Uiterst snel geleverd
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 69.135 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
De meeste reviews melden snelle leveringen en duidelijke productinformatie. Klanten waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel in de winkel als bij de bezorging. Een paar meldingen van vertraagde leveringen of ontbrekende artikelen werden opgelost, wat de algehele tevredenheid hoog houdt.
24 u na mijn bestelling is mijn pakje al bezorgd
Helga
Scherpenheuvel-Zichem
Vriendelijk personeel heel behulpzaam en een duidelijke uitleg
Patricia De Loos
Hemiksem
Marleen
Zoersel
Supersnelle levering! Maandag besteld, dinsdag geleverd
Kathy
Drongen
Article bien arrivé dans le délai donné, Emballage impeccable.
Christophe Coryn
Philippeville
Was in panne gevallen met mijn pc scherm dus maar een nieuwe bestelt en de dag erna ontvangen. Ook de online eco cheques maakt het leuk,... Jammer dat de eerste keuze er altijd buiten viel,....
Sebastien Van Garsse
Moerbeke-Waas
Jai pas recu le produit de nettoyage de mon tineco danc je suis obligé de le commander par un autre site
Ines Saanoun
Leuven
Mijn 303XL zwart inktcardridge aangekocht in jullie winkel Boomsesteenweg, zaterdag l.l.,DAG VAN DE KLANT, niets van gemerkt van Cool Blue. Koffie als troost gepakt... kan klantvriendelijker zou 10% korting dodelijk voor jullie geweest zijn? Koele firma! Dirk Blankenberge
Dirk
Blankenberge
Les écochèques vont souvent sur cette plateforme pour être dépensé.
Philippe Piheyns
Céroux-Mousty
Respect le l'horaire et on vous téléphone 10 minutes avant .Personne très sympathique. Livraison impeccable
Carina Cleppe
Dilbeek
Très belle expérience positive !
Raoudha Kharoubi
Ixelles
Altijd een vlotte correcte samenwerking. Tijdstip levering , plaatsen,meenemen oud toestel allen snel en proper geregeld
Hv
Brasschaat
Tres rapide, en l’occurence meilleur prix trouvé et livraison impeccable, suffisamment rare de nos jours pour être mentionné.
Jm
Uccle
Rapide, efficacité ! Merci Coolblue
Laurie
Belgique
Online besteld en mijn bestelling lag klaar. Ontvangen code scannen je naam komt op het display . Vlotte afhandeling
Griet VAN ISEGHEM
Kuurne
Een hele sympathieke jonge man heeft mij vriendelijke bediend en de nodige uitleg gegeven. Het afhaal systeem werk perfect vlot afgewerkt. De bediende was Lian denk ik.
Ronny
Gent
De bediende in de winkel heeft ons heel goed en heel vriendelijk verder geholpen met de aankoop van onze koelkast. Levering is ook heel goed georganiseerd en puntueel geleverd.
Manuella
Stekene
L’expérience au magasin s’est très bien passé. Mais les livreurs un peu gauche et pas très sympathique.
Julie Blaise
Donceel
Wim De Smet
Zottegem
Ik kwam langs in de winkel in brugge b-park om info te vragen over de dreame x50 ultra complete die ik kon kopen als 2de kans. Heb hierbij een uitgebreide uitleg gekregen hoe alles tewerk gaat bij dit soort producten. Werd hierbij gerust gesteld dat alles word gecontroleerd van de werking van het apparaat tot eventuele beschadegingen en waarom het product zou teruggestuurd zijn. Na de uitleg was ik rap overtuigd om de dreame x50 ultra complete te kopen.
6 October 2026
Jurgen De Lissnyder
Jabbeke
Première expérience positive
6 October 2026
Jean Pol
Ma commande a été faite en magasin avec livraison et montage de la machine à laver à domicile. Grande a été ma déception de voir sur le bon livraison seuil pourtant les questions nous ont été posées, à quel étage la machine sera montée, est-ce qu'il faudrait reprendre l'ancienne etc mais la transmission des informations au service livraison n'a pas été complète. Merci aux livreurs qui face à mon désarroi ont bien voulu monter la machine. Bien transmettre les informations. Merci
Josiane Charlie
Chaussée de la Grande Espinette 15B, 1640 Rhode-Saint-Genèse
Ik kocht hier een binnenhui****era. Ik kon dit op het afgesproken tijdstip ophalen in de winkel. Daar kreeg ik ook nog eens extra uitleg door een vriendelijke medewerker
Hilde
Malle
Op 14 september een Canon batterij van €119 besteld omdat levering de volgende dag beloofd werd. Daarna enkel melding van vertraging en bij bpost bleek het pakket zelfs niet ontvangen te zijn. Sindsdien niets meer gehoord. Retour aangevraagd om mijn geld terug te krijgen, maar ook daarop geen reactie of terugbetaling. Ik heb dus €119 betaald voor iets dat ik nooit ontvangen heb. Zeer teleurstellend. Ik wil gewoon mijn geld terug.
Glen
Scherpenheuvel-Zichem
Easy to find the product you're looking for. The prices are competitive.
Hichem
Eghezée