Très satisfait du produit sauf....

Le produit fonctionne très bien mais le reproche est que normalement , vous avez droit à 3 mois d'encre en s'inscrivant sur ink... Il n'y a aucun code d'accès comme demandé... Ensuite coolblue me donne donne un code pour avoir un mois de plus à l'encre, mais celui ci n'est pas reconnu !!!!Donc au final, c'est 4 mois d'encre perdu !!!

livraison rapide prix tres bon prix. choix .

voir ci dessus.

Communication et livraison impeccable

Beaucoup de communication avant la livraison, impossible de manquer le colis. Merci!

Excellent!

Excellent!

Stipte levering

valkuip

geen muis met het klavier

Ze doen niet wat ze beloven!

Ik bestelde mijn pakketje 9 juni. Ik zou het de volgende dag ontvangen! Maar nog steeds geen pakketje ontvangen!

Le site est bien fait

Content de mon achat

Correcte levering

perfecte service

pas assez de temps pour récupérer le colis

J'ai été pris par mon boulot et donc impossible d'aller chercher le colis dans les temps

• Nous recommanderiez-vous? Non

Fantatisch, bestelling tot levering.

Alles ging super vlot en zeer professioneel.

Aspirateur seconde chance

Commandez le jeudi arrivé le mardi …. Pas de sac fourni …

Mitigé

Le colis a été pris en charge par bpost et a été délivré dans un point poste. Ce colis aurait dû être livré à mon domicile car il était trop lourd à porter pour moi. J’ai dû faire appel à quelqu’un pour aller le chercher à ma place (j’ai 74 ans et mon dos et mes jambes ne fonctionnent plus comme avant). Désolée. Cordialement Marianne

Prima dienstverlening, alles top in orde

Zeer vlotte afhandeling!

Supervriendelijk!!

Ik heb een Apple iPad gekocht online met als voorkeur af te halen in de winkel, de bestelling ging al supervlot. Ik had dit ‘s avonds laat besteld en kon mijn bestelling de dag erna al afhalen in de winkel, Ik ben amper 10 minuten in de winkel geweest, alles verliep supervlot terwijl er wel wat klanten aanwezig waren in de winkel. Toen het aan mij was voor de afhaling heeft de jongeman mij snel geholpen, Alle vragen die ik had, beantwoorde hij vlot en op een vriendelijke manier. Ik kom zeker nog terug naar Coolblue voor andere aankopen!!!

Alles was correct

Vlugge en vlotte levering

Livraison ratée

Le livreur m’a téléphonée une seule fois. Malheureusement, je n’ai pas entendu la sonnerie de mon téléphone. Le livreur aurait pu téléphoner une seconde fois mais apparemment votre livreur était pressé de passer au client suivant et terminer sa journée au plus vite. Je ne suis pas du tout contente. J’ai rappelé le livreur à trois reprises mais il n’a pas décroché. Ce n’est pas sérieux.

Teleurgesteld

Ik had een kookplaat besteld met de duidelijke vermelding dat de levering op zondag zou plaatsvinden. Omdat ik daarop rekende, had ik speciaal een afspraak met een elektricien vastgelegd voor die dag. Tot mijn grote frustratie kreeg ik echter pas op zondag zelf een bericht van Coolblue dat de levering niet doorging. Heel jammer, want dit heeft mij onnodig tijd en kosten bezorgd

Reliability

Always with a smile is not just a slogan. I've truly seen/felt that smile every single time I asked a question, or when I've met (in person or online) a customer service employee. Very reliable service, wonderful overall experience! Keep up the good work!

mijn pakket is niet aangekomen. Volgens jullie onderaannemer Bpost zou het pakket zijn afgeleverd bij mijn buren maar die hebben niks gezien. Ik heb bij meerdere buren gepolst. Toppunt is dat er wel degelijk iemand thuis was tijdens het uur van de levering. Maar er werd niet aangebeld, er werd niet eens gecheckt naar aanwezigheid. Niet aangebeld. Laat staan het juiste huisnummer opgezocht blijkbaar. Ik heb mijn betaalde product niet en men helpt me niet.

Super winkel !

Telkens opnieuw super goed geholpen ! Het concept van je aan te melden en dan geholpen te worden is geweldig ! Ik verwacht wel voor klanten die enkel een kabeltje nodig hebben of iets klein dat het concept dan minder goed is. Coolblue Olen is een voorbeeld winkel voor de rest op het shoppingpark !

Parfait

J’ai été chercher mon colis en magasin, le personnel est très agréable, super !

Tevreden.

Ik heb reeds meerdere artikelen gekocht en ben uiterst tevreden. Voorlopig heb ik nog geen gebruik moeten maken van de garantie. Dus daarover geen beoordeling.

Snelle en nette services

Zeer snelle service

Altijd top

Snelle levering, goede service na verkoop. Goede fysieke winkel

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen