Levering nog niet toegekomen

Niet geleverd op beloofde dag, speciaal dag verlof gepland voor ontvangst. Daarna verkeerde communicatie over levering, zou zogezegd aangebeld zijn. Dus meteen naar afhaalpunt.

Commande aisée et livraison hyper rapide !

Je trouve toujours ce dont j'ai besoin chez Coolblue! Le site est complet et intuitif, les prix compétitifs et le service nickel!

Klantenservice !?

Bpost vertikt het om de gevraagde dag te leveren en bij coolblue zeggen dan komt het de volgende werkdag wel. NEEN, dinsdag bestelt om vrijdags te leveren als ik thuis ben, wie weet wanneer bpost nu komt, niemand thuis, pakket gaat naar postkantoor en klant kan maar zien dat hij zijn pakket thuis krijgt. Vergeet dat maar, dat blijft daar staan en gaat retour naar coolblue, geld terug en aankoop op een ander doen

Heel tevreden vlotte service

Vlotte service, goed uitgelegd wanneer je product toekomt en ook nog goede nazorg

Zeer goede service ennheel snelle levering

Ik chatte met de klantendienst vooraf om meer te weten over de verschillen tussen de apple ipods. Ik kreeg zeer snel een accuraat antwoord, bestelde meteen, en de volgende dag werden ze al geleverd. Topservçce!

je suis enchantée du service.

j'ai commandé une cartouche d'encre epson a 22h30 le lendemain matin elle était dans ma boite aux lettre. Merci.

zeer correcte levering

de leverancier per fiets was zeer vriendelijk en gedienstig,

Service parfait livraison ultra rapide

On se demande comment c'est possible de livrer aussi rapidement, merci pour votre service impéccable

Facile et rapide

Super facile et livraison rapide , très bon rapport qualité-prix, merci

Très fiable en livraison

J'ai choisi de déroger à mes habitudes d'achat car Coolblue proposait la livraison la plus rapide avec une commande un samedi soir et une livraison le dimanche matin et que le prix était très compétitif ( pas le moins cher mais pas le plus cher). Le processus d'achat est simple et fluide et le service professionnel et sympathique. Le fait que la garantie soit de 2 ans même sur un smartphone re-conditionné m'a rassuré. A voir maintenant dans les faits comment celle-ci fonctionne en cas de besoin...

Vlotte levering

Alles verliep zoals gepland.

Super gemakkelijk

Super gemakkelijk bestellen en snelle service

Ging allemaal vlotjes !

Alles super en correct verlopen!

Pas livrer en temps indiqué

Pas encore reçu le colis et j ai acheté chez vous afin d être livrer le lendemain dommage très déçue car j en ai besoin

Rapide

Rapide clair et livraison nickel

100 euros moins cher que Amazon Bien servi avec bpost continuer

Heel klantvriendelijk

Maar mij bestelling is hopelijk voor morgen

Bestelling en levering prima verlopen

Vlotte service

Poor delivery

Why do you keep using Bpost? Chose a pick up location because it's near my house and I can pick up out of business hours but AS USUAL they keep it at the post office and I have to drive there during work time. Give us the choice of courier.

• Would you recommend us? No

Besteld en snel + tijdig ontvangen, en met de fiets gebracht!

Simple et efficace comme toujours

Service efficace et rapide

Extraordinaire

Commande facile, prix correcte. Livraison faite à heure et à temps comme promis dans l'évolution des mails. Promis entre 8h55 et 9h55, le livreur était là à 9h05, très gentil et de bon conseil.

Positief.

Vlot besteld en geleverd

Chromecast 2de kans werd stipt en keurig geleverd, installatie verliep vlot als je iets van gsm kent

super

bestelling volgende dag reeds in mijn bezit. En zoals beschreven. Oké

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen