satisfaite - rien à redire
Retard : la promesse de le délivrer le lendemain de la commande n'a pas été tenue Langue de communication : les informations de PostNL ne se font qu'en NL ou en EN - pas possible de l'avoir en FR
Bij bestelling dadelijk hulp. Correctie uitvoering van de bestelling.
Mijn ervaringen met Coolblue waren tot nu toe uiterst positief, maar deze bestelling bracht daar helaas verandering in. Ik zou Coolblue nog steeds aanbevelen maar hun samenwerking met PostNL vind ik een jammerlijke zaak. Ik bestelde op 28/4 twee laptops en twee tasjes die op 29/4 zouden geleverd worden. In de mail van Coolblue werd melding gemaakt van twee pakketten die, "geen zorg!", zeker samen zouden geleverd worden. In de track en trace van PostNL zag ik dan al dat dit niet zo zou zijn. Kort samengevat: de tasjes werden geleverd, de laptops niet. Op het moment dat Coolblue mij "met de glimlach" liet weten dat alles geleverd was en ik dus "aan de slag" kon, stond er bij PostNL te lezen dat ze de laptops nog niet eens ontvangen hadden. Na contact met Coolblue kwam er nadien een update van PostNL over levering op 2/5, wat ondertussen alweer bijgesteld is naar 3/5. Hoop doet leven... maar dergelijke situatie heb ik met PostNL helaas reeds tweemaal eerder meegemaakt en leidde telkens tot het zoek raken van het pakket in hun systeem. Nieuw contact met Coolblue leverde de suggestie op dat ik vandaag twee laptops uit stock in de winkel in Hasselt mocht gaan ophalen - ik woon vlakbij Gent en werk voltijds... vriendelijk, maar niet echt realistisch... De laptops waren dringend en ik heb weinig tijd, daarom bestelde ik net bij Coolblue...
Beste Hennie, Wij vinden het ontzettend jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Dit is uiteraard niet wat je van ons mag verwachten! Aangezien wij je zo snel mogelijk willen verder helpen, raden we je aan om jouw situatie het best nog eens op mail te zetten samen met het ordernummer van jouw bestelling en deze door te sturen naar onze klantenservice. Zo kunnen wij jouw situatie in detail bekijken en je zo snel mogelijk voorzien van een passende oplossing! Met vriendelijke groeten, Coolblue
Commande effectuée lundi et nous sommes jeudi … livraison annoncée mardi puis jeudi et maintenant vendredi
Bonjour Elisabeth, Nous comprenons qu'un retard dans la livraison de votre colis n'est pas très agréable ! Nous avons effectivement constaté que votre commande a été retardée, mais que votre colis a finalement été livré. Pour rendre ce désagrément plus agréable, nous vous avons fourni d'un bon d'achat. Ce bon est valable pendant 1 an et peut être utilisé sur tous nos produits. Le bon sera visible sur votre compte Coolblue à partir de demain. Cordialement, Coolblue
Bonjour, Nous sommes jeudi et tjs pas de colis qui était censé arriver mardi...
Bonjour Ben, Nous sommes désolés d'apprendre que la livraison de votre colis ne s'est pas déroulée comme prévu et que vous n'avez toujours pas reçu de nouvelles concernant l'évolution de votre commande ! Avant de pouvoir vous aider davantage, nous avons besoin du numéro de votre commande. Cela nous permettra de vérifier l'état de votre commande et de vous proposer une solution. En outre, nous pouvons également envisager un geste approprié pour le retard. Cordialement, Coolblue
Totalement à l'heure
Mijn laatste bestelling wordt nu geleverd via post.nl, met als gevolg dat de levering de dag nadien niet meer lukt precies?? Ik lees net de trace dat er alweer een dag bijkomt ….. Wat was er mis met B-post ? Met hen was de levering steeds de dag nadien !!!!
Hoi Johan, Wij begrijpen dat een vertraging tijdens de levering van jouw pakketje niet al te leuk is! Wij hebben inderdaad kunnen terugvinden dat jouw bestelling vertraging had opgelopen, maar dat jouw bestelling intussen wel bij je werd afgeleverd. Om dit ongemak wat aangenamer te maken, hebben wij je voorzien van een tegoedbon. Deze zal binnen 1 werkdag te zien zijn in jouw Coolblue account. De tegoedbon is bovendien 1 jaar geldig en kun je gebruiken op ons volledig assortiment. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Je suis passé par vous car ill me fallait un téléphone le plus vite possible car j'ai été convaincu par votre devise ce qui correspondait à mon envie de recevoir mon colis le lendemain, j'ai finis déçu de devoir attendre 3 jours. De plus, j'ai été déboussolé car votre site annonçait des dates d'arrivées aléatoires. Cependant, votre service client (Jessica) s'est excusé et m'a fait part de votre erreur, a été compréhensif, poli et respectueux donc je vous en remercie
J'attends
Bonjour Guisi, Nous comprenons qu'un retard dans la livraison de votre colis n'est pas très agréable ! Nous avons effectivement constaté que votre commande a été légèrement retardée, mais que votre colis a finalement été livré. Pour rendre ce désagrément plus agréable, nous vous avons fourni d'un bon d'achat. Ce bon est valable pendant 1 an et peut être utilisé sur tous nos produits. Le bon sera visible sur votre compte Coolblue à partir de demain. Cordialement, Coolblue
Pakket niet ontvangen
tevreden, het is ook niet de eerste keer dat we hier iets bestellen
La force de Coolblue est une livraison rapide avec, pour les colis encombrants, des équipes qui livrent et font la mise en service à domicile.
