Simple, rapide et efficace

Je suis toujours très content des services de CoolBlue. Irréprochables, rien à dire.

Qualité, livraison au top

Comme toujours. Facile a commandé, livré rapidement.

Top!!!

Goede, gepaste en duidelijke ondersteuning via email. Fijne, geëngageerde service.

Is beter geweest

Bestelling is in twee keer opgestuurd. Het geeft me echt verbaasd. Daarnaast blijft de betaal module continu hangen waardoor dat twee keer betaald is en je in allerlei bochten moet wringen om dat geld terug te krijgen. Je moet bellen chatten en dan nog krijg je iemand aan de telefoon die eigenlijk niet weet waarover waarover die het heeft.

Best

You are the best!

Beaucoup trop de soucis avec ma commande

1 semaine pour récupérer ma commande problèmes sur problèmes heureusement le personnel a été d'une gentillesse et d'une correction exceptionnelle

Top !!

Parfait. Commande, emballage, livraison, tout est nickel.

Toujours satisfait

Tous mes achats se sont toujours très bien passés

Livraison ultra rapide

Très bon suivi

Très bonne expérience.

De l'entrée au magasin jusqu'à la dépose de la tondeuse dans le coffre de la voiture, il n'y a rien à redire. Le service était top .

Bestelling is in minder dan 24h geleverd.

Betrouwbaar

Zeer aangename website met uitstekende duiding. Het onthaal en de expertise in de winkels is uitstekend. Winkels zijn zeer aangenaam ingericht.

Rapide et efficace

Déjà commandé chez vous service impeccable et service après vente irréprochable suite à un souci avec un article ! Rien à reprocher !

Heel gedienstig en betrouwbaar.

Mijn bestelling op tijd gebracht. Ik ben heel tevreden.

Cerrect

Kwam zoals belooofd

Gewoon perfect

Vandaag besteld morgen geleverd Perfect

Triestig

Heel jammer dat jullie met bpost werken. Ik krijg een mail dat pakket bij de buren afgeleverd is . Neen dus. Zij waren thuis en nog erger, ik was ook thuis.

zeer goed

Snelle en correcte levering

Alles dik in orde

Zeer vriendelijk in de winkel Merksem

De besteller was vriendelijk en behulpzaam, zette het artikel netjes in de hal neer en merkte op dat ik de doos 6 maanden moest bijhouden. Top

Acceuil et informations

Acceuil très chaleureux et bien informé par les vendeurs.

Achat facile et livraison ultrarapide

Très content du produit et de la livraison

Mijn ervaring is top

Zeer tevreden . Top communicatie . Perfekt geleverd. Groetjes annie

alles is zeer correct verlopen

Het bestellen ging heel vlot. Zeer goede service en opvolging. Je kan je bestelling heel mooi volgen.

Accueil vraiment charmant et très professionnel.

J'ai été reçue rapidement par une personne très aimable et bien conseillée. Je suis ravie de mes achats.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen