Laden reviews...
2.998 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews melden snelle leveringen en duidelijke productinformatie. Klanten waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel in de winkel als bij de bezorging. Een paar meldingen van vertraagde leveringen of ontbrekende artikelen werden opgelost, wat de algehele tevredenheid hoog houdt.
L'expérience chez coolblue a été excellente. La rapidité et la qualité de l'accueil ont été très bonnes, le produit est conforme comme je le voulais, comme j'avais besoin d'un téléphone d'urgence de remplacement cela a été très vite et j'ai pu le récupérer le lendemain contrairement à d'autres enseignes. De plus cela a été une très bonne affaire car le produit était soldé, merci à toute l'équipe et bonne continuation!
Zakaria
Evere
Dat Coolblue de vraag naar mobiele airco’s niet kan volgen zou ik nog begrijpen. Ook dat hun systeem door deze overstelping in de knoop geraakte waardoor ze niet meteen kunnen leveren. Maar vertel me a.u.b. geen flauwekul of een zoethoudertje aan de telefoon waarom de bestelling achterwege blijft. Ik ben geen ******.
Nele
Stabroek
Ik heb 100 AA Procell en 100 AAA Procell batterijen besteld, Die werden voorzien op 8 Juli maar kwamen reeds op 2 en 3 juli toe.
Marc
Zedelgem
Alles goed terug gevonden op de website. De bestelling zelf verliep ook heel vlot. Gewoon toppie
Hannelore
Vlamertinge
Alles volgens afspraak en juiste produkt
Pat
Rijkevorsel
Voordelige tweedekans gekocht en de Samsonite s-cure is nog als nieuw. Vandaag besteld morgen in huis.
Willem
De Klinge
Ik heb 2 weken geleden een wasmachine + droogkast besteld bij Coolblue. Telkens werd er een data afgesproken voor de levering en iedere keer opnieuw werd deze uitgesteld, zonder mij op de hoogte te stellen. Elke keer heb ik zelf contact moeten opnemen met Coolblue en zonder enige deftige uitleg werd mijn levering uitgesteld. Uiteindelijke aankomst van mijn toestellen, komen ze aan en bij het verlaten wil ik het bakje open doen voor het wasproduct en zie ik dat deze los zit en begin ik verder te kijken en merk ik meerdere schade op aan het toestel. Ik bel weeral naar Coolblue waar ik telkens minimum 25min in wacht hang tot ik een medewerker te horen krijg. Ze konden mijn toestel niet omruilen voorlopig want ze waren uitverkocht, dus wat wilt zeggen weeral wachten. Uiteindelijk heb ik een ander model moeten kiezen van 100 euro duurder deze had ik gelukkig wel de dag erna geleverd. Na 2 weken kan ik eindelijk terug de was doen. Hele slechte klantenservice, enkel in de winkel te Kuurne tevreden van de medewerkers.
Shana
Izegem
Facile pour commander. Choix de livraison ou enlèvement. Enlèvement à Zaventem. Bon acceuil, service rapide et efficace
alain
huldenberg
Twedekans tv gekocht, stuk aangekomen en enige oplossing is geld terug terwijl ik de tv wel wou houden.
Dylan
Meerhout
mérite les 5 étoiles Rien de négatif personnel agréable
René
Awans
De avond net voor 20u besteld en volgende dag geleverd. Zeer tevreden
Johan
Sint Lievens Houtem
This was my first shopping from coolblue. I was checking market prices. I found cheapest option in Coolblue and they deliver it in only 1 DAY! Everything was super good. I reccomend everyone to check first Coolblue for whatever you are planning to buy.
deniz
deurne
Rapide et efficace
Francesca Marongiu
Gembloux
Van website tot bestelling tot levering tot cashback. Vlotter kan het niet. Ook retour defect stuk loopt prima, enkel Nog wachten op herstelling of vervanging.
Monique
Knokke
- goed advies, snell, efficient
Sophie
brussel
Très bon achat, délais respectés
Arlette
Roselies
Bijzonder snelle levering van de aankopen !!!!!!
Daniel
Knokke Heist
Goed, de bestelling werd heel wat later geleverd dan gezegd, maar de man was heel vriendelijk en behulpzaam. Jammer genoeg heb ik verkeerd besteld, een inbouw koelkast die nooit geplaatst wordt. Maar goed, uiteindelijk is alles in orde gekomen dankzij vrienden. Volgende keer geen bestelling via de website, maar in de winkel. Belangrijk : de dame, die ik later belde, van de klantenservice verdiend een 10 voor haar medewerking !!!!!
Gabriella
Mechelen
Pakje werd geleverd in verkeerd ophaalpunt. De doos was zwaar beschadigd, gelukkig was het apparaat niet beschadigd.
Ludwig
Aartselaar
zeer goed
Philip
Duffel
Vlotte afhandeling door call center medewerker. Klant vriendelijke houding van coolblue na prijsverschil aankoop en web-site 1 dag later. supper.
Julien
St.-Niklaas
Facile, rapide
Danielle
Visé
goed advies klantendienst, vlot bestellen, volgende dag thuis bezorgd
MATHIEU HEYNICKX
BOCHOLT
Extrêmement rapide!
1 July 2026
Audrey
Mornimont
Je bekijkt het product dat je zoekt, ziet de beoordeling van Coolblue (eventueel met een kort filmpje) en bestelt snel en eenvoudig. Levering volgende dag maar dat is niet het belangrijkste.
1 July 2026
Gie