Les livreurs sont très aimable et professionnel bravo à eux
Commande effectué et dans les 2 jours qui suivent j’ai reçu ma commande
Op onze factuur staat dat men de ijskast zou uitpakken en dat materiaal zou meenemen. Dit is niet gebeurd zelfs na het lezen van onze bestelbevestiging weigerde de koerier dit te doen.
ik heb een tweedekansje besteld met enkel beschadigde verpakking volgens de site maar er bleek toch van alles te ontbreken... nu hele toestand om terug te sturen en weer te wachten alvorens nieuwe bestelling weer zal binnen zijn, heel vervelend allemaal
Beste Eden, Wij begrijpen dat het vervelend is dat uw oorspronkelijke bestelling niet in goede orde werd geleverd. Wij dienen inderdaad eerst de retour te ontvangen vooraleer wij een nieuwe bestelling in het systeem kunnen plaatsen. Uiteraard trachten wij dit zo snel mogelijk op te lossen voor u. Met vriendelijke groet, Coolblue
Zeer tevreden van de service en de vriendelijkheid in coolblue hasselt
Alles top! Snelle service/levering. Duidelijk info.
par vélo super par post NL un peu plus compliqué horaire
Een dag te laar geleverd en niet op het uur dat vermeld stond via track and trace. Communicatie was zeer goed
Correcte prijs. Snelle levering. Super vriendelijke afleveraar. Handige track en trace.
Voor 23u00 besteld morgen geleverd, nougabollen. Wacht reeds 4 dagen en nog steeds geen bericht wanneer men zoekt te leveren. 2 onderdelen zouden in 1 pakket geleverd worden, ook niet waar. Inktpatronen zijn geleverd maar printer nog niet, wat ben ik dan met de inktpatronen?????
Beste Hugo, Wij begrijpen dat uw bestelling nog niet geleverd mocht worden. Kan u ons alvast voorzien van het ordernummer? Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik vind het jammer dat je een bestelling plaatst en er vermeld word levering morgen. Ik selecteer jullie winkel omdat de volgende dag geleverd kan worden en ik thuis ben. De volgende morgen krijg ik nieuws dat de levering die dag niet kan maar verplaatst word naar morgen. Lap ik moet ganse dag werken. Had ik het geweten kocht ik op andere site die wel kon leveren s’anderendaags
Beste Chris, Het spijt me ten zeerste voor het ongemak dat je hebt ervaren met je recente bestelling bij ons. We begrijpen hoe belangrijk het is om op tijd te kunnen leveren, vooral wanneer je specifiek voor onze winkel hebt gekozen vanwege de belofte van een snelle levering. Het is uitermate frustrerend om te horen dat de levering niet op de geplande dag kon plaatsvinden en dat je hierdoor jouw dag moest aanpassen. Dit is niet het serviceniveau dat we nastreven en we willen je onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. We zijn ons bewust van het belang van betrouwbaarheid en stiptheid bij het leveren van bestellingen, en we zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt in de toekomst. We zullen jouw feedback zorgvuldig in overweging nemen en stappen ondernemen om onze processen te verbeteren, zodat we onze beloftes aan jou en al onze gewaardeerde klanten kunnen nakomen. Als teken van onze oprechte spijt en waardering voor jouw geduld en begrip, willen we graag een speciale korting aanbieden op je volgende aankoop bij ons. Deze korting zal worden toegepast op jouw account en je kunt deze gebruiken wanneer je maar wilt. Met vriendelijke groet, Coolblue
Commande avant minuit, livraison le lendemain? Non. Postnl déclare avoir avec coolblue un contrat de livraison dans les 5 jours et n être pas tenu par la publicité de coolblue ! En outre le service de PostNl est en dessous de tout.
Bonjour Pascal, Nous comprenons qu'un retard dans la livraison de votre colis n'est pas très agréable ! Nous avons effectivement constaté que votre commande a été légèrement retardée, mais que votre colis a finalement été livré. Pour rendre ce désagrément plus agréable, nous vous avons fourni d'un bon d'achat. Ce bon est valable pendant 1 an et peut être utilisé sur tous nos produits. Le bon sera visible sur votre compte Coolblue à partir de demain. Cordialement, Coolblue