livraison

livraison promise le lendemain mais malheureusement retardée ,je comprends que ce n est pas de votre faute mais dommage

Super bon service

Très bon service de de livraison

Excellent

Excellent service accueil au top suivis au top de très bon employer qui nous aides à bien choisir et qui prenne le temps pour nous

levering was op tijd en correct, alles werd ook in 1x geleverd. Top!

alles wat ik besteld had, werd op de afgesproken dag volledig afgeleverd.

Perfecte service!

Perfecte service Goede prijzen

Snelle levering en de beste prijzen

Snelle levering en goed product

Volgende dag geleverd, alles in orde en ook een mooie, goed werkende pc

Good

It was really easy , fast and straight forward.

Hele goede klantenservice

Coolblue heeft één van de beste klantenservices die ik ken. De klant staat altijd centraal waarbij het oplossen van het probleem het ultieme einddoel is. Hier gaan ze dan ook hun uiterste best voor doen.

Très bon produit

Très rapide on a une mauvaise connexion Wi-Fi mais il fonctionne très bien en ligne et hors lignes très content

Beste prijs voor goed product dat snel werd geleverd.

Colis pas encore livré

Le colis devait normalement etre livré vendredi dernier. Je n ai toujours rien reçu et je n ai aucune info sur le jour de la livraison.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles snel en perfect

Het kan niet beter!

Zeer tevreden over het product en de levering. Heel leuk dat je producten op de site kan vergelijken met andere producten. Zo kon ik het voor mij best passende product kiezen zonder zelf uren aan een stuk te moeten vergelijken. Coolblue is top!

Super snelle service is een standaard

Een tweedekans product besteld en deze was zoals beschreven zoals nieuw ! Heel snel geleverd

pakket op tijd geleverd, maar er werd niet aangebeld.

het pakket werd tijdig geleverd, maar er werd niet aangebeld. Zodoende bleef het pakket gedurende 30 minuten onbeheerd achtergelaten in de hall van ons appartementsgebouw. Pas bij het checken van de mail, zag ik dat het pakket reeds afgeleverd was. Het had dus evengoed langer dan 30 minuten kunnen duren.

Tout est parfait

Livraison rapide, tout en parfait état. Super

Alles werkt goed

Alles werkt zoals het beschreven staat. Ook een duidelijke beschrijving van het product!

Aangename site om de nodige digitale apparaten te vinden.

Ik zocht een refurbished iPhone en vond snel wat ik zocht. Tevens was er een zeer goede beschrijving bij.

Expérience incomparable

Il n'y a vraiment plus de raison de se déplacer en magasin tellement l'expérience online est convaincante

Snel en correct

Topissime

Contente de mon achat. Livreur au Top. Y'a plus qu'à voir sur la longévité ☺️

Perfecte levering

Goede keuze kunnen maken op website Heel tevreden van aankoop en service

Top comme d’habitude

Nickel comme d’habitude livre en moins de 24h suivi au top et prix moins chère qu’en magasin

parfaite expérience, rien à dire.

intervention d'un collaborateur coolblue d'une gentillesse et d'une serviabilité , mais surtout d'une efficacité sans équivoque.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen