Pakket is niet geleverd

Niks ontvangen

Beter als verwacht

Ik had een pakje besteld voor zaterdag. Ze kwamen het normaal gezien leveren om 9u 's ochtens. Ik was toen niet thuis en had zogezegd geen optie om het de dag zelf nog geleverd te krijgen en moest wachten tot maandag. De bezorger is uiteindelijk toch nog eens in de namiddag gepasseerd wat ik echt wel topservice vindt. Ben heel blij!

Snel, correct

Snelle service, correcte levering

tevreden

tevreden

Rapidité de l'envoi

Première commande avec Coolblue et satisfaite de l'envoi et de l'article. Merci aussi au livreur de Bpost.

Goeie service!

service excellent

J'ai commander une Playstation 5 a un prix défiant toute concurrence. Le produit est plus que conforme à mes attentes. Très facile pour commander, prise en charge de ma commande très rapide. La livraison est arrivée comme prévu dans les temps et le produit est bien protégé par la boîte. Je recommande vivement !!!

rapide et correct

idem

Sincérité, rapidité, efficacité.

Aucun soucis depuis la commande jusqu'à la livraison dans les délais respecté.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en alle producten zoals omschreven.

Klantgerichte service

de website is super duidelijk. Je kan verschillende producten met elkaar vergelijken en er worden ook voorstellen gedaan. Er zijn video's bij waarbij de medewerker die het product heeft getest, duidelijk vertelt hoe het product werkt en wat de eigenschappen zijn. Ipv een opsomming van eigenschappen. De service is snel, ze gaan meteen aan de slag met het product. De reclames op tv zijn ook altijd leuk. Topbedrijf. Veel aankopen gedaan, nooit teleurgesteld door de service. De reviews op de website zijn ook altijd behulpzaam.

Rapidité et efficacité de livraison

Rapidité et efficacité de livraison

Super et efficace pour la livraison.

Topproduct! Snelle levering! Goede promotie!

super efficiënt

makkelijk, vlot, klantgericht en bezorging met de fiets!

Efficient

Makkelijk, duidelijk, vlot en snel.

top

top

Excellent

Un professionnalisme

Heel vlug geleverd.

Ik ben ontzettend goed geholpen en mijn order werd de dag nadien vriendelijk afgeleverd.

Vlotte service en duidelijke website. Ook diegene waar ik contact met had via messenger reageerde vlot. De mannen die mijn tv brachten, waren ook heel vriendelijk.

Livraison rapide

Livraison ok

Super ontvangst

Correct, duidelijk, goede service

Vriendelijke mannen bij levering, superservice

Zeer positieve ervaring met goede service. Fijn dat je zo op de hoogte wordt gehouden van het leveringsuur

Vlotte en vriendelijke bediening

Smart-TV werd daags na bestelling geleverd. Duidelijk aangegeven leveringsmoment dat nadien nog eens verder verfijnd wordt weergegeven. Smart-Tv werd zonder probleem naar de eerste verdieping gebracht. Installatie kon ik zelf vlot tot een goed einde brengen mede dankzij meegestuurde documenten

Te laat

Ik had mijn leverdatum speciaal een dag later gezet, omdat ik op vrijdag thuis werk, nu moet ik nog wachten tot maandag. En moet ik terug thuiswerken. Bovendien was de gsm voor mijn zoon en is hij nu vertrokken zonder gsm op kot,…

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen