Heeft een totaal van 68.985 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment80%
De meeste reviews melden snelle leveringen en duidelijke productinformatie. Klanten waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel in de winkel als bij de bezorging. Een paar meldingen van vertraagde leveringen of ontbrekende artikelen werden opgelost, wat de algehele tevredenheid hoog houdt.
Sterke punten
Duidelijke informatie
Vriendelijk personeel
Gebaseerd op 120 reviews
De la commande à la livraison, tous c'est bien déroulé
J'avais mis dans mes favoris plusieurs Laptop qui m'intéressaient. Suite à une réduction substantiel sur le ASUS Vivobook 16, j'ai décidé de franchir le cap et je l'ai commandé ce dimanche avec les accésoires proposés. Et le lendemain (lundi), il était dans ma BBox vers 1100 Hr. Le colis était dans un bon état et tous ce que j'avais commandé était dans la boîte. La prise en main s'est fait assez facilement (1 1/2 jour pour tous mettre en ordre et s'y habituer). Le Laptop fonctionne bien et sans problème.
Henri
BRUXELLES
Uit een ruime keuze een draadloos toetsenbord en muis besteld. 's Anderdaags al geleverd en op het voorziene tijdstip.
Joseph
Ekeren
Globalement top mais livraison pas terrible
Je n’ai rien à dire pour la rapidité à l’envoie du colis mais peut être choisir un transporteur plus sérieux et plus sécurisé
Aleyna
Montignies Sue Sambre
snel
Vandaag besteld morgen in huis klopt helemaal. Goed verpakt. en de dag erna nog eens de handleiding per e-mail. Top. Heel content
Linda Greunlinx
Heusden-Zolder
Livraison à date et heure
Isabelle
Eghezée
Vlotte en informatieve aankoop
Enthousiast onthaal vlotte service geen enkele vraag was onbeantwoord… top
Kurt
Heule
Je krijgt niet wat je beloofd.
Wij bestelden op woensdag bij coolblue een wasmachine en droogkast in de hoop dat die de dag nadien kon geleverd worden. Helaas konden wij dit moment niet meer kiezen wegens volzet.
De week erna was het zover en kwamen de werkmannen aan huis. Toch bleken ze ook toen niet in staat te leveren wegens werkonbekwaamheid van een van hen. De week erna nieuwe poging. Toen bleek de aansluiting van het nieuwe wasmachine stuk en moesten ze daarvoor nog een keer terug komen.
Lien
Retie
Snel, correct, duidelijke communicatie en milieuvriendelijke bezorging!
Zie boven.
Myriam De Ley
Edegem
Goeie service!
De verkoopster was vriendelijk en behulpzaam.
De bezorger was ook heel vriendelijk en hebben alles mooi geleverd op de plaats die ik aangaf.
Charlotte Vogels
Halle
parfait
commande facile et livraison durable on time
Philippe Meert
Brussels
fantastisch
Snelle levering, bijkomende mail hoe wij het toestel kunnen gebruiken
Serge
Deerlijk
Zeer tevreden met mijn aankoop.
Ik had geopteerd om mijn bestelling af te halen in de winkel te Olen. Zeer vriendelijk ontvangen en de bestelling lag klaar.
Ik ben zeer tevreden over deze monitor. Zéér goed beeld, vele instellingsmogelijkheden.
Grotere monitoren hebben meestal een forse voet, maar die van deze monitor is zeer elegant en neemt niet te veel plaats in op mijn bureau.
Klein minpuntje, de instellingstoetsen onderaan de monitor - ze zijn niet zichtbaar, je moet ze op gevoel bedienen - zijn erg klein en het is altijd een beetje zoeken om het juiste knopje in te drukken.
Alex
Hasselt
Produit d'occasion
Nous avons commandé une souris neuve et avons reçu un modèle d'occasion avec griffures, saleté et poils de chat...
Jean-François NOEL
Ham-Sur-Heure
Besteld, snel bevestiging gekregen en super snelle levering en opvolging.
Paul Vlaminck
Zoersel
Professioneel
Als je iets besteld bij coolblue ben je zeker van je levertijd en opvolging van je pakje.
Franky
Moorsele
Respect de ce qui a été commandé, livraison BPost rapide
Respect de ce qui a été commandé (évitez juste de coller les étiquettes de livraison sur les étiquettes d'information, j'ai douté avant d'ouvrir le paquet qu'il comprenait bien une pièce supplémentaire comme commandé), livraison BPost rapide.
Céline
Bruxelles
Zeer Goed
Marc
Bazel
Décevant
J'ai commandé un McBook Air M5 le samedi avec livraison prévue dimanche ( bpack 24h pro), on est mardi après-midi et la commande n'a toujours pas été expédié.
15 September 2026
Tadeusz
Grez-Doiceau
Op alles top,
Beste
Mijn ervaring in de winkel was zeer goed en ook op de site ben ik enorm snel geholpen.
De soundbar is ok voor dagelijks gebruik en de beugel was even zoeken om deze op te hangen maar ging ook goed.
Enkel de TV heeft wat krassen aan de zijkant. deze zat ook zonder bovenlaag isomo in de doos.
Wat mij doet denken dat dit eerder een tweedekans products was dan een nieuw product.
Beetje jammer,
15 September 2026
Andreas
Diepenbeek
Service parfait !
Accueilli avec le sourire, je savais ce que je voulais, et l'ai et en moins de 4 minutes !!!
Très bon accueil, et écoute lors des questions suivantes.
J'y retournerai sans hésiter.
Jean-Philippe
Anderlecht
Too long just to pickup an item
I had to wait almost 10 minutes to pick up my item (an iPhone). When it was my turn, it took another few minutes, as if my item wasnt ready to be collected.
I see Coolblue as a premium reseller and therefore I had higher expectations in terms of efficiency, especially considering there are pick-up boxes in the store but were not used for some reson.
Michael
Brussels
Enlèvement d'une commande payée en ligne
j'ai perdu 30 minutes pour récupérer une commande achetée en ligne alors que j'aurai pu la prendre en 1 minutes soit au collecteur de colis soit par un collaborateur.
Je ne n'ai pas besoin de parler à quelqu'un de coolblue pour récuperer une commande
YOUSSEF RIAHI
Hoeilaart
heel tevreden
Ik heb een smartphone besteld voor mijn kleinzoon en dag daarna al geleverd.
Viviane De Neef
Aalst
perfect
Juiste beschrijvibg van het prodct op de website en op tijd afgeleverd
Hubert Wybraeke
Zeebrugge
Correct
Zeer vlotte , correcte levering dank
Bie Mortier
Gent