Inscription facile

Première commande, article désiré facilement repérable, livraison rapide

Teleurstellend

Pakket niet geleverd. 10 werkdagen onderzoek nodig terwijl iedereen weet wat er gebeurd is.

Jamais eu le moindre problème avec Coolblue

Je commande régulièrement sur Coolblue.be, la livraison arrive toujours comme prévu et en bon état. Jamais eu de mauvaise surprise

Heel tevreden

Zaterdagavond mijn bestelling gedaan via website, maandag bestelling al ontvangen. Ook handige tools om het meest geschikte apparaat voor mij te kiezen, Zeer tevreden

top service

Top service, claire, super rapide, précis. conforme à la commande et à prix compétitif, que demander de plus !....

Uitstekend advies, stipte levering!

Een winkel waar personeel werkt die weten waarover ze spreken. Gevolgd door een vlotte levering waarover zeer gepast, transparant en correct wordt gecommuniceerd. Een voorbeeld voor velen!

We received the order when expected, but the site was a bit misleading

When we selected for the delivery option, it promised next-day delivery, but when we actually made the order, it changed to two-day delivery. It was fine in the end, but a little misleading.

Livraison ultra rapide

Tout est nickel

Valse beloftes, zorgen voor teleurstelling.

Dringend een onverwacht cadeau voor de dag nadien nodig. Meermaals stond er dat dit de volgende dag geleverd zou worden. De volgende dag krijg ik bericht dat het pas de dag nadien zal zijn. Gelukkig had ik dit ergens wel verwacht en nagekeken welke winkel het cadeau op voorraad had en ben erachter gereden. Pakket retour gestuurd.

Excellent service

Produits de qualité

Livraison hyper rapide

Plus rapide que cela, c’est impossible. Article commandé un samedi soir à 23 h et reçu le lendemain dimanche à 9h. Parfait !

Geweldige service

Heel snel geleverd (op een zondag!) en zonder beschadiging of dergelijke. Ook blij met product en prijs

Rapidité

Commandé le samedi en soirée. Livré le dimanche matin. Rapidité et conforme à la description

Altijd goede service.

Altijd correcte service. Ook telefonisch.

Waarom heb ik zo lang gewacht !

De ArtSound PWR02 Blauw is een top toestel. Sinds zaterdag genieten we er van , overal in het huis, en hopelijk met de lentezon straks, ook in de tuin. De sound is zeer goed, en voor alle muziekgenres die we reeds getest hebben.

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd door een lieve dame met bakfiets die het gure weer moest trotseren. Tot hiertoe werkt de waterkoker zeer goed.

Teleurgesteld

Ik ben wel ruim teleurgesteld dat het hoesje rond het tablet een bijkomende handeling nodig had. Ik vond het heel erg misleidend hoe jullie hiermee adverteerde. Dit vond ik niet oke

Pas de problèmes .

Livraison le lendemain par la poste comme prévu . Colis complets.

Alles perfect verlopen!!!

De eerste keer een duurdere aankoop bij jullie gedaan... echt zeer tevreden er was iets klein niet in orde dit werd direct opgevolgd eerst per telefoon daarna zonder problemen per mail!!! Wij zijn zeer tevreden van jullie werkwijze!!!

Heel goed!

Snelle levering,alles in orde

Heel makkelijk om online te bestellen. Bij afhalen in kuurne heel vriendelijk personeel. Aanrader

Vous avez répondu à mon attente

Vraiment très professionnel

Rapide et meilleur prix!

Rapide et meilleur prix! (fonctionne très bien en BtoB)

Supersnel en volledig correct!

Op een vrijdagavond onverwacht besteld en op zaterdagmorgen al direct thuis geleverd. Super georganiseerd en razendsnel dus.

Livraison rapide et suivi du colis au TOP

Livraison rapide et suivi du colis au TOP Produit 2e main commandé et est en parfait état.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen