Goede overzichtelijke app

Produkt makkelijk gevonden, vlot kunnen bestellen, goede uitleg. Zeer duidelijke app.

Besteld en daags nadien geleverd zonder fout

Besteld en daags nadien zonder fout geleverd.

Tout c'est parfaitement passé, depuis la commande jusqu'à la livraison dans les délais annoncés

livraison effectuée par bpost dans les délais annoncés. Procédure de vente parfaitement organisée, depuis l'achat en ligne vers 17h00 et la livraison le lendemain à 11h00.

Heel goed,, binnen de aangegeven uren en die vriendelijke man deed moeite om bij de buren te bellen

Ik was nl dringend voor mijn werk moeten weggaan. Levering met de fiets .

Soepel en snel

Mijn bestelling verliep vlot en op tijd geleverd, zelfs iets vroeger dan gepland. Ook het retourneren verliep vlot en correct.

Vriendelijk snelle service en goede uitleg

Retard dans la livraison et manque un objet dans le colis.

J'ai commandé une machine à café ainsi que des accessoires. Les accessoires sont arrivés le lendemain, la machine après 3 jours. Mais surtout, la machine a café était vendue avec un réservoir à lait inclus, et celui ci a été retiré de la boite. Il restait l'emballage le contenant, mais pas le réservoir...

Zeer aangename ervaring

Zeer snelle en correcte levering. Zeer goed product en vrij stil.

Tweedekans product is niet wat op de doos staat.

Typecover gekocht voor A9+. Aangezien geen nieuwe stock direct leverbaar, gekozen voor een tweedekans optie. Bij ontvangst blijkt het opschrift op de verpakking juist te zijn, maar toch past de tablet niet in de cover. (Tablet te groot)

• Would you recommend us? No

Rapidité

Excellent service

Mauvais départ mais tout s'est arrangé

Début très décevant dès lors que les livreurs ont refusé d'installer la machine achetée mais l'ont uniquement déposée à l'endroit adéquat, pour le motif que je n'aurais pas coché la case appropriée au moment de la commande. Toutefois, après prise de contact avec Coolblue, d'autres livreurs sont venus 2 jours après et ont installé la machine. Dommage d'avoir fait les choses en deux fois alors que les livreurs de la première visite étaient déjà sur place, mais tout est bien qui finit bien.

Blij met gekochte spullen!

Als naar wens verlopen zoals altijd!

Perfect in orde en snel.

Snelle opvolging en levering. Makkelijk en uitgebreid geïnformeerd over de levering. Goeie deal kunnen maken met tweede kans toestel!

Zeer tevreden.

Snelle en correcte levering. Niets op aan te merken. Zeer tevreden.

Top !

Veel Keuzemogelijkheden , goede service en snel geleverd

Superservice

Correcte en snelle levering

Rien à redire. Parfait

Je commande régulièrement chez Coolblue. Prix intéressants. Large choix. Livraison très rapide. Je recommande

Duidelijke info ivm product en levering

Cool blue doet wat het belooft

Opnieuw een perfecte levering door de sympathieke man met de elektrische bakfiets

Alles verliep van A tot Z perfect Bedankt Coolblue

Vlot besteld, snel geleverd!

's Avonds besteld, de volgende ochtend in handen. Het hele bestellingsproces verliep heel vlot. Ultra-snelle levering.

2 colis commandé 2 fois en retard

J’ai commandé 2 colis chez vous en 2 semaines, une fois le colis n’a été traité que quand je demande le statut de la commande, donc pas livré le lendemain comme promis. Et le deuxième colis je l’ai commandé mardi 30/07/2024 et je l’ai toujours pas reçu alors qu’on me dit qu’il sera livré le lendemain de la commande. Vraiment insatisfait du service je ne sais pas ce qu’il se passe dans les livraison des colis mais changez cela au plus vite! Ce n’est pas normal de promettre une livraison le lendemain et de devoir attendre 5 jours de plus.

• Would you recommend us? No

Alles altijd meer prima dan elders

Snel, goede prijzen, duidelijke communicatie, goed assortiment

Heel tevreden

Snelle levering zoals beloofd op de website + na de levering een e-mail met handige informatie en Tipps voor het gebruik en onderhoud van mijn bestelde Weber kettle barbecue

Afzetterij

onduidelijkheid bij bestelling Je kan een keuze maken drempel of verdiep. Bij mij was het drempel maar de droogkast stond op de wasmachine. dus werd d e nieuwe droogkast gewoon afgezet over de drempel en kwam er van de gratis installatie die in het groot op de webwinkel staat niks in huis. Bij contact name met de klantendienst wat op zich al een uitdaging is kwam het er gewoon op neer dat ik niet moet vertrouwen op de grote letters maar vooral de kleine letters van de algemene voorwaarden moest gelezen hebben. Dit is totaal niet commercieel en bijgveolg zal ik dan ook niets meer kopen bij Coolblue

Excellent support

Very good support provided by the friendly and professional staff

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen