Product retour gestuurd voor herstelling. Kon niet meer gemaakt worden dus tegoed gekregen. Prima afhandeling, correcte service.

Klantvriendelijkheid

Ge kunt hun winkel niet verlaten zonder er te kopen: service en professionaliteit vieren er hoogtij! Proficiat en doe zo verder

Pas comme prévu.

Commandé à livrer en magasin. Article devait être sur place lundi. Je reçois un mail que c'est retardé et que l'article arriverait mardi mais que je devais encore un mail de confirmation. Mardi, pas de mail. Vers 13h, je me dis que je vais téléphoner au magasin et impossible de trouver le numéro de téléphone. Impossible aussi d'avoir une réponse par chat. Finalement, je trouve un numéro de téléphone à Anvers et on me confirme que l article est bien au magasin et on s'excuse que je n'ai pas reçu de mail. Conclusion : expérience pas agréable et perte de temps.

Supper...

Bestelde items worden heel snel verzonden en altijd netjes verpakt en geleverd.

Toppie!

TopperDeTop!

Alles was OK, en dat met een glimlach

Alles was OK, en dat met een glimlach!

Efficace

Heel vlot ontvangen, maar een gigantische doos voor een cadeaubon

Supertof dat ik mijn bestelling zo vlot ontving! Ik vraag me wel af waarom er een gigantische doos werd gebruikt voor een cadeaubon. Ik zag ook niet direct de optie staan om die gewoon te laten mailen naar mezelf, anders had ik dat wel gedaan.

Correct bedrijf

Positief

Top!!!

Op tijd geleverd.Korrekt verpakt.

ze zijn nog sneller dan de wind

megasnel

Leuke ontvangst !

Ervaring : dit set is een kerstgeschenk voor mijn zoon .... even afwachten.

Best delivery service ever !

You receive a precise indication of the delivery time, with a margin of only one hour! This is invaluable, you don’t need to wait stuck at home for the entire day like most delivery companies. Additionally, it comes by bike! Thank you and please never change!

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik had online een reservatie gemaakt voor een robotstofzuiger. Deze was onmiddelijk beschikbaar. De man heeft deze mee tot in de wagen getild.

Perfecte service

Zeer goede ervaring met coolbleu

Zeer vriendelijk en professioneel.

Het personeelslid was zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel onderlegd.

Snelheid in levering en gemakkelijke user interface

Als ik iets moet hebben dan is mijn eerste reflex altijd om te kijken of het verkocht wordt op Coolblue. De logistieke keten van Coolblue zit goed in elkaar.

Commande facile et livraison rapide

Commande en quelques click sur le site et livraison le lendemain même si commande dimanche. Parfait

Slecht

Eerste keer dat ik iets bestel geen het fout Als eerst,cadeaubon kon ik niet inleveren(meer dan een uur aan het bellen geweest om goed te maken). Als tweede,bezorgadres niet goed.(weer langer dan uur aan het bellen geweest om het goed te krijgen)

levering is dramatisch.

Toestel werd besteld op zaterdag en zou maandag geleverd worden. Zo geregeld dat ik verlof nam en thuis was op maandag en het pakket in ontvangst kon nemen. Resultaat, geen levering op maandag, nutteloze dag verlof ... Pakket zou op dinsdag geleverd worden, terug dag verlof en ... zelfde resultaat. Wederom niet geleverd. Vandaag zal het pakket geleverd tussen 10 en 14u00, benieuwd want ondertussen al 12u30 en nog niets gezien. Ik vind het ronduit schandalig hoe er wordt omgesprongen met de levering. Ik bestel NIET meer bij Coolblue, zal terug Bol.com of alternatief worden.

Niet zo positief

Povere communicatie

Très satisfaite

Commande passée le samedi et reçue le dimanche excellent service

vriendelijke bediening en expertise

Snelle en accurate bediening door een vriendelijke verkoper. Geen opmerkingen.

Montre Samsung

Commandée le samedi et livrée le dimanche comme indiqué sur le site.

Topwinkel

Kopen bij Coolblue is kopen op professionele manier. De verkopers staan altijd klaar voor raad en daad. En de toestellen zijn altijd top! Deze week terug naar Coolblue te Gent om een nieuwe TV te kopen.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen