Laden reviews...
2.942 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews melden snelle leveringen en duidelijke productinformatie. Klanten waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel in de winkel als bij de bezorging. Een paar meldingen van vertraagde leveringen of ontbrekende artikelen werden opgelost, wat de algehele tevredenheid hoog houdt.
Perfecte levering, het product doet exact wat het moet doen. Prijs kwaliteit in orde.
Laurent
Kortenberg
De la commande à la livraison, tout était parfait.
Luc
Welkenraedt
Very great
Vahide
Liege
Vooral de duidelijke uitleg van een medewerker (geen AI-chatbox) gaf de doorslag!
jan corens
Herent
iPad voor een voordelige prijs aangekocht en heel snel geleverd. Zeer tevreden dus
Anne
Maasmechelen
Zondag om 16:57uur besteld, maandag om 09:55 uur thuis afgeleverd!!! Dikke proficiat en dank aan Coolblue, maar ook aan bPost voor de ultra snelle afhandeling!!! Kan niet beter!!!
André
Leuven
Le colis est arrivé comme prévu les infos sur l'appareil était juste par rapport à se qu'il me fallait
Didier
Rue bodson 136 4030 grivegnee
Website werkt goed, aanbod is uitgebreid. Maar bij het afhalen was er een onduidelijkheid mbt de facturatie. De medewerker bleef daarbij, op een redelijk botte manier, bij het standpunt dat dit onze schuld was en niet opgelost kon worden. Uiteindelijk kwam de verantwoordelijke langs en bleek dat de werknemer naar de foute info zat te kijken waardoor hij dacht dat de facturatiegegevens fout waren. Iedereen kan fouten maken, maar om daarbij zo bot te reageren naar de andere partij is toch bedenkelijk.
Gilles
Hasselt
Ik kan tweedehands toestellen kopen voor een goeie prijs met dezelfde garantie en ben super blij ermee. Zorgen voor de aarde is belangrijk! Danku coolblue!
Len
Bulkendreef Oudenaarde
Vriendelijke ontvangst. Prima uitleg over ons probleem en oplossingsgericht samen zoeken naar een oplossing. Bedankt Jonas uit B park Brugge
Gehesquiere Johan
Brugge
Positief
Patrick
Gent
impecc, comme d'habitude .
alain alain dethier
renlies
Goed geholpen, duidelijke uitleg gehad, vriendelijk personeel. Levering was prima Ook de persoon van de levering was heel vriendelijk !
Wilfried
Zonhoven
À éviter. Commande 98894875 confirmée avec facture et date de livraison, puis annulée pour une « erreur de tri » qui leur incombe. On me rembourse au lieu de me livrer, le produit est maintenant épuisé et plus cher ailleurs, et au téléphone on me refuse le moindre geste (« on ne peut rien faire »). Zéro prise de responsabilité pour leur propre erreur. Décevant.
Kevin
Koekelberg
Parfait ! Commende samedi soir Et livraison le dimanche
28 July 2026
Natacha Mathot
Helecine
Mon colis a été déposé sans que je puisse le réceptionner. Donc je n’ai jamais reçu mon colis. Merci de me dire quelle est la procédure à suivre
Ilham
Bruxelles
Onvolledige levering, contact met jullie opgenomen -> -/+ 0,5u digitale ‘service’ (verloren tijd) + +/- 0,75 wachttijd alvorens we iemand tel. konden spreken -> resultaat = alles terug demonteren en inpakken, zelf naar BPost of winkel brengen en nieuwe levering afwachten… dit is geen service. Recent terug uit ziekenhuis, vertrouwde op jullie service en echt teleurstellend. Hoop dat de nieuwe levering is, gewoon, wat we hebben besteld. En heel dit gedoe zich niet nogmaals voordoet. Not amused.
Evy
Herselt
Livraison rapide, emballage solide. Site on line clair. A recommander
Noël Bohy - NB SERVICES
HOEGAARDEN
Super content in de namiddag besteld en de dag nadien geleverd,en alles dik in orde,ben heel tevreden.
Emiel
Herzele
J'ai pu choisir le moment de livraison, sans supplément alors que j'ai choisi d'être livrée un samedi. Mention spéciale pour le livreur qui m'a contactée en se mettant en route pour venir chez moi et était à l'heure. Il a été super sympa et nous a donné les informations utiles.
Pauline Desart
Frasnes-lez-Gosselies
2 laptops besteld en de dag nadien waren deze al beschikbaar op het postpunt.
Koen
Stekene
Pas content, lors de la livraison de notre micro ondes le samedi 25 juillet 2026, notre ancien micro ondes était dans le hall d'entrée et le livreur n'a pas voulu le reprendre … Pourtant sur vos publicités c'est prévu, Merci
André Lannoy
7090 Braine-le-Comte
Parfaitement parfait! Commande, livraison et produit!
Cathy
Mechelen
Johan
Aalst
Ondanks dar ik 2 keer thuis was op levermoment heeft er niemand aangebeld aan onze woning en konden ze dit zogezegd 2 keer nier afleveren.
Arne
Gent