Heel goed bediening

Heel vriendelijk mensen

Prijs/kwaliteit en levering kunnen velen hier een voorbeeld aan nemen.

Na een prijs-screening op de markt voor een specifieke laptop, vond ik op Coolblue de beste prijs. Na de beslissing om het hier aan te kopen lag dit de volgende dag reeds bij ons op de tafel! Sterk.

Zeer snelle, vlotte en leuke service voor scherpe prijs

Grote keuze aan producten aan de beste prijs. Duidelijke informatie op de website. Heel leuke manier van communiceren. Supersnelle levering. Very happy customer!

Top !

Rien à reprocher !

Aangename service

Vriendelijk en behulpzaam waar kan

Très bonne expérience pour l’achat et surtout aussi le suivi et le service client

C’était une très chouette expérience de commander chez vous et après un problème de livraison par la poste, le service client a été très disponible, prêt a aider et m’a accompagné jusqu’à la résolution du problème. Merci beaucoup

Snelle levering van goed product

Satisfaite

Satisfaite pas de soucis avec vous

Juist en eerlijk

Alles op tijd , de mails goed begrijpbaar en mooie prijzen , perfect geleverd . Goed in orde .

perfecte bediening

Snelle levering. We hadden tweedekans genomen en het product is perfect in orde.

Coolblue est un partenaire fiable et un bon magasin. Je recommande à tous.

Je suis un client de longue date de ce magasin. Coolblue possède de très bons magasins et une bonne boutique en ligne avec un excellent service. Je recommande ce magasin à tout le monde. Vous recevrez toujours votre commande à l'heure que vous avez indiquée. Je suis très content de mon partenaire Coolblue.be

La livraison est très rapide

Très bon prix et beaucoup de choix de paiement

Vlug en goed toe gekomen

Heel vlotte service

Heel tevreden met de vlotte service

Zeer vlot en correct.

Vanaf het begin correcte informatie over levertijden en alles omtrent. Geen enkel probleem gehad van aan de bestelling tot aan de levering.

Alles was fijn

Al mijn bestellingen werden vlot geleverd.

zoals jullie beloofd hadden,op tijd geleverd

meermaals hebben jullie verwittigd wanneer en hoe laat de levering zou gebeuren.Proficiat voor de service

Rapide

Service très rapide

Super snelle service

Een scherpe prijs en snel geleverd.

Levering en toestellen die besteld waren zijn top. Alles zoals afgesproken

Snelle levering,schepen prijs

De airfryer en magnetronoven werden snel geleverd en werken prima

Toch liever via BPost verzendingen ontvangen

Met de producten van Coolblue ben ik altijd wel tevreden en worden ze snel geleverd, maar wanneer ik voor mijn werk artikels bestel moet ik er altijd om rijden want postnl levert nagenoeg altijd pas rond 19 à 20 uur 's avonds wanneer er niemand meer op kantoor is.

eenvoudig doeltreffend

altijd raak

Service rapide et efficace

Amabilité du personnel qui consacre le temps nécessaire à chaque client.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen