Excellent!

Excellent service!

Mijn Coolblue geen probleem

Ik heb wel een probleem met Bpost. Vrijdagnamiddag de bestelling gedaan . Bpost heeft me de hele dag thuis gehouden om dan te horen zaterdag om 16h45 dan de leveren pas op maandag zal gebeuren. En maandag werd het pakket afgeleverd om 10h45 . Persoon was echt niet vriendelijk , Mijn docter heeft vandaag ook een pakket ontvangen via Bpost en weeral niet vriendelijk. Indien ik nog een bestelling doe bij jullie dan liever niet meer via Bpost.

Pour info j’ai reçu ma commande en deux jours

Cette commande m’est arrivée en deux paquets et en deux jours la poste étant débordée Il reste le plus entreprenant de colis à distribuer. Ils ont eu la courtoisie de prévenir. Pour le matériel je suis entièrement satisfait de cette barre de son qui rencontre le problème que j’avais. À 75 ans mon audition est beaucoup plus basse je perds les médiums dans les sons ce qui veut dire que les acteurs qui ont des voix trop aiguë sont tout à fait incompréhensibles. Avec la barre j’ai plus régler les sons les balances différemment et maintenant tout Passe correctement.

A moitié décevante

A part la promesse commandé avant 23h livré le lendemain (samedi vers dimanche)et le choix d'un autre jour, tout s'est bien passé et avertie à temps du passage du livreur. Ne promettez pas des choses que vous ne pouvez pas tenir.

Hele goede service !

Hele goede service! Ook toen de tv niet naar wens was, mocht deze zonder problemen geretourneerd worden. Klein minpuntje, dat je pas om drie uur s’nachts te horen krijgt wanneer de tv gebracht wordt, als je een ochtend levering hebt. Verder niets dan lof vwb deze order!!

The staff was really nice and kind. I encountered no problem with the fact that my French is really poor, everyone was open to speak English

Super service

Heel snelle levering ook wordt je heel goed op de hoogte gehouden wanneer levering plaats zal vinden. Velen kunnen daar nog iets van leren.

aspirateur-robot Imou RV L11 A

Reçu dès le lendemain et super contente de mon achat pour le rapport qualité/prix

Lang leve de natuur

10 placemats besteld maar aangekregen in verschillende dozen, lees 1 placemat per doos....

parfait

ras

Geen enkele negatieve opmerking

Vriendelijk, snel, komen belofte na, humor

Service impeccable

Super service

premier achat ; moins de 24 h entre la commande et la livraison !

cf. ci-dessus

Service impeccable.

De la commande à la livraison, un suivi impeccable.

geknoei met adres door coolblue

Adres Grote Baan 249-001 bus 001 nooit aan coolblue doorgegeven. Het is een onbestaand adres, aangemaakt door coolblue zelf. Gelukkig dat Bpost door naamherkenning het pakje, weliswaar een dag later, op het juiste adres Grote Baan, 249/001 heeft afgeleverd.

Goede keuze, snelle levering

Hen makkelijk besteld en het wordt snel geleverd. De artikel doet wat hij beloofd: het is een keyboard.

Rien à déclarer

Je préfère que ce soit coolblue qui livre les colis plutôt que la poste.

Plus que cool… Super

Rapide et précis

Tope ervaring

Kopen bij coolblue is altijd cool. Coolblue keuze maakt het altijd makkelijk om de keuzen te maken. Productspecificatie mooie gepresenteerd en getailleerd. Klantenservice is top. Snel afhandelen van een probleem, kei vriendelijk en behulpzaam. Daarom koop ik graag bij coolblue.

Top firma

Bij een miskoop zeer gemakkelijk terugzending Super hoor

Goede service zondag besteld maandag in de voormiddag ontvangen ! en het toestel dat ik besteld heb was zeer goed en netjes verpakt....dus toppie

Correcte snelle levering

Correct snelle levering en indien nodig eenvoudig te retourneren

Un plaisir

Un plaisir pour la rapidité ( commandé dimanche 22h27, reçu lundi 10h31…) Un plaisir de recevoir le colis par des livreur sympa qui ont pris le temps de m’expliquer les modalités pour l’échange si j’en avais besoin Et le dernier plaisir et bien la TV qui est parfaite après les bons réglages… Merci pour tout.

beloften worden niet nagekomen

grasmachine werd zaterdag 6 april besteld. Deze zou de dag nadien geleverd worden. geen probleem indien dit maandag zou zijn (de dag nadien was een zondag) maar we zijn nu woensdag en hebben nog onze bestellign niet ontvangen. Zelfs geen bericht wanneer dit nu geleverd zou worden ? Bij track en trace staat dit nog altijd 'in voorbereiding'. geen idee wanneer we de levering zullen mogen ontvangen. Onze eerste aankoop online bij Cool Blue is alvast geen succes :-(.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen