très bon service livraison .

très bon service livraison, efficacité et rapidité.

Goede snelle levering

Een goede snelle levering. Meesturen van handleiding en tips is zeer goed.

Service exceptionnel, rapide et professionnel

Service exceptionnel, rapide et professionnel

Snelle en verzorgde verzending

Snelle en zeer verzorgd pakket

Snel

Het blijft toch ongelooflijk hoe snel je bestelling in huis is! Top!

Fausses promesses

J'ai acheté chez Coolblue car on me promettait la livraison le lendemain. La livraison à mis 4 jours.w

• Nous recommanderiez-vous? Non

Délai de livraison totalement faux

Délai de livraison de 24h pas du tout respecté!!

loze beloftes

Heel de dag zitten wachten. Speciaal vrijgemaakt en opdrachten verschoven. Levering steeds zien verlaten. Nochtans volgens track en trace op nog geen 500m van de deur. en dan uiteindelijk...... rond 19u bericht dat ze niet meer komen

Goede levering

Levering was stipt, er werd voldoende vooraf gecommuniceerd en de bezorgers waren vriendelijk. Ik heb bovendien op voorhand mijn reeds bestelde wasmachine makkelijk kunnen omwisselen naar een ander model. Samenvatting: uitstekende service!

fiable et rapide

commande rapide en moins de 24h

Vlot afgehandeld en ophalen verliep goed.

Vlot afgehandeld en ophalen verliep goed.

Waarom wordt er niet aangebeld???

We zijn thuis! We verwachten het pakje! We volgen het op de track-&-trace. Nog 2 stops en dan komt het... Plots bericht: 'het is geleverd' (in de brievenbus). Niets in de brievenbus, wel rechtopstaand naast de voordeur. Ons langwerpig multimedia-pakje kan... * omver vallen en dus schade. * in de regen komen te staan en dus schade. * gestolen worden en dus miserie. Waarom belt de pakjesdienst dus niet aan?? We zijn thuis en verwachten het. Dit is dus geen manier om pakjes te leveren...

Heel vriendelijke en behulpzame mensen

Fijne en vriendelijke medewerkers. Ik ga snel terug voor een volgende aankoop die ik ook al heb moge

Coolblue mag trots zijn op zijn medewerkers nu ook ervaren in schoten.

Top.

Tot nu toe zeer goed, zowel qua levering, communicatie, als kwaliteit. Bedankt Coolblue.

Goede Ervaring.

Omdat dit de 1ste keer was dat we bij Coolblue iets bestelde/reserveerde was het wel even chaotisch voor ons om op het scherm te zien waar we moesten zijn maar alles stond klaar en duidelijk aangegeven waar we ons pakket konden ophalen. De bediening was heel vlot en heel vriendelijk. daarom de 5 sterren. top

Correct!

Zowel levering, installatie als product zoals beloofd!

Commande d'un sèche-cheveux

Commandé vendredi soir, reçu samedi 14h ! Que demander de plus ?

Colis toujours pas arrivé

Le colis n'est pas toujours pas arrivé. Le tracking signale une tentative de livraison, or j'étais présent à l'heure indiquée et personne n'est venu. Le service Bpost est responsable pas Coolblue

alles ok

alles ok

Pas top

Dsl je nai.pas ete satisfait mon ecran etais casser a la reception

Top service, vriendelijke medewerkers

Super tevreden over de levering van mijn wasmachine door Coolblue. De twee jonge heren die kwamen bezorgen verdienen echt een pluim: vriendelijk, zorgvuldig en ongelooflijk behulpzaam. Ze hebben alles netjes geplaatst, aangesloten en duidelijk uitgelegd. Topservice van begin tot eind!

Simple. Rapide et rondement mené

Commandé le soir. Retiré en magasin dès le lendemain. Le matériel semble correct.

Parfait

Commande arrive rapidement et le prix très correct

Praktische website

Praktische website, snelle bezorging