3 articles commandés la veille vers 16h30 et reçus le lendemain à 9h02.

Première expérience magnifique. PARFAIT.

Uitstekende koop en bezorging AAA+

Grote keuze, heel goede koop en uitstekende bezorging !

Very professional and helpful

The delivery person was really helpful. Even if i was not at home he found solutions to deliver my parcel. Thank you Jeroen(BK-BETA-03)

Tevredenheid

Coolblue is voor mij een bedrijf dat je kan vertrouwen, tot nu toe allemaal positieve ervaringen en we hopen dat dit blijft. De beloofde levertijd nakomen, ook al is het maar inkt voor de printer is wel belangrijk. Ik kan Coolblue zeker aanbevelen en ook de service achteraf ben ik heel tevreden van. Bedankt hiervoor.

héél klantvriendelijk

Er hangt een heel fijne sfeer bij Coolblue Wilrijk. Bij binnenkomst is er meteen een heel vriendelijke onthaalmedewerker die je helpt en doorverwijst naar de juiste plek. Wachten duurt soms wat langer, maar er is een uitnodigende tafel om aan te zitten, met stopcontacten om je mobiel op te laden én een koffiezet. De medewerker die je dan verder helpt als je aan de beurt bent, is ook erg vriendelijk en behulpzaam. De opschriften hier en daar zijn grappig en maken je vrolijk! Kortom: 11/10 voor Coolblue Wilrijk!!!.

All great!

Found what I wanted at a great price. Arrived immediately and works perfectly.

vlug en vlot

Mijn stoomstrijkijzer liet het afweten. Bij cool blue een uitgebreid aanbod en goede prijs/kwaliteit. Vrij vlug een mooi aanbod gevonden. 's Avonds besteld en de dag nadien in huis. Heel tevreden.

super

vlotte bestelling en levering. goede communicatie over bestelling en levering per fiets.

Rapide et facile.

Envoi rapide et achat aisé.

Perfecte service

Ik had dringend een nieuwe gsm nodig en heb er een heel gemakkelijk besteld via de onlineshop. De volgende dag had ik mijn nieuw toestel en kon ik onmiddellijk aan de slag!

bon

super

Goede winkel.

Sommige kon beter uitglegd.

Super vriendelijk en goed geholpen met een glimlach Eerst iPhone 14 Pro Max gekocht was te zwaar voor mij, bij coolblue geen probleem hoor geld terug of je kiest een ander. Nergens betere service! Voor mij is beslist ik koop nergens anders meer Coolblue is mijn winkel

UITSTEKEND!!!

Alles perfect verlopen en alles zoals omschreven: zeer snelle levering en product zoals voorzien en tegen een zeer goede prijs!

Top service!

Mijn aankoop werd snel en correct geleverd waarvoor dank.

Impeccable

Bonjour, Très bonne expérience pour cette première commande. Merci Cordialement

Snelle levering van mijn bestelling, verzorgde aflevering en goed verpakt.

Altijd tiptop in orde

Bij Coolblue is alles altijd perfect in orde. De bestelling, levering en dienst na verkoop. 10/10

Onze bestelling was er op het aangegeven tijdstip, compleet. Mijn jongste was zeer blij met zijn eerste smartphone, die ook nog eens relatief betaalbaar was.

Afhaling gekozen in winkel Antwerpsesteenweg Sint-Amandsberg. Prima onthaal. Goede bediening.

Opnieuw snelle & correcte levering

Ik heb de producten nog niet geïnstalleerd maar de levering is alleszins al verlopen zoals voorspeld bij de bestelling.

Top top

J ai économisé 350eur sur mon achat, livraison gratuite, bbq reçu le lendemain matin. Meilleur que ça, jamais vu.

ambiance est agréable

le vendeur vous ecoute et propose

Super rapide

J’ai commandé à 23h50 et j ai reçu mon colis le lendemain. L’explication du produit ( avantages et inconvénients ) sut le site est très claire. C’est ma deuxième expérience très réussie.

Livreur incompétent

Le livreur a amené la machine à toute vitesse et repris l'ancienne sans raccorder la nouvelle. J'ai dû raccorder moi-même et fait tourner avec un séchoir flambant neuf au dessus L essorage a fait bouger la machine. Mon séchoir est cassé car tombé!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Borsbeeksebrug 28