Tevreden met de aankoop

Heel snel geleverd , prijs , kwaliteit is top .

Slecht

Niemand telefonisch bereikbaar

Vlugge en perfecte service

We hadden onze bestelling binnen de 24 uur zoals beloofd. Alles verliep vlug en perfect. Dank!

Parfait

Prix interessant, livraison rapide

Uitstekende ervaring.

De prijs was goed. Het bestellen ging supervlot en de levering heel snel. Kwalitatief item. Kan niet beter. Ik zou het zo opnieuw doen.

Heel goed verlopen

Vlotte betaling en info, perfecte levering.

Snel geleverd Kon zelf datum kiezen Mail met handleiding ontvangen

fifty fifty

omwisseling binnen de garantie perfect. contact klantenservice omtrent afhandeling creditfacturatie SUCKS (tot op dit moment). Ik wacht op een antwoord per mail, telefoon, per post of persoonlijk aan de deur.

Vlotte service

vriendelijke en duidelijke levering

onvolledig

Beste ik bestelde een printer en die werd -zoals beloofd- de dag nadien geleverd. Echter ontbreekt mijn factuur en ook de cashback van 30 euro is nergens terug te vinden.

Très bonne expérience

Tres bonne expérience , personnel très sympa à l’écoute . Toujours un plaisir .

Arrivée à heure et à temps et colis correct

Première expérience concluante

Vlot besteld en geleverd

Nieuwe TV volgens afspraak vlot geleverd. Je wordt goed begeleid bij de keuze, kan ook vlot vouchers gebruiken, en dan zelf kiezen op welke dag best geleverd wordt.

Bonne et rapide

Livraison rapide, arrivé en bon état. Moins cher que les concurrents pour le même article. Merci

Oké

Het pakketje is snel opgestuurd naar de verdeler maar is van uit bpost nog altijd niet geleverd.

Zoals altijd tip top in orde

Levering proper en heel snel geleverd. Veilig verpakt. Thx

Blackfriday !

J'aime Coolblue qui offre un bien meilleur service que ses concurrents mais...La Samsung watch 7 44mm 4G! Est en promo Blackfriday aussi bien chez Samsung.com que Mediamarkt au prix de 279€ mais aucun effort chez Coolblue car toujours à 362€ alors que TOUTES! les autres promos blackfriday Samsung sont respecter par rapport a la concurrence, un Coolblueur du callcenter m'as dis que je suis obligé d'aller à la concurrence pour cette promo. C'est dommage

Stipt en proper !

Altijd heel correct en stipt geleverd !

Knappe toestellen met goede handleiding

Ik heb een mesh netwerk opgezet met 3 TP-link X50 toestellen. De installatie was vlot dankzij de goede handleiding bij het product. De werking kan ook bekeken worden vanop afstand mits de APP. Niet vergeten de toestellen te configureren als ACCESS-POINTS. Is belangrijk voor draadloze printers! Een aanrader om uw bereikbaarheid te verbeteren over een grotere oppervlakte. www.vdvcom.be

Goede en snelle service

We hebben het product snel ontvangen. Werden goed op de hoogte gehouden van waar het pakket zich bevind. Geen problemen geweest,alleen maar goed

Disappointing

I hope i would have no problem with return

top!

alles ok tussen bestel, confirmaties, levering and info rond levering!

Zondag besteld Maandag geleverd top heel tevreden En 30 dagen bedenktijd Kan zeker Coolblue aanbevelen

Snelle levering en correcte prijs/kwaliteit

Snel geleverd en enorm goed geïnformeerd gebleven vanaf het bestellen tot de levering!

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600