Laden reviews...
2.963 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews melden snelle leveringen en duidelijke productinformatie. Klanten waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel in de winkel als bij de bezorging. Een paar meldingen van vertraagde leveringen of ontbrekende artikelen werden opgelost, wat de algehele tevredenheid hoog houdt.
Mon colis a été déposé sans que je puisse le réceptionner. Donc je n’ai jamais reçu mon colis. Merci de me dire quelle est la procédure à suivre
Ilham
Bruxelles
Onvolledige levering, contact met jullie opgenomen -> -/+ 0,5u digitale ‘service’ (verloren tijd) + +/- 0,75 wachttijd alvorens we iemand tel. konden spreken -> resultaat = alles terug demonteren en inpakken, zelf naar BPost of winkel brengen en nieuwe levering afwachten… dit is geen service. Recent terug uit ziekenhuis, vertrouwde op jullie service en echt teleurstellend. Hoop dat de nieuwe levering is, gewoon, wat we hebben besteld. En heel dit gedoe zich niet nogmaals voordoet. Not amused.
Evy
Herselt
Livraison rapide, emballage solide. Site on line clair. A recommander
Noël Bohy - NB SERVICES
HOEGAARDEN
Super content in de namiddag besteld en de dag nadien geleverd,en alles dik in orde,ben heel tevreden.
Emiel
Herzele
J'ai pu choisir le moment de livraison, sans supplément alors que j'ai choisi d'être livrée un samedi. Mention spéciale pour le livreur qui m'a contactée en se mettant en route pour venir chez moi et était à l'heure. Il a été super sympa et nous a donné les informations utiles.
Pauline Desart
Frasnes-lez-Gosselies
2 laptops besteld en de dag nadien waren deze al beschikbaar op het postpunt.
Koen
Stekene
Pas content, lors de la livraison de notre micro ondes le samedi 25 juillet 2026, notre ancien micro ondes était dans le hall d'entrée et le livreur n'a pas voulu le reprendre … Pourtant sur vos publicités c'est prévu, Merci
André Lannoy
7090 Braine-le-Comte
Parfaitement parfait! Commande, livraison et produit!
Cathy
Mechelen
Johan
Aalst
Ondanks dar ik 2 keer thuis was op levermoment heeft er niemand aangebeld aan onze woning en konden ze dit zogezegd 2 keer nier afleveren.
Arne
Gent
zeer slecht
Joeri
Wakken
Ik had donderdag 23 juli een toetsenbord besteld dat ik dinsdag 28 juli nodig zou hebben aan zee om te monteren... Vrijdag zou het toetsenbord in een box van Bpost geleverd worden vlak aan mijn huis, zodat ik deze zou kunnen gaan halen als ik tijd heb... vrijdag middag krijg ik een mail dat het pakketje vertraging heeft opgelopen bij de leverancier en er maandag pas geleverd zal worden... oké, geen ramp! Zaterdag krijg ik plots een mail dat mijn pakketje toch zaterdag al geleverd wordt, ik blij! Om een uur later een mail te krijgen dat ze niet meer leveren in de box, maar rechtstreeks in het postkantoor. 20 minuten na de mail sloot het postkantoor al, dus daar kan ik niet meer binnen... wachten tot maandag dan! Dan ga je maandag naar het postkantoor... is het postkantoor gesloten?!?! Wat een ramp!! Nu zit ik morgen zonder toetsenbord in Oostende en zal ik morgen onderweg naar daar eerst nog een IT winkel moeten zoeken om extra geld uit te geven aan een toetsenbord en zal ik bij aankomst thuis plots een 2de toetsenbord hebben?! NIET HGANDIG!!!
Wout
Sprangers
La livraison de mon vileda steam plus devait avoir lieu le vendredi 24 JUILLET , suite à un avis du livreur DPD surchargé de commandes!!!!! elle est reportée à Lundi 27 juillet .A ce jour , je n' ai toujours pas d nouvelles de la livraison.Je suis bloquée dans mes déplacements. Pouvez-vous m'aider?????? MC Talpaert dreve grange aux dîmes5/3 1200 [email protected] 0475587655
marie claude
dreve grange aux dîmes5/3 1200
le colis a été déposé dans le hall à la portée de tout un chacun ... pas donné la peine de sonner à la porte du destinataire
thierry dr
Rixensart
Heel correct en snelle levering, prijs goed. Ik ben heel blij met mijn nieuwe aankoop
Sarah Easton
Westende
Wij hebben de printer die we wilden gekocht in de winkel in Kuurne. De winkelbediende heeft eerst naar ons geluisterd en heeft daarna een complete uitleg gegeven. Chapeau!
Guido
Kortrijk
Perfecte levering
Nico Wallaert
Poelkapelle
Oorspronkelijk was ik super fan van Coolblue! Sinds jaar en dag koop ik bij Coolblue omdat ik hen ook dé àllerbeste vond. Maar mijn ervaringen met twee kapotte mpbiele stofzuigers is erbarmelijk. Robotstofzuiger 1: binnengebracht met "fout X ".... niets te vinden, ik krijg hem terug. Ik breng hem terug binnen, terug met " fout X", ... jammer enkele dagen nà de garantie. Wat blijkt, ineens vinden ze "fout X" en moet ik betalen om te herstellen...!!! Wel eigenaardig....IN de garantie vinden ze de oplossing van "fout X "niet en BUITEN de garantie wel...zéér erg... Robotstofzuiger 2: heeft dezelfde foutmelding als stofzuiger 1. En nu vinden ze de oplossing niét....??? En het probleem is dezelfde als stofzuiger 1, waar ze wel, mits betaling, mijn probleem kunnen oplossen. Zo erg... Nu heb ik 2 dezelfde robotstofzuigers, die dezelfde fout hebben nl. ze stofzuigen niet de volledige ruimte. Alleen mits betaling kunnen ze / willen ze het probleem oplossen. Dit is écht geen reclame voor Coolblue. Ik raadde alle vrienden Coolblue aan. Heel wat vrienden kochten ook bij Coolblue, dankzij mijn aanraden...Maar nu heb ik toch een andere mening gekregen. Echt jammer. Het vertrouwen in Coolblue is weg...
Lien De Munter
Oostakker
Excellent
Catherine Josson
Lombise
Site clair et vite livré
Hugues
La Hulpe
Geen fan van jullie AI-chatbot en wachttijd van 20 minuten. Technische (magazijn?)fout bij mijn bestelling waardoor ik na 6 dagen zelf moest informeren achter mijn bestelling die normaal op voorraad was voor volgende werkdag levering. Vriendelijk geholpen nadien aan de telefoon door een echt persoon en in de winkel in Olen.
Sven
Olen
Heel handige website en top service na verkoop!
Jonas
Deinze
Mijn product stond klaar en ze hebben mee helpen in laden,dus top
Eric Nuyens
Deurne
Very fast delivery
Matt Puplett
GENVAL
Zeer vlugfe en correcte levering van de vestelling
Patrick
Zwevegem