Parfait

Ce n est pas une pub mensongère, colis livré le lendemain. Impeccable, très bien emballé

Goede printer, vriendelijke persoon bij afhaling Hasselt, jammer genoeg verkeerde verbindingskabel voor iMac: zal deze trachten om te ruilen

Cru gezegd: alles perfect.

Namiddag besteld en in de ochtend opgehaald. Prima!

Recht aan, recht uit.

Wij hebben onze bbq besteld zonder veel problemen problemen en kregen ook op gepaste tijden een update hoe het stond met de bestelling. De levering verliep heel vlot en tijdig.

Matériels commander conforme et expédition rapide super

Zeer vlot, in alle opzichten!

In elk aspect ben ik tevreden. De communicatie is heel accuraat, de bezorging met de fiets is fantastisch én vooral vind ik het ook erg knap dat jullie opvolgmails sturen om met de bestelling aan de slag te kunnen gaan. Ik ben een tevreden klant!

Snelle service, handige mails met tips na bestelling.

Service très rapide et parfait

Service très rapide et correct

Goede kwaliteit en betrouwbare aftersale

Aanbod is goed, net zoals de site. Wat jullie onderscheiden is de aftersale waardoor ik altijd met een gerust hart bestel bij jullie.

Prima service en snel geleverd

Snel geleverd .

Zeer goed team

Zeer goed team,jullie doen wat je beloofde. Op 15/05/2025 heb ik een monitor van 27 duim Samsung terug gestuurd om om te ruilen voor Samsung LS32D800UAUXEN,maar mag het SAMSUNG LS32D600UAUXEN zijn van 411 euro het verschil betaal ik wel.Mvg. Walter uit 9340 Lede

Première expérience mais pas la dernière

C'est la première fois que je commande chez Coolblue. J'ai été attiré par une promo sur des cartouches d'encre pour imprimante, un super prix, ultra avantageux. Et la livraison en moins de 24h, c'est un énorme top.

Bonne qualité prix et rapidité d'expédition

Bonne qualité prix et rapidité d'expédition. Cash back en plus.

Colis n’est pas arrivé

Le colis devait arriver il y a 2 jours et depuis aucune nouvelle. Il faut attendre, pas possible de savoir où il est et quand il arrivera. Pas top comme première expérience..

Kwaliteit voor weinig geld

Uw aankoop kan zonder problemen afgehaald worden in de winkel. Altijd snel na een online bestelling.

Echt wel tevreden!!!

Had problemen met men betaling. Gebeld naar helpdesk en op 10min was alles geregeld.

Système Windows intégré mais en NL ou en UK seulement

Bonjour, J'ai bien reçu votre commande, mais je n'ai pas pu choisir la langue dans windows en Français comme je l'aurais souhaité. Peut-être choisir la langue en fonction de la zone flamande ou wallonne ? Merci

Je n’ai toujours pas été livré c’est scandaleux

Livraison en 24h : publicité mensongère et aucun service après vente qui m’aide

Fast and good product

zoals steeds, zeer tevreden

Heb al vaker gekocht bij Coolblue en al altijd zeer tevreden geweest. Zowel de mensen aan de telefoon, en zeker van de mensen die zaken komen instaleren. Kortom, Coolblue is en blijft een aanrader!

vlot en juist

Alles op de voorziene tijd geleverd. het juiste product.

Pratique et sécurisé

Même si on trouve un peu moins chère ailleurs, je préfère commander chez Coolblue car nous avons la possibilité d'échanger l'article sans tracas et surtout la livraison à domicile le lendemain. Je trouve sa plus sécurisé car on ne sait jamais quoi avec les sociétés de livraison d'aujourd'hui. Merci Coolblue.

Steeds top

Altijd goede service bij Coolblue. Snelle service en vriendelijke bediening.. Thanks,

Délai trop long entre la commande (le 6/5) et son envoi (le 13/5) !

Délai trop long entre la commande (le 6/5) et son envoi (le 13/5) !

Kennis Nederlands in winkel Louizalaan is een RAMP

Aan het onthaal (!) slaagde men er al niet in mijn Nederlands te verstaan, laat staan mij te kunnen helpen in het Nederlands. Nog erger: ook nadien (spijts de 10-tal medewerkers die ik telde) kon ik ook ik de winkel door niemand in verstaanbaar Nederlands worden geholpen. Eén medewerker (na een kwartier wachten) heeft uiteindelijk zijn best gedaan, dus geen verwijt aan hem, wel dikke buis voor het management.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen