Laden reviews...
2.943 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews melden snelle leveringen en duidelijke productinformatie. Klanten waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel in de winkel als bij de bezorging. Een paar meldingen van vertraagde leveringen of ontbrekende artikelen werden opgelost, wat de algehele tevredenheid hoog houdt.
Je n'ai pas réceptionné ma commande à la date convenue. Par la suite, on m'a informé d'une livraison le jour suivant, mais celle-ci n'a toujours pas eu lieu.
Leti
Belgique
Alles perfect, apparaat en levering!
martin beerens
Smetlede
Steeds super vriendelijk in de winkel en zo gemakkelijk online. Duidelijke en volledige info op de website. Verkopers in de winkel kennen echt de producten.
Luc Devel
Aartselaar - België
Even though one day delivery is promised if you order before 23:59 it’s not kept.
Steffen
Herent
Ik heb een reservatie van een laptop gedaan in de winkel in Gent (40km rijden) om deze te kunnen zien in een fysieke winkel, voor wat betreft scherm en type klavier. In de winkel was er geen toonmodel en het meisje aan de balie zij dat ze de verpakking (toestel van de reservering) niet mocht openmaken. Wij hebben deze gekocht, zonder enig idee wat we kochten (wel gezien op de website, maar niet fysiek in de winkel). Op de parking de verpakking opengemaakt om te zien wat er in zat. Helemaal niet tevreden, niet klantvriendelijk.
Jan
Hofstade
Excellent
Francesco Mattina
Alleur
I suppose you have seen that my order was in FR, so send me emails in FR or EN, please! and I will be happy to answer your questions. Thank you!
IOlanda
mombelli
Livreur Bon conseiller très aimable
Jacqueline Lardinois
Woluwe-Saint-Lambert
Besteld , afgehaald , fantastische service
Bart Van den Berg
Lier
ik heb het goede adres gevonden
PETER
STEKENE
Perfecte levering, het product doet exact wat het moet doen. Prijs kwaliteit in orde.
Laurent
Kortenberg
De la commande à la livraison, tout était parfait.
Luc
Welkenraedt
Very great
Vahide
Liege
Vooral de duidelijke uitleg van een medewerker (geen AI-chatbox) gaf de doorslag!
jan corens
Herent
iPad voor een voordelige prijs aangekocht en heel snel geleverd. Zeer tevreden dus
Anne
Maasmechelen
Zondag om 16:57uur besteld, maandag om 09:55 uur thuis afgeleverd!!! Dikke proficiat en dank aan Coolblue, maar ook aan bPost voor de ultra snelle afhandeling!!! Kan niet beter!!!
André
Leuven
Le colis est arrivé comme prévu les infos sur l'appareil était juste par rapport à se qu'il me fallait
Didier
Rue bodson 136 4030 grivegnee
Website werkt goed, aanbod is uitgebreid. Maar bij het afhalen was er een onduidelijkheid mbt de facturatie. De medewerker bleef daarbij, op een redelijk botte manier, bij het standpunt dat dit onze schuld was en niet opgelost kon worden. Uiteindelijk kwam de verantwoordelijke langs en bleek dat de werknemer naar de foute info zat te kijken waardoor hij dacht dat de facturatiegegevens fout waren. Iedereen kan fouten maken, maar om daarbij zo bot te reageren naar de andere partij is toch bedenkelijk.
Gilles
Hasselt
Ik kan tweedehands toestellen kopen voor een goeie prijs met dezelfde garantie en ben super blij ermee. Zorgen voor de aarde is belangrijk! Danku coolblue!
Len
Bulkendreef Oudenaarde
Vriendelijke ontvangst. Prima uitleg over ons probleem en oplossingsgericht samen zoeken naar een oplossing. Bedankt Jonas uit B park Brugge
Gehesquiere Johan
Brugge
Positief
Patrick
Gent
impecc, comme d'habitude .
alain alain dethier
renlies
Goed geholpen, duidelijke uitleg gehad, vriendelijk personeel. Levering was prima Ook de persoon van de levering was heel vriendelijk !
Wilfried
Zonhoven
À éviter. Commande 98894875 confirmée avec facture et date de livraison, puis annulée pour une « erreur de tri » qui leur incombe. On me rembourse au lieu de me livrer, le produit est maintenant épuisé et plus cher ailleurs, et au téléphone on me refuse le moindre geste (« on ne peut rien faire »). Zéro prise de responsabilité pour leur propre erreur. Décevant.
Kevin
Koekelberg