Laden reviews...
2.969 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews melden snelle leveringen en duidelijke productinformatie. Klanten waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel in de winkel als bij de bezorging. Een paar meldingen van vertraagde leveringen of ontbrekende artikelen werden opgelost, wat de algehele tevredenheid hoog houdt.
Correcte info, zowel bij de beschrijving als bij de verder afhandeling van de bestelling
Dominique
Huldenberg
The original delivery schedule was not met, but it was properly reported.
Adolfo Ibañez
Antwerp
De medewerker nam voldoende tijd om mij de voor en nadelen van de produkten die mijn interesse hadden, te bespreken, waarvoor dank.
marleen
lokeren
Très contente de Coolblue (c'est pour ça que j'y reviens) ! La livraison est très sérieuse, ils indiquent un créneau horaire qu'ils respectent, le livreur prévient avant d'arriver ...Ça n'est pas si courant dans les livraisons. . Je recommande !
Laurence
Mons
Het toestel zelf moeten we nog beter leren kennen.
Jeff
Merelbeke
Dans l'ensemble tout s'est bien passé, personnel très agréable, temps d'attente limité, café et eau fraiche à proximité. Je trouve juste un peu dommage qu'il n'y ait pas un desk spécial pour les commandes à retirer, mais qu'il faille faire la file comme tous les autres clients qui viennent pour faire leur choix ou demander des conseils. Heureusement ceci est compensé par la rapidité à être reçue et la gentillesse du personnel.
Veronique Herion
Kraainem
Zeer vlot, goede prijzen, technische bijstand zeer snel!
Thierry
Schilde
Mostly fine. But still waiting last order without view on the delivery date following a shipping issue.
Eric Gosseye
Bruxelles
Duidelijke communicatie, vriendelijke mannen die kwamen leveren. Meer moet dit niet zijn
Tamara Leuyckx
Bever
Heb voor mijn mama die in het rusthuis verblijft last minute nog een ventilator gevonden via coolblue. En ze hebben het weer waargemaakt. ‘s Avonds besteld en de dag nadien om 11 uur geleverd. De ventilator doet het perfect. Op alle vlak weer 100% tevreden.
Ann
Turnhout
Delai de livraison non respecté, colis arrivé avec 1 jour de retard, sinon pour le reste, choix nickel, facilite du paiement aussi. Prosuit bien emballé et protégé.
Michel
Fontaine-Valmont
we ontvingen een bericht van bpost om 9.19 met daarin de boodschap dat de levering zal plaatsvinden tussen 9.20 en 11.20 en het volgende bericht was dat we niet thuis waren om 9.26 ???? ganse verrassing die we hadden gepland viel in het water ...
gust
mechelen
Hier geleverd op de afgesproken dag top
Axel
St kat waver
Perfecte en correcte levering
Patrick
Zoersel
Super rapide jeux sous lister neuve
Pascal
Namur
Trouvé le meilleur prix chez vous, ce qui est déjà une garantie en soi. Livraison rapide et sans souci. J'ai oublié l'assurance : un dimanche en fin de journée j'ai eu un contact pour savoir que faire. On m'a expliqué que c'est possible, et comment. Et avec une extrême gentillesse !
Francine Schiettecatte
Kampenhout (Berg)
Livraison ultra rapide et fluide. Le livreur a été super flexible et extrêmement gentil au téléphone.
Amandine
Bruxelles
Ons pakket is niet aangekomen. Verdwenen tussen magazijn coolblue en bpost . Geholpen geweest door zeer behulpzame dame aan de lijn . Ze zijn op zoek naar ons pakket , in tussentijd moeten we wachten tot ze antwoorden hebben gevonden . Al oplossingen aangeboden indien het pakket niet boven water komt , wat super is . Maar het is en blijft zuur . Van de dag nadien in huis naar ik weet niet wanneer het hier zal aankomen. Dochter had hier hard voor gespaard en naar uitgekeken om de vakantie goed in te zetten .
A
Wervik
Wat een fijne ervaring! Mijn bestelling werd vlot verwerkt en netjes geleverd. Alles verliep zoals het hoort: eenvoudig, betrouwbaar en zonder zorgen. Een tevreden klant die Coolblue graag aanbeveelt!
Anne B
9950 Lievegem
Parfait livraison super rapide, site intuitif super. Commander samedi reçu dimanche nickel
Pascal Boulanger
Saint-Hubert
Bought a Nextbase Piqo dashcam and an SD-card with the right specs. Turns out the Nextbase dashcam doesn’t like SD-cards which are not made ny Nextbase (refuses to recognise them), which is later confirmed by Nextbase support. Furthermore the wifi connection provided by the dashcam is to slow to download the recorded videos. An SD-card reader is needed so that the card can be read to a phone or computer. I decided this was not good enough and coolblue accepted to take the dashcam and card back without any discussion despite that I had already mounted the dashcam with the sticker.
Kenneth
Brussels
Vriendelijke bediening.
Josee
Waarloos
Ik bestelde een airco. Op het moment dat ik afrekende en betaalde kwam er nog een bevestiging dat ik deze de volgende dag ging ontvangen met een track and trace link. Nadien werd ik de volgende dag zelf pas op de hoogte gehouden dat het pas voor de week nadien ging zijn. Nadien werd de leverdatum nog eens 2 keer opgeschoven zonder dat ik hiervan op de hoogte werd gebracht via mail. Graag had ik bij afrekenen geweten dat de levering een week en 1 dag ging duren. Bij het bellen naar de klantenservice bleek ook dat ik mijn bestelling niet zelf in een winkel kon ophalen in de plaats. Wel tevreden van product en werknemer die de levering deed. Absoluut niet tevreden over de communicatie en misleiding op moment van bestellen en achteraf.
Yana
Baasrode
We hadden een bestelling geplaatst van Miele PowerDisk All-in-1 voor 12 stuks. 12stuks betaald en slechts 6 stuks geleverd gekregen.
Marie
Merelbeke
Sedert het niet leveren van mijn pakket word ik van het kastje naar de muur gestuurd. Er ging een onderzoek geopend worden waarbij ik na ten laatste 14 dagen feedback mocht ontvangen. Ik heb zelf moeten bellen om info te verkrijgen om opnieuw de belofte te krijgen dat ze me gingen bellen. Opnieuw kreeg ik geen feedback en mocht ik zelf bellen, dit is ondertussen reeds 3x gebeurd. De laatste 2 keer werd er spontaan zelf ingehaakt waardoor ik opnieuw mocht inbellen en 10+ minuten wachten. Deze service is ondermaats en de glimlach heeft plaats gemaakt voor boosheid. Ondertussen heb ik mijn pakket nog steeds niet, ben ik mijn geld kwijt en weet ik niet waar ik sta. De klantendienst laat serieus te wensen over!
Ely
West-Vlaanderen