez acheter du matériel informatique ou autre choisissez Coolblue =)

Snel en correct

Alle bestellingen worden netjes en correct afgehandeld. De beschrijvingen op de website zijn ook correct

Produit conforme aux attentes

Livraison rapide

Bestelling werkbureau 2 delen

Ik heb eerder besteld bij Coolblue naar tevredenheid. Dit keer echter op mijn neus gekeken. Ik heb een elektronisch verstelbaar bureau besteld met aflevering op een door mij te bepalen locatie. Pas uit de berichtgeving waar ik het pakket kon ophalen, werd duidelijk dat het bureau in 2 aparte delen zou worden geleverd. Wat wel en wat niet, was niet duidelijk. De opgegeven reden was ivm verwerking van de Black Friday deals - iets wat mij wat onwaarschijnlijk lijkt: het is 1 bureau dat je in elkaar moet zetten: componenten horen bij elkaar. Dat dit bureau in 2 delen zou worden geleverd (in theorie of praktijk), was overigens niet gedurende de bestelprocedure duidelijk gemaakt, noch uit de bevestiging van de bestelling op te maken. Het bureaublad heb ik netjes binnen de opgegeven levertijd kunnen ophalen. Het 6 dagen na dato bestelling nog steeds wachten op het bericht wanneer het onderstel (vrij wezenlijk) wordt geleverd. Vervelend nu ik door verblijf in buitenland, nu iemand anders moet belasten met ophaling...

Fijne ervaring

Correct en vriendelijke

Rapide et conforme à la commande

Commande faite le veille et reçue en bonne état et conforme

Rapide et efficace

Produit a été livré en moins de 24 heures la facture a été envoyé le Thelma fait un plus livraison en vélo je félicite Coolblue

Aangenaam

Zeer vlotte en correcte service en een super vriendelijke fiets koerierster

super snelle levering

In de avond besteld, de volgende ochtend al geleverd. Alles was mooi verpakt en volgens wens!

Ssssnel en efficiënt.

Zeer vlotte en snelle bestelling van mijn ChromeCast. Ook voor de retour, in duidelijke stappen uitgelegd wat je moet doen. Zo moet het.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600