Laden reviews...
3.002 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews melden snelle leveringen en duidelijke productinformatie. Klanten waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel in de winkel als bij de bezorging. Een paar meldingen van vertraagde leveringen of ontbrekende artikelen werden opgelost, wat de algehele tevredenheid hoog houdt.
Mijn kookplaat werd geleverd met los zittende verpakking. Hier en daar wat piepschuim dat bij mekaar gehouden werd door een streepje plakband. De handleiding en de kleine onderdelen werden me los aangeboden door de postbode. Nogal een geluk dat het glas van de kookplaat niet beschadigd is.
Peter
Grote Kruisweg
Produit reçu a temps. Livreur sympa et flexible Beaucoup mieux qu'amazon etc...
Pierre De Ma
Brussels
Ik bestelde een BBQ die volgens de website de dag er na leverbaar was. Toen ik de betaling deed werd het al onmiddelijk een een dag later. daarna werd de bestelling nog eens 2 keer uitgesteld. het was een bundel pakket die dan nog eens werd opgesplitst. Het was zeer onduidelijk wat er wel ging geleverd worden en wanneer, het veranderde voortdurend. Er was daarnaast nog een probleem met de factuur. volgens de site had ik niet alles betaald, wat niet klopte. uiteindelijk 2 keer met de klantendienst gebeld. Telkens zeer vriendelijk en begripvol! grote lof voor die mensen. Gewoon jammer dat de communicatie via mijn account zo slecht verliep! Zeer onduidelijk onvolledig en niet correct!! Als iets niet op tijd geleverd kan worden wees dan vanaf het begin eerlijk en geef aan wanneer het wel kan geleverd worden. We hadden een BBQ van 18 persoenen en tot de dag van levering waren we niet zeker of die ging kunnen doorgaan. Is best frustreren! Ik ben altijd zeer tevreden geweest van de servies in de winkel in Kuurne, maar online bij jullie bestellen zal ik niet meer doen.
jasper
Bellegem
Alles, zoals steeds snelle levering en betrouwbaar
Ann
Antwerpen
Vriendelijke ontvangst en goed georganiseerd, daarna geholpen ook door een vriendelijke en deskundige medewerker. Vlot verloop voor een inruil en nieuwe bestelling. MvG André
André
Wondelgem
Ik bestel een ventilator bij coolblue omdat coolblue de levering ervan op de volgende dag belooft, en dan ontvang ik de ventilator 5 dagen later.
Paul
Damme
Livraison à date
Kreusch frères srl
4970 Francorchamps
Snelle en degelijke service. Heel blij!
Frederik
Herne
Gemakkelijke site - supersnelle levering
Rudy
Van den Kerkhof
Heel goede uitleg, eenvoudig om een gereserveerd artikel af te halen
Yves De Meyer
Sint-Katelijne-Waver
Normalement je devais avoir la commande le lendemain, le l'ai eu 4 après. Si il était marqué vous l'avez dans 4jours , j'allais voir ailleurs. Par contre les livreurs grand sourire et gentils
Anne Claude Pierre
Liberchies
Livraison prévue normalement le samedi 27, Livraison va être effectuée via Bpost mais a cause de la chaleur (que je comprends) Le dimanche 28 via Bpost ... Le dimanche à 13h42, je reçois une notification de non livraison pour 13h30.... Hors j'étais chez moi..... Pas de sonnette, appel ou autre. .. Résultat, je peux me déplacer moi au bureau de poste mais qui ferme a la même heure où je fini mon travail.... Et donc je dois prendre congé pour aller chercher un paquet que l'on aurait en plus pu laisser dans ma boîte aux lettres.... Plainte porter à la poste
Nicolas Colas
Ganshoren
We bestelden vrijdag via de site. Er stond duidelijk op dat het de dag erna geleverd zou worden. Helaas nog niets ontvangen. Was de bedoeling als cadeau. Helaas de kindjes moeten teleurstellen.
Gregory
Boutersem
Het bestelde artikel werd correct geleverd, op tijd en goed verpakt
Ivan
Lokeren
Ik ben in de winkel in Mechelen geweest waar ik geholpen ben door een zeer goede jonge mannelijke verkoper! Hij ging de gevraagde info doormailen. Daar er een probleem was met mijn mailadres gebeld met klantendienst. Zowel ik als zij konden de winkel en de man niet bereiken? Moest dit wel kunnen zouden ze gewoon kunnen vragen de info nogmaals te sturen maar dan naar het juiste e mailadres. Ik heb de info nog steeds niet ontvangen. Nu zou ik terug naar de winkel moeten. Bijna 1 u rijden.. Broechem Mechelen om geholpen te worden? Ik wou deze week aan de hand van de info beslissen welke steelstofzuiger ik online zou bestellen.
Annick
Broechem
Commande toujours pas reçu, je comprend qu’il y ai des chaleurs et que c’est ralenti, mais ne n’indiquez pas un délais de livraison que vous ne pourrez pas respecter
Sophie
Drogenbos
Ik had een grasmachine besteld bij Coolblue die "de dag erna geleverd" zou worden, wat de voornaamste reden was waarom ik voor Coolblue had gekozen. Jammer genoeg kreeg ik de dag erna een mail dat het een dagje later ging zijn. Geen ramp uiteraard. Toen ik een paar dagen later een eerste keer naar de klantendienst belde, kreeg ik te horen dat het wat drukker was dan normaal maar dat het snel in orde ging komen. Nog eens twee dagen later wist een andere persoon bij de klantendienst me droogweg te zeggen dat ze niet echt kon zien wat er misliep en dat ze me dus ook niet kon helpen. Nog eens twee dagen later kreeg ik dan eindelijk iemand hulpvaardig te pakken: het grasmachine bleek uit stock te zijn (vreemd dat ik het dan kon bestellen) waarna deze dame heel veel tijd en moeite heeft gestoken om samen met mij een ander toestel te kiezen dat zowaar de dag erna geleverd werd. Al bij al geen positieve ervaring bij Coolblue: Coolblue leverproces: 1/10 (slechte communicatie en een week te laat) Medewerker 1: 2/10 Medewerker 2: 0/10 Medewerker 3: 10/10 TOTAAL: 13/40 (dus 1,6 sterren op 5)
Pieter Serraris
Waasmunster
kabel displayport naar HDMI nodig. Onmiddellijk gevonden wat ik zocht aan een scherpe prijs. Volgende dag geleverd door fietser: top
Wim
Borgerhout
Goede website Correcte snelle levering, vriendelijk Mooie prijs Mooie televisie met heel goed beeld.
Paul
Kontich
De website, de winkels, het personeel en de service in het algemeen vindt ik erg goed. Ik heb wel besloten om in het vervolg geen online aankopen te laten leveren aan huis (via Bpost) maar in de plaats kiezen voor ophalen in de winkel. Dan ben je zeker dat je jouw bestelling tijdig hebt. De levering van grotere aankopen via Coolblue zelf heb ik kog geen ervaring mee, het commentaar is dia niet bedoeld voor hun.
Noah
Ardooie
Bbq besteld op maandag, levering gezet op de vrijdag die volgde omdat er dan iemand thuis was. Dus 3 dagen tijd gehad om alles klaar te zetten... Donderdag mailtje met mededeling "morgen komt bbq" Vrijdag mail met sorry, niet tijdig ingepakt geraakt! 3 dagen!!! tijd gehad om in te pakken Nu niets meer gehoord van nieuwe leverdatum...
Hans
Laakdal
Mijn bestelling iscnog steeds niet aangekomen
Birgit
Geel
Eerste bestelling geplaatst , levering zoals afspraak , zeer content
Tonia
Souverainestraat
Deze drone van Dji Neo 2 is gewoon geweldig. Is makkelijk te bedienen,je kunt praten met hey fly en zegt Follow,achter,rechts ,links en voor. De mogelijkheid is heel veel ,je kunt ook gebruiken met je iPhone of Android telefoon.
George
Merksplas (België)