Zeer gebruiksvriendelijk.

Ontvangen bestelling geleverd op de afgesproken tijd.

Onvoldoende communicatie

Mbt tot een reparatie (garantie) werd onvoldoende gecommuniceerd. Onmogelijk om zelf naar status reparatie te peilen, hing volledig af van berichten in app/mails. Reparatie bleek uiteindelijk onmogelijk, reden niet gecommuniceerd. Ook ivm nog aanwezige data op desktop werd niets gecommuniceerd, wat hiermee gedaan werd. Aankoopbedrag oude pc werd vergoed maar doordat PC’s een stuk duurder zijn geworden heb ik €760 moeten bijleggen. Was reparatie dan echt niet mogelijk, PC van minder dan 2 jaar oud?

Zeer vlotte levering.

Vriendelijke en correcte levering van mijn stofzuiger.

Slecht +++++

In een winkel in belgië, verwacht men te woord gestaan te worden in de nederlandse taal, of op zijn minst in het frans! In de winkel in drogenbos is dit blijkbaar niet mogelijk, en verstond men ons enkel in het engels! Tevens werd er niets van moeite gedaan om ons toch verder te helpen en stonden we met lege handen terug op straat ! Gezien we een cadeaubon wouden omruilen dan maar online zelf besteld, hadden we de cadeaubon niet gehad = geen bestelling

Correct, vlot, efficiënt

Je wordt verwelkomd in de winkel die je helpt te kiezen. De klantendienst is vlot telefonisch bereikbaar en doet aanpassingen waar nodig. De beloofde levertermijn wordt gerespecteerd. De bezorgdienst is stopt en klantvriendelijk. Ik kan geen enkel negatief punt benoemen:

Op en top

Gsm aangekocht die ik liet klaarleggen in wi kel Kuurne, aangekomen onmiddellijk geholpen en hoe naturel vriendelijk , uitleg top, was eerste aankoop maar zal zeker de laatste niet zijn... proficiat met jullie werknemers

Retard de livraison

Livraison prévue le 12….toujours pas reçu le 15…

• Nous recommanderiez-vous? Non

Betrouwbaar

Betrouwbare en evidente keuze in het world wild west.

Correspond

Le tout correspond à mes attentes

Heel hulpzaam en vriendelijk

Top.

Geweldig, zoals altijd

Blijft nummer één. Zo houden!

Iets duurder maar prima kwaliteit!

Oplaadkabel van kwaliteit, vergeleken met de goedkope ( die meestel niet lang meegaan) duidelijk verschil.

Très content

Rapidité, facile, merci

Fast shipping

I recommend shopping at Coolblue — fast shipping and package tracking.

Zoals altijd,goed!

Pakket op tijd,netjes geleverd. Geen klachten. Zoals gewoonlijk,goed!

Vlotte levering

Perfekte snelle levering per fits

Het geluid werkt niet

Het geluid werkt niet

Dikke korting voor een deukje. Snelle levering. Vriendelijke gasten die verder gingen dan over de drempel.

Stipt en vlugge levering

In orde

Rien à dire

Nikel

Magnifique

Votre vendeur a été d’une gentillesse et d’un professionnalisme incroyable je reviendrai certainement comme d’habitude que chez vous!

Livraison très rapide

Emballage impeccable livraison rapide site convivial et pratique

Een beetje te lang te wachten mazr uitstekend dienst....

Online bestelling helemaal oké

Bestelling snel en coorect maar 1 van de leveranciers is niet zo vriendelijk geweest. Wilde niet bewegen vooraleer de collega erbij kwam. Zijn uitspraak " ik ga mij niet forceren voor een stomme koelkast" terwijl ik erbij stond. Is toch niet zo klantvriendelijk.

super correct bedrijf met snelle levering

De router werd snel geleverd. Correcte service.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen