Une vrai réussite

Excellent

1X contact met de klantenservice zou voldoende moeten zijn om een simpel probleem op te lossen..

De Coolblue webshop gaf aan dat mijn betaling mislukt was, en nodigde mij uit om opnieuw te betalen. Ik heb nu twee keer betaald. De Coolblue factuur geeft duidelijk aan dat ik een bedrag retour moet krijgen. Ik heb geen automatische refund gehad. Het teveel betaalde bedrag terugkrijgen via de klantenservice blijkt niet mogelijk, want geen inzicht in betalingen. Dat hoor ik pas in de derde chat. Dit zou toch met 1 contactmoment opgelost moeten zijn.

Snelle en correcte service en zeer vriendelijke bediener

het product oke, de leverings belofte van cooblue daartegen..

Als er "levering morgen" staat en meteen de eerste "update" mail krijgt dat de levering een beetje is uitgelopen vind ik dit wel jammer, en had ik beter mijn product op een andere site gekocht waar het dan ook wel enkele eurotjes goedkoper was. Maar over het product valt niet te klagen

Leveringsbelofte haalt men niet steeds ...

Als jullie belofte om daags nadien te leveren niet halen, doen jullie ook geen moeite om ergens een geste te doen. Stond voor niets in de winkel en telefonisch zegt men dan komt misschien nog wel aan, laat ons hopen... Slechte communicatie.

pakket niet ontvangen

de longhi espressomachine besteld en betaald maar na drie dagen nog steeds niet geleverd.

Vlot

Geen enkel probleem.

Slecht

Pakje is spoorloos Nog steeds niet geleverd sinds bestelling van maandag. Geen gegevens in app. Blijft steeds vasthangen op onderweg.Is wel betaald hé.Ordernr. 93763513

Mensonge sur les promesses de livraison

Votre site promet une livraison le lendemain si nous commandons rapidement pour au final reporter la livraison à 2j plus tard au dernier moment le jour initialement attendu. Pub mensongères pour pousser à commander chez vous.

Impeccable expérience

Commande facile. Promotion intéressante. Suivi et livraison impeccables. Produit conforme.

Tevreden!

Duidelijke communicatie over product en levering! Extra info over gebruik van en zorg voor product. Snelle en correcte levering.

Één 10

Vriendelijk personeel in de winkel van Brugge en zeer proper eindelijk heb ik niets om aan te merken grtjs.

Délai de livraison non respecté et pas d'information fiable

La livraison de mon dernier achat Coolblue me donne du souci. Qu'un délai de livraison soit retardé en période de fêtes, cela peut se comprendre. Il est par contre incompréhensible que votre site vante toujours une livraison pour le lendemain si une commande est passée le jour précédent dans ces conditions et il est encore plus incompréhensible de ne pas avoir une nouvelle date de livraison

Cool Blue m'a vendu une Switch 2 bannie par Nintendo

J'ai acheté en deuxième chance une Switch 2 sur le site de Cool Blue Belgique, décrite comme intacte avec un maximum de 30 jours d'utilisation, mais sans emballage. Si je n'ai rien à redire sur la livraison, j'ai eu la grande déception de constaté que la Switch 2 avait été bannie des services en ligne de Nintendo, ce qui, en 2025, fait de cette console une simple "brique". 434 euros, ça fait cher la brique. C'est choquant et inquiétant qu'une grande enseigne marchande qui a l'air de s'afficher en experte de la tech revende des Switch 2 bannies alors que le problème est connu et exposé dans les médias tech depuis un moment. J'ai retourné la console. D'après le traqueur BPost, Cool Blue l'a réceptionnée depuis une bonne journée. Pas d'évolution de mon dossier d'échange. Pas contre, dans le deuxième chance est apparue une Switch 2 avec les même description et prix que celle que j'ai retournée... ---- Ik heb een tweedehands Switch 2 gekocht op de website van Cool Blue België, die werd beschreven als onbeschadigd met maximaal 30 dagen gebruik, maar zonder verpakking. Hoewel ik niets aan te merken heb op de levering, was ik erg teleurgesteld toen ik ontdekte dat de Switch 2 uit de online diensten van Nintendo was verbannen, waardoor deze console in 2025 niet meer is dan een ‘baksteen’. 434 euro is een dure baksteen. Het is schokkend en verontrustend dat een grote winkelketen die zich lijkt te profileren als tech-expert, verbannen Switch 2's verkoopt, terwijl het probleem al een tijdje bekend is en in de techmedia wordt belicht. Ik heb de console teruggestuurd. Volgens de tracker van BPost heeft Cool Blue hem al ruim een dag geleden ontvangen. Er is geen verandering in mijn ruilverzoek. Daarentegen verscheen er in de tweede kans een Switch 2 met dezelfde beschrijving en prijs als degene die ik heb teruggestuurd...

Zeer goede klantenservice

Afspraak nagekomen

Het product dat ik wilde bestellen was niet in voorraad. Zoals beloofd door Coolblue werd ik verwittigd zodra het beschikbaar. De bestelling is vlot en snel verlopen en afgewerkt.

Zeer slecht

Een dikke ramp een heel slechte beschrijving van het artikel je koop maar de helft van het artikel. Je hebt wat jaartjes op je teller en wil wat met je tijd mede dan begrijp je dat het compleet is maar het is niet zo, je voelt je bij jou ba.... genommen

Ben heel tevreden.

Maakt zijn belofte waar

De bestelde artikels werden op het beloofde tijdstip op de afgesproken plaats geleverd. De staat van de artikels was correct. Meer kan je niet vragen.

Slechtste ervaring ooit, leugens op de website.

zondag bestelde ik een printer en een extra flesje inkt. dit zou de dag erop geleverd worden in 1 pakket, volgens de mail die ik van jullie ontving. enkel de inkt werd geleverd. nieuwe mail van Bpost, zou het de dag erop geleverd worden. ik paste het leverings adres aan op hun website omdat we dinsdag niet thuis waren, naar de overbuur (apotheek), en met briefje aan de deur met "bij afwezig, gelieve te leveren bij apotheek. Niet gebeurt. pakje vandaag pas MOETEN afhalen bij Bpost. bestelling wordt in 1 keer geleverd, niet dus. wij zijn drie dagen verder en hebben een achterstand met onze labels. Niet echt waar we op zaten te wachten.

Top product maar beloften met drempellevering niet nagekomen

Ik heb een Amerikaanse koelkast besteld, het product is prima in orde. Er wordt beloofd dat het inpakmateriaal wordt meegenomen, maar dit is niet gebeurd. Best jammer na zo een grote aankoop en er wel best van afval achter blijft. De frigo werd in de gang geplaatst omdat het niet door de deur paste door het inpakmateriaal. Voor zo een dure aankoop verwacht ik ook dat de beloofde afspraken worden nagekomen.

Goede service, alles zoals het hoort te zijn.

De bestelling op zondagnamiddag geplaatst en de maandag om 9u afgehaald in de winkel! Nooit gedacht dat het zo vlug zou gaan! Super servce.

Bon prix. Livraison rapide.

Bon prix. Livraison rapide.

Parfait

Commande facile, livraison ponctuelle et de qualité

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen