alles was ok

alles was perfect

Super service

Zelf een foutje gemaakt tijdens het bestellen mooi rechtgezet met de glimlach door de mensen van coolblue klanten- en installatiebestand. Oja ook tevreden met het product.

ponctualité respectée, prix attractifs

expérience identique lors de divers achats

Rapidite

OK

Bonjour Depuis ma première relation avec COOLBLUE à ce jour je ne peux qu'éxprimer ma grande satisfaction au niveau de services, explications et informations sans oubler les livraisons

Snel, super goed advies en zeer vriendelijk

Stipte en correcte levering!

Stipte en correcte levering!

Goede service via chat, slecht via mail

Servicebehoefte werd via chat vlot onthaald. Bij een simpele vraag welke via mail diende afgehandeld te worden liep de service zeer stroef.

Perfecte en vooral vlugge leverkng

Gewoon top.

Gewoon top

top conviviale et rapide

parfait

Snel en correct

Excellent

Toujours le bon choix avec Coolblue Merci

Très satisfais

coli livré le lendemain sans problème.

Vlugge service, een goede prijs

Gedienstige service in de winkel, en binnen de 2 dagen kreeg ik mijn Office 2021 geleverd, alles perfect.

Alles ok

Alles zoals het moet.

Min

Graag mail in het Nederlands, of zijn wij te min

• Would you recommend us? No

Snel en volgens afspraak geleverd

Nieuwe laptop na een paar dagen werkte niet meer en ontving een nieuwe bij aflevering van de kapotte

Ik bracht mijn nieuwe laptop die na een paar dagen kapot ging bij jullie terug. Na het nazien van het probleem ontving ik onmidellijk een nieuwe. Fantastische service en vriendelijk personeel!

Vlotte service

Correcte en vlotte bediening. Nazenden van de factuur was zoals afgeskprolen.

Excellente! Rapide et efficace !

Le personnel est poli gentil et bienveillant. La livraison et le suivi est rapide et efficace.

Première expérience et très contente

Traitement rapide de la commande. Reçu 12h après. Tres contente de mon achat. Mon fils a commandé le même.

Correcte levering

Produkt is correct en in perfecte staat geleverd

service rapide

très bien

Klantendienst gaf aan dat we met ecocheques konden betalen echter bij aankomst winkel ging dit niet

Een computer aangekocht bij coolblue. Klantendienst eerst telefonisch gebeld voor reservatie van toestel. Informatie gevraagd of we kunnen betalen met ecocheques. Dat zou kunnen en geen probleem zijn. Eenmaal in de winkel blijkt het niet te kunnen. Ook een levering ooit gevraagd bij coolbleu. Konden ze niet in de kelder zetten wegens 1 kilogram te zwaar. Coolblue altijd trobbels. Koop er als je problemen wilt hebben.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen