Zeer goede verkoper.

Weerom tevreden qua prijs en product

Weerom tevreden qua prijs en product, goedkoopst in prijs en handig in gebruik. Vlot besteld en geleverd in minder dan 24u.

Zeer behulpzaam

In de winkel zeer goed klantvriendelijk zeer vlote bediening geeft zeer goede raad en vraag altijd of we nog vragen hebben. De levering van coolblue zeer behulpzaam zeer vriendelijke, vraagt of ze nog iets moeten doen of ze nog moeten helpen en geven nog uitleg over de retour en omruilen als je niet blij bent met de machine. Coolblue is gewoon geweldig om te kopen en zeer vriendelijk personeel

Makkelijk bestellen wat je wil

De website is duidelijk ingedeeld en ik vind steeds de producten waar ik naar opzoek ben. De 'tweedekeus' optie is trouwens een extra fijne keuze die zeer waardevol is!

Super snelle levering aan de laagste prijs

Bestelling aan de laagste prijs. In minder dan 12 uur geleverd, schitterend.

Product en levering volgens afspraak

Een compliment over jullie communicatie bij het leveren, tijdframe wordt tijdig doorgegeven en vooral het berichtje een kwartier op voorhand is heel fijn. Dan hoef je tenminste niet te steeds de bel in het oor te houden, je weet (bijna) precies wanneer ze gaan komen. Enige reden voor een ster minder was dat de website mijn wijziging van mijn mailadres niet bewaarde. Dit is intussen wel opgelost, maar het was beter geweest als het niet nodig was geweest om het via de klantenservice in orde te maken. Maar bedankt voor de goede service!

Efficacité, rapidité, promesses tenues

Efficacité, rapidité, promesses tenues

heel tevreden

heel tevreden met mijn laatste aankoop. kwalitatief produkt en correcte tijdige levering zoals beloofd.

_

Perfect volgens afspraak

Perfect volgens afspraak!!

Bonne expérience

Au départ, je viens pour acheter une machine à café Nespresso , modèle de base et le vendeur click mal et me donne la machine au prix supérieur me disant que c'est le nouveau prix.Heureusement, j'ai pu par après annuler la commande et changer par le bon appareil grâce à un autre collaborateur. Donc, donner un conseil exacte à votre client me semble important.

Parfait rien à dire de plus

Efficaces et sympathique

Commande facile et rapide.

Appareil de qualité. Livré dans de bonnes conditions et dans les délais.

Tout ok

Bons produits, vite commandés, vite livrés ! Merci

Livraison tres vite!

Livraison tres vite!

Betrouwbaar en snel

Levering zelfs vroeger dan verwacht. Vriendelijke mensen en zonder probleem oude tv meegenomen

Rapide et avec le sourire.

Très content de la commande. Commande en ligne ultra facile. Livraison respectée quand au délais promis et qualité. Livreur impeccable et serviable. Seul bémol (d'où étoile en moins) : sélectionné livraison ET raccordement. Dans planning livraison chauffeur : dépôt au pas de la porte. Heureusement que le chauffeur a accepté de l'installer, malgré le peu de temps qu'il disposait. Merci à lui.

Snelle vriendelijke afhandeling

Om 17.oou besteld en de volgende morgen geleverd. En steeds vriendelijke en behulpzame chaufeurs

Vlotte service

Positief

snel en efficiënt

Mooie winkelervaring in ruimte en licht

Entièrement satisfait !

Très professionnel. aimable et ponctuel pour la livraison.

Simplement génial

Commander le mercredi livrer le jeudi et cuisson vapeur le jour même génial en plus la livraison en absence placer dans le garage top merci

Pakket snel en op tijd geleverd zoals was aangegeven. Bedankt hiervoor!

heel behulpzame en vriendelijke verkoper

Goede uitleg, vriendelijk vlot

Zoals gewoonlijk snelle levering ,ben zeer tevreden van coolblue

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen