Levering en plaatsing was zeer goed en zeer vriendelijk

De levering en plaatsing was enorm aangenaam , enige minpuntje is , er is een afvoerleiding aangerekend terwijl er een was bij geleverd in het pakket van de droogkast

livraison

La livraison d'un frigo au second étage (escalier) a été parfaitement faite. A aucun moment le mur ou la rampe en bois n'a été touché. Reprise de l'ancien appareil. Heure de livraison respectée, bon système de suivi par mail et SMS Modèle de taille moyenne Réfrigération : 153 litres - Congélation : 52 litres

Snelle levering Goede prijs Goede kwaliteit

Correct geleverd

Fijn is dat je bij benadering al vrij vlug de levertijd in een email krijgt doorgestuurd. Een kwartier er voor krijg je nog een SMS dat het pakje eraankomt. Top service.

Livraison rapide, produit de qualité

Pratique et rapide

Super goede service en producten

Ik heb al regelmatig besteld op Coolblue en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Mijn producten komen altijd optijd en goed aan, en wanneer het aangekomen product beschadigd is doen ze er helemaal niet moeilijk over en sturen jou onmiddellijk een nieuw product op. Kortom Coolblue is de beste winkel om jou technologisch materiaal aan te kopen!

J'ai acheté, j'ai reçu

Déroulé comme convenu

Pas de soucis avec Coolblue

Déjà acheté un congélateur , maintenant 2 jeux ,un pour PS3 et un pour Xbox reçu le lendemain en parfait état

Top product aan exacte prijs en snelle levering

Top product

Vlot besteld

Als verjaardagscadeau voor mijn vriend enkele pannen besteld via de website. Dit ging vlot. De dag erna kreeg ik al een mail met tips die heel handig waren!

goed assortiment, snelle levering

goed assortiment, snelle levering

Heel tevreden

Heel tevreden. Prijs ook heel goed. Super snelle levering

Altijd tevreden

Een goede ervaring keer op keer. Niet altijd de goedkoopste, maar daarvoor ga je ook niet per se naar Coolblue. Je krijgt wat je wilt, ze doen nooit moeilijk, what you see is what you get. Dat is bij veel andere winkels niet meer het geval.

tres rapide et tres bon service

commade arrivé rapidement

Doet niet wat het belooft

Enige tijd geleden bestelden wij via Coolblue online een wasmachine. Deze zou geleverd worden op maandagnamiddag, hiervoor betaalden wij extra voor bij. Eens maandag aangebroken, bleken ze plots om 10 uur voor de deur te staan, geheel niet afgesproken. Waarop mijn vriend de servicedienst heeft gebeld en gevraagd of men 5 minuten kon wachten zodat mijn vriend zich kon verplaatsen van zijn werk naar huis. Dit wensten ze niet te doen. Vervolgens belde mijn vriend opnieuw naar de klantenservice om te klagen over de service. Vervolgens werd beloofd de wasmachine op woensdag te leveren, zo gezegd zo gedaan bleef ik thuis van mijn werk om de monteurs te ontvangen. Een bevestigingsmail bleef echter uit, waardoor wij voor de zoveelste keer contact dienden op te nemen met de klantenservice, vervolgens werden we enige tijd in de wachtrij gezet +- 30 min, waarbij geen concrete oplossing werd geboden. Tot op heden werd weer beloofd de wasmachine op donderdag te leveren, echter of deze levering zal doorgaan is nog maar de vraag. Als dit de manier is waarom klanten als koningen worden behandeld, zullen wij volgende keer onze bestelling toch elders plaatsen.

vlotte bestelling;

en vlotte bestelling en vlug ontvangen

Makkelijk snel en opg lost

Laatste aankoop via Coolblue verliep weer geweldig. En hun melding ivm het wachten na de aankoop is een vrolijke noot, die de ervaring alleen maar aangenamer maakt. Anderen kunnen hier een voorbeeld aan nemen

Parfait

Une livraison le lendemain ;-)

Snel en correct geleverd op plaats naar keuze.

Voor middernacht besteld en om 11u 's ochtends de volgende dag al in de pakjesautomaat van bpost. Fijn dat het zo snel en makkelijk kan bij Collblue.

Goede prijs/kwaliteit. Vandaag bestelt, morgen geleverd.

Réparation sous garantie - suivi catastrophique

J'ai acheté un déshumidificateur en juin 2023, mais n'ai commencé à l'utiliser qu'en octobre, très vite il est apparu qu'il ne déshumidifiait rien du tout. Je l'ai donc retourné, le produit est d'après BPost dans les entrepôts de Coolblue depuis 2 semaines et n'est toujours pas indiqué comme réceptionné... Je crains déjà le délai de réparation.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rusteloos

Smooth

Bon suivi mais produit coolblue légèrement déficient

La livraison d'un kit coolblue de superposition d'un lave-linges et sèche-linge a été correcte malgré quelques couac chez le transporteur. Par contre , le produit lui-même pourrait pour certaines pièces détachées être de meilleur qualité. Le cache-sangle est d'une qualité décevante -il est beaucoup trop fragile et est arrivé endommagé. Les instructions de montage, bien que complétée par un courriel envoyé après la réception de l'article est incorrecte. La séquence des opérations ou des images n'est pas bonne et le moment du montage du cache sangle n'est pas mentionné. Les instructions pour détendre la sangle, pour le cas où la sangle serait trop tendue , sont également absentes. Le kit est bon, mais en ce qui concerne la qualité d'un accessoire et des instructions de montage Collblue pourrait mieux faire

Livraison rapide merci pour vous services

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen