Beste Marisjka, Wat jammer dat je je bestelling niet op tijd mocht ontvangen. We hebben je dossier er meteen bijgenomen en zien dat je pakket nog niet geleverd is. We raden je aan om nog even af te wachten tot donderdag. Als je donderdag na 17 uur nog niets ontvangen hebt, aarzel dan niet om weer contact op te nemen. We starten dan een onderzoek voor je op. Hopelijk kan je er snel van genieten! Met vriendelijke groeten, Coolblue.
Beste Helena, Wat jammer dat je deze service hebt ontvangen. Dit is niet de service die je van ons mag verwachten en hier willen we je dan ook onze oprechte excuses voor aanbieden. We doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat dit niet meer voorvalt in de toekomst. We hebben je dossier er meteen bijgenomen en zien dat je je pakket hebt afgehaald in het postkantoor. We wensen je alvast veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groeten, Coolblue.