Livraison rapide et bon prix

Comparé avec d'autres magasins, c'est Coolblue le moins cher.

personnel à l'écoute et bien informé

Ce fût rapide, concis et professionnel. Parfait. Merci

Facile et rapide

J'ai commandé un PC sur CoolBlue. J'ai vérifié qu'il était de stock en magasin et j'ai donc pu aller le chercher directement en magasin. Sur place on s'enregistre à la borne et on attend d'être appelé, c'est vraiment pratique. Fini d'aller dans les magasins et revenir bredouille parce qu'il n'y a jamais ce que je veux et plus besoin de faire la file en voyant des personnes passer avant vous.

Heel leuke iPhone nu. En ook strijkijzer :)

Ik twijfelde al even om een iPhone te kopen en toen ik kwam om een strijkijzer op te halen, heeft Remi me een heel goede en duidelijke uitleg gegeven en dat heeft me overtuigd! Erna heeft hij voor mij de screen cover op de iPhone geplaatst en ik had dat nooit zo goed gekund. Jullie heel goeie service brengt me steeds terug naar coolblue. Ik raad het iedereen aan. Dikke pluim voor Remi in coolblue in Kuurne Top service!

Hoewel we thuis waren en de auto op de oprit stond heeft de. postbode de iPad in de pakketbrienbus gestoken waardoor deze 1 meter naar beneden gevallen is. Ik wacht tot na de configuratie om te zien of alles naar behoren werkt.

proberend

Ik probeer met alle middelen de pincode en wachtwoord uit te schakelen. Met als doel de laptop te gebruiken vanaf het opstarten. Het lukt mij niet.

Snel, vlot en correct.

Afhaling in de winkel in de buurt. Vlot en vriendelijk.

Zie hieronder

Snelle en correcte levering! Wel was niet echt duidelijk dat de koelkast geen deurbedekking had. Dus nog wat werk aan de winkel!!

Alles naar wens

Niets op aan te merken

Duidelijk Niet teveel bevestigingsmails Doet wat ze beloven

Very good.

I'm very happy with Coolblue. I like the website, speed of delivery, use of bikes to reduce CO2 (I hope) and aftersales service when there are problems.

Great experience

Excellent customer service - both reactive and professional

I am always extremely happy ordering from (or visiting) Cool Blue!!

I go to the shop in Brussels often and also order online. One of the most efficient shops for both! Plus it is rare to not find what you want.

Vlotte levering.

Bestelling op 1 dag geleverd in afhaalpunt. Lekkere koffie met Delonghi toestel. Spijtig dat het me niet lukt om de opgegeven promotie van capsules te bestellen. 50 capsules kopen, 50 capsules Nespresso gratis.

Perfect personeel

Het personeel verdiend een dikke pluim. Die personen zijn zeer geinformeed

Een aanrader

Bestelling geplaatst. Snelle levering. Verschillende duidelijke mails ivm levering en werking van het toestel.

produit tout à fait conforme à mes attentes

Rapport qualité/prix et facilité de commande

Goede service en veel keuze

Tweede kans artikel gekocht en was net als nieuw, maar dan wel goedkoper. Ik ben een tevreden klant

Dik in orde zoals beloofd

Als dik ok

Helaas niet voor als je het snel nodig hebt.

over het toestel zelf kan ik helaas niets schrijven gezien ik het na 3 dagen nog niet in mijn bezit heb. Coolblue kan daar misschien zelf niet meteen iets aan doen, maar het is dus niet wat ze schrijven / beloven wanneer je de aankoop doet. ( woensdagmorgen besteld, en nu zaterdagmiddag. Het zou maandag geleverd worden. we zullen zien) Dus wees gewaarschuwd.

Een aanrader.

Veel keuze. Goede prijs kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Service de qualité, rapide et accompagné d’un sourire

J’ai acheté une tondeuse manuelle, livrée au magasin. J’ai eu un très bon suivi de ma commande. Quand je suis arrivée, on m’a accueillie chaleureusement. Mon colis fut rapidement prêt. Que du positif

Rapide, professionnel, et sympa

Site Web clair, payment simple et rapide, suivi informatif, livraison rapide et a l'heure prévue.

Altijd top service tegen schappelijke prijzen

Mijn ervaringen met Cooblue zijn echt top, ruim assortiment met scherpe prijzen. Maar voral de levertijden en voorraad sijn top!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen