Uitstekende service

Altijd correcte levering.

Van mijn online bestelling tot aan het ophalen van mijn gsm, enkel en alleen maar zeer goede service! Bestel alleen nog maar via Coolblue mijn elektronica! :)

vlotte afhandeling, stipte levering

vlotte afhandeling, stipte levering

Klantminded

De website gebruiksvriendelijk is top

Tout est parfait

De la commande à la livraison, tou s'est fait facilement et rapidement

Vlotte levering

Zeer correct en vlot geleverd!

vlug en correct geleverd.

Zeer Tevreden.

Zoals het hoort.

Bestelling ging vlot. Snel geleverd. Kan geen minpunt verzinnen.

Toujours content

Chaque achat nous a satisfait

Rapide et efficace

J’ai commandé et c’est arrivé le lendemain sans problème

Tevreden klantje

Snel, makkelijk, geen onzin, zoals het hoort

Correcte service

Coolblue zegt wat men doet en doet wat men zegt.

Goed erasing heb

Ik ben blij met dit website store

Goed advies en vergelijkingsmogelijkheden

+ op black friday volop genieten van mooie prijskortingen + snelle & groene levering

Weigering terugname oud defect apparaat.

Ondanks de belofte van CoolBlue om de oude defecte TV mee te nemen, weigerde de bPost-pakketbezorger dat.

Achat matériel informatique

Je trouve le catalogue facile à parcourir. Il y a souvent des offres intéressantes. J'apprécie les informations techniques précises et complètes.

Livraison

TOujours livré à temps Aucun problème avec le matériel commande pas comme chez Médiamark ou l'on a du matériel d'occassion

Topervaring met deze TV

Een betaalbare smart TV met ongelooflijk goed helder beeld. Kleuren zijn bovendien sprankelend. Het is een genot om weer TV te kijken. Zeker omdat met de apps mooie series en films kunnen gestreamd worden. Mijn interesse in TV kijken was de laatste jaren niet veel soeps. Nu geniet ik weer van mijn nieuwe TV. Fantastisch goeie beslissing van zoonlief om mij er ene cadeau te doen, beste geschenk ooit :-)

Correcte levering na bestelling

Eenvoudige site om bestelling te plaatsen. Eenvoudige mogelijkheid tot betaling. Bewijs van bestelling via mail. Correcte levering !

Alles volgens afspraak

Het was een dag waarop het stormde en regen GOOT. Toch kwam mijn bestelling mooi op tijd. Dikke duim voor de koerier!

Super expérience

Convivialité du site et rapidité d'envoi

Super vriendelijk en top!

Bestelling online in gegeven en direct de dag zelf mogen gaan afhalen!

Goeie service

Juist wachtsysteem kan msn wat vlotter, bijvoorbeeld afhalingen apart laten gebeuren.

Service rapide et convivial à Bruxelles

Description claire du portable sur le site et livraison rapide au magasin. Je n'ai même pas eu le temps de boire le café offert que j'étais déjà servie

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen