parfait rapide efficace

parfait rapide efficace

zeer snelle en goede service

zeer snelle en goede service

Excellente

Très contente service rapide prix convenabl

Van zoeken naar producten tot levering is uitstekend

Coolblue is echt een goed bedrijf en heeft de juiste instelling toc klanten. Al vanaf je op de website komt, werkt alles naar behoren en met de vele uitleg en filmpjes kan je de juiste keuze maken zonder het product te zien. Bestellen is ook gemakkelijk en levering met de fiets is ecologisch. Dienst na verkoop is uit ervaring ook gemakkelijk en duidelijk. Hopelijk blijft dit zo in de toekomst.

Top...

Prijs/kwaliteit zeer OK. Levering steeds zoals belooft. Doe zo verder...

Très bonne communication et respect des engagements

Parfait de la commande à la livraison, délais respectés et produit conforme à mes attentes super

Heel gemakkelijk vinden

Coolblue komt zijn belofte na

Product is zoals beschreven en werd snel en correct geleverd.

Prima service!

Prima service!

Livrer à heure et à temps

Speciaal besteld bij coolblue voor snelle levering, maar helaas 2 dagen te laat

Ik bestelde speciaal bij coolblue voor levering de volgende dag, ondanks de hogere prijs dan bij concurenten. Dit omdat het een cadeau was voor de verjaardag van mijn mama. Uiteindelijk kwam het helaas 2 dagen te laat aan.

Ik ben bang dat ik in herhaling val : overzichtelijk, efficient, vriendelijk

Ik woon op 3 km van de winkel in Zaventem en ben een immer wederkerende klant van Coolblue. Ik heb geen enkele negatieve ervaring met jullie service, alleen maar complimenten. Maar als er dan iets zou kunnen verbeteren : in Zaventem is de parkinggelegenheid toch o zoooooooooooo klein. Kan die niet groter worden in de toekomst ? Enne , voor al de rest : een heel dikke duim. Er is een goede reden waarom ik altijd naar jullie winkel terugkom......

Impec comme d hab

Certains colis ne sont plus emballés et sont visibles. Peur que ça puisse être abîmé pendant le transport mais tout était correct

Alles perfect!

Mijn bestelling werd geleverd op de afgesproken dag. Vlotte en correcte service.

Rapidité Efficacité

Très bonne expérience sur le site

très bon service livraison .

très bon service livraison, efficacité et rapidité.

Goede snelle levering

Een goede snelle levering. Meesturen van handleiding en tips is zeer goed.

Service exceptionnel, rapide et professionnel

Service exceptionnel, rapide et professionnel

Snelle en verzorgde verzending

Snelle en zeer verzorgd pakket

Snel

Het blijft toch ongelooflijk hoe snel je bestelling in huis is! Top!

Fausses promesses

J'ai acheté chez Coolblue car on me promettait la livraison le lendemain. La livraison à mis 4 jours.w

• Nous recommanderiez-vous? Non

Délai de livraison totalement faux

Délai de livraison de 24h pas du tout respecté!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

loze beloftes

Heel de dag zitten wachten. Speciaal vrijgemaakt en opdrachten verschoven. Levering steeds zien verlaten. Nochtans volgens track en trace op nog geen 500m van de deur. en dan uiteindelijk...... rond 19u bericht dat ze niet meer komen

Goede levering

Levering was stipt, er werd voldoende vooraf gecommuniceerd en de bezorgers waren vriendelijk. Ik heb bovendien op voorhand mijn reeds bestelde wasmachine makkelijk kunnen omwisselen naar een ander model. Samenvatting: uitstekende service!

fiable et rapide

commande rapide en moins de 24h