Stipt geleverd.

Bestelling werd volgens de afspraak geleverd.

Vlotte afhandeling

Grote keuze in de producten, de volgende dag reeds geleverd.

Bon prix et livraison rapide

Comme à chaque fois la livraison est rapide Le prix est concurrentiel. Rien à redire

Zeer efficiënte afhandeling en follow up van de aankoop

Zowel de informatie per email omtrent de levering van de bestelling als het bezoek ter plaatse in de winkel waren zeer efficient en met de glimlach.

Zeer vriendelijk

Besteld en top levering!!

Iets besteld online en de levering is ‘Super snel’ Zeer tevreden met de service van de bestelling Positieve ervaring zij staan onmiddellijk voor je klaar. Bij coolblue vind je altijd wel iets in iedere prijsklasse! Top ervaring!

Speed levering !

Zoals steeds vlotte levering en goede prijs. In de avond besteld en ‘s anderendaags voor 11 uur al geleverd in mijn favoriete afhaalpunt. Top !

Alles was in orde en op de afgesproken tijd geleverd.

Super service

Een goede service, snelle verzending

Snelle en correcte levering

De tv die ik bestelde werd snel en correct geleverd.

Een goede snelle, correcte service

Alles heel vlot verlopen

Snelle bezorging

Mijn deurbel is snel bezorgd geweest en netjes afgeleverd

Service et qualité au top.

Très rapide, souriants, agréable. Très bonne prise en charge et bon personnel. Je n'ai jamais été déçue de mes commandes chez coolblue.

zeer snelle & correcte service

bestelling zeer snel geleverd en perfect in orde

Snelle en uitstekende service.

Duidelijk en correct.

Geleverd zoals beloofd. Betrouwbaar en correcte levering. Dank u wel.

Aanrader

Snel en efficiënt. Leveren ook op zondag, TOP!

Goede prijs. Snel geleverd.

De prijs was iets gunstiger dan bij andere aanbieders. Het aanbod was groot en de levering gebeurde snel. Achteraf kreeg ik nog tips over het gebruik van het toestel.

gewoon GOED

correct, snel, klantvriendelijk, doen wat ze beloven, geven tips en helpen waar nodig

Dank u wel voor de snelle levering

Smartphone

Incroyable........ mais vrai ! Un smartphone commandé chez Coolblue le samedi en début d'après-midi m'a été livré le lendemain, dimanche vers 9H15 du matin. J'ai bien essayé de mettre 6 étoiles mais je n'y suis pas arrivé.

Heel goede service, ook een heel goede en duidelijke website

Je suis virment content de la qualité de laivraison et le produit aussi merci

Je suis virment content de la qualité de laiv

Correcte en stipte levering

Correcte en stipte levering