vlotte bestelling

vlotte bestelling, zeer vlug geleverd

Snel en behulpzaam

Niet aan op te merken , snel bediend , behulpzaam en super vriendelijk. Meer is niet nodig.

Tevreden klant

Zeer goede uitleg bij de aankoop en levering snel en zoals afgesproken uitgevoerd.

J'ai trouvé coolblue efficace et correcte

seulement ils ne m'ont pas remis le colis directement en mains propre ça va beloup? sont ils bons les cookies? je préfère garder mon addresse IP confidentielle!

De ervaring van Coolblue wordt teniet gedaan door Bpost

Coolblue, jullie klantfocus wordt eens te meer volledig geneutraliseerd door de slechte service van Bpost in België. Je bestelt bij Coolblue omdat je het dringend nodig hebt (luidspreker voor feestje zaterdagavond), Bpost gaat leveren tussen 8 en 22 uur (!), je blijft de hele dag thuis en om 17.00 stipt stopt Bpost met zijn rondes en wordt het pas maandag geleverd. Ervaring en verwachtingen om zeep ! Laat klant zelf een leverancier kiezen of stop met de amateurs/ambtenaren van Bpost.

niet tevreden

Werd ontvangen door een jonge man, die mijn GSM vroeg om te zien welke hoesje en screenprotector hij kon aanbieden. Na aankoop (reeds thuisgekomen) stelde ik vast dat dit niet het correcte hoesje was. Tevens vroeg ik of hij die screenprotector wou aanbrengen waarop hij antwoordde dat zij dat NIET deden !! Enkele uren daarna ben ik teruggekeerd naar de winkel en werd ik ontvangen door een ander persoon die mij wel correct behandelde (juiste hoesje overhandigde + zei dat ze normaal WEL die screenprotector aanbrengen). De jonge man was heel erg gehaast en nam zijn tijn helemaal niet om een fatsoenlijke verkoop af te handelen.

Tevreden en voor herhaling vatbaar

Ik ben mijn bestelling gaan ophalen in de winkel in Kuurne en was aangenaam verrast door de vriendelijkheid, bekwaamheid en behulpzaamheid van het personeel, alsook de winkel op zich.

Zeer goede service

Ik heb het bestelde product niet ontvangen!

Geen goede ervaring dus.

Livraison j+1 réussie et livré le samedi !

Article commandé un vendredi soir à 19h et livré le lendemain matin (samedi).

service rapide

Personnel très accueillant à Hognoul. Merci

tout c'est bien passé

respect délai de livraison matériel conforme et bien emballé

Vlotjes en duidelijke communicatie

Het was een snelle levering

Heel snel geleverd en goed verpakt

Niets ontvangen

Al jaren klant Nu niets ontvangen

Fast and efficient

Fast delivery, good price.

4G modem

Prachtig, sim kaart erin, enkele kleine instellingen en werkt perfect zelfs al hebben we geen enorme 4G ontvangst

Steeds tevreden klant

Zoals gewoonlijk is bestellen bij Coolblue steeds inorde. Manier van bestellen en het bezorgen verlopen steeds heel vlot en correct.

Afhaling was een compleet verlies van tijd

Bij de bestelling had ik afhaling in vestiging Kuurne gekozen en de datum dat mij het beste paste. Bij aankomst werden we aangesproken dat er technische problemen waren en ze bezig waren met het fixen en ok dat kan gebeuren. Na maar even in de omtrek een wandeling gemaakt want speciaal naar Coolblue gereden om de bestelling op te pikken. Na zowat 45 minuten terug naar de vestiging en kregen we te horen dat het een tijdje gewerkt had maar nu terug niets mogelijk, zelfde techniche problemen. Nog een beetje gewacht en een verkoopster aangesproken die met plezier noteerde om onze afhalingsperiode met 1 week te verlengen en dan maar zonder artikel huiswaards gekeerd. Volgende dag even gebeld naar Coolblue met de vraag of de techniche problemen opgelost waren en ik alsnog die dag mijn bestelling kan ophalen. Kan je u voorstellen dat het algemeen nummer daar niet kon op antwoorden? Van onze verlenging was ook nog niets van bevestiging gekomen. Na telefonisch onderhoud toch een verlenging gekregen en het risico genomen om nogmaals kilometers, tijd en energie te stoppen in een 2de poging. Gelukkig ging dit dan zonder problemen.

Conforme & livré rapidement

L'article a été livré le lendemain de la commande et est parfaitement conforme à la commande.

zeer goed ontvangst

professionele uitleg en zeer goede bediening

Bestelling binnen de 24 ter beschikking!

Mijn bestelling geplaatst donderdagnamiddag. Product was ter beschikking vrijdag om 10uur. Bestelling en betaling via web-site zonder problemen. Wel een kleine kanttekening: Het product "Miele tabs voor vaatwasmachine" was wel niet selecteerbaar via de categoriën of bij miele vaatwaschine. Maar al bij al, een zeer positieve ervaring. Dank aan het hete CoolBlue team.

Tevreden

Een misverstand direct rechtgezet

Fijne communicatie

Er was een algemeen probleem wanneer ik mijn bestelling plaatste. Ik nam contact op via chat en werd vriendelijk en vlot verder geholpen. De volgende dag werd mijn bestelling reeds geleverd per fiets. Ook met de chauffeur was het makkelijk afspreken. Fijn dat ik milieuvriendelijk kan bestellen!

Supersonisch snelle levering

S'avonds besteld en s'morgensvroeg reeds aan huis geleverd. Mooi verpakt, wat een (overbodige) luxe

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen