punctuele service en sublieme dienst na verkoop

Het fijne aan bestellen bij Coolblue is - los van de kwaliteit van het product - dat er ecologisch wordt gedacht (de levering gebeurt per fiets), maar ook de customer service: je krijgt een gedetailleerde update van de leveringstijd die strikt wordt gerespecteerd én je krijgt automatisch een mail met de handleiding van het product dat je hebt besteld. Als leek zag ik op tegen de installatie, maar dankzij de handleiding was de mesh wifi binnen een half uurtje volledig up and running!

impécable

envois super rapide et prix bas comme toujours sur coolblue. merci

Uitstekende service

Vinyl besteld voor cricut. Snelle en correcte levering

Service top

Choix, rapidité de livraison

Super expérience

Super expérience

Rapidité

Juste le premier coli était défectueux, j’avais demandé de venir l’échanger après 17 h, boulot obligé. Et ils sont arrivés à 8 h du matin.

Facile rapide

Facile et rapide sauf avec la livraison bpost

Snelle en goede levering

Zoals het hoort

Zie hierboven *

Impeccable.

Livraison rapide. Produit fidèle à la description.

Top service!

Fantastisch product

Mooi en fantastische kwaliteit.

Een hele goede service, duidelijke website. Ingeval van een probleem een uitstekende en snelle oplossing . Ik kies altijd voor cool blue . Doe zo voort.

Correcte afspraken nagekomen

Correcte afspraken nagekomen. Tijdstipt met een marge van 1 uur, wordt ruim vooraf meegedeeld en ook nagekomen. Vriendelijke afleveraar.

Aankoop en levering zoals beschreven. Alles netjes op tijd.

Super service

Déjà plusieurs fois que je commande via Coolblue et le service est toujours aussi parfait

Na

Na

Steeds correcte, snelle leveringen.

Al jarenlang steeds een correcte afhandeling van mijn bestellingen. Steeds de dag na de bestelling geleverd (behalve als Bpost staakt). Prima.

Wat een service!!

De dag erop de bestelling thuis geleverd. Installatie via jullie website. Duidelijk stappenplan en... accespoint werkt perfect!

Snel, makkelijk en goeie service

Het bestellen ging zeer vlot, simpele stappen en goede uitleg. Top service

perfect

vlotte bestelling , vlotte levering , perfect

Supper

Top artikel zeer blij er mee en tis zeer snel geleverd

B-Post

Bpost et le pire des transporteurs, ilsne repassent jamais et vous laissent votre commande dans un bureau de poste, et vous devez vous déplacer pour le chercher. Si je voulais me déplacer j’aurais choisi l’option retrait au magasin

• Nous recommanderiez-vous? Non

Borsbeeksebrug 28