Wauw!

Je bestelt je product online en daags nadien ligt het al klaar. Je wordt heel goed in de winkel begeleid, en voor de 3 minuutjes dat je moet wachten, kan je nog een koffietje nemen. Ook héél erg mee met de tijd door facturen digitaal te verzenden, feedback te vragen etc. Totaal beleving als je het mij vraagt!

prijs is toch wel de doorslag

ik heb de prijs vergeleken en nergens betere prijs gevonden

Correcte en snelle levering

Zeer tevreden.

Er viel een product binnen de garantie en ik werd ontzettend goed geholpen! Ik kreeg een cadeaubon zonder enig probleem. Gewoonweg top

Pakket na 5 dagen nog steeds niet terecht

Mijn excuses... maar verander aub van transport firma, de Post is echt dramatisch voor deze zaken. Is niet de eerste keer. In the end... misschien initiëel jullie probleem... Maar toch wel. Volgende keer zal ik ergens anders moeten bestellen. Zelfs na telefonisch contant moet ik nog is 5 dagen extra wachten opdat het pakket toch niet opduikt, desondanks de status steeds onveranderd blijft? Prachtige procedures.

parfait comme tjs

trés bon service, livraison ultra rapide,

Livraison rapide et produit de qualité

Processus de commande simple, rapide et limpide !

Heel gemakkelijk bestelproces, zeer snel geleverd

Uitgebreide webshop waar we een bestelling deden die de volgende dag al in een pakketautomaat werd geleverd. Goeie duidelijke communicatie en een grappige noot in de mails. Alles perfect in orde.

Gisteren nog onveilig, vandaag de hele tuin verlicht.

Hier een tevreden klant. Na inbraak bleken onze verschijners aan vervanging toe. De snelle service zorgde ervoor dat daags nadien terug een veiligheidsgevoel kon heersen. Hartelijk dank Coolblue!

Snelle levering!

Levering zoals beloofd! Goed ingepakt !

Snel en goed, meer moet dat niet zijn.

Nieuwe telefoon nodig, bestellen en dat komt wel goed. Nu heb ik echter door de gegevens van oud het toestel via smart switch naar het nieuwe over te zetten iets verkeerd gedaan denk ik. Ineens vragen ze een code bij het opstarten en ik heb nooit een code ingevuld. Nu ja, coolblue lost dat weer wel op, daar ben ik van overtuigd. 3 dikke duimen voor coolblue

Premier achat et déja ravi de l'expérience Coolblue

Choix, prix et livraison impeccable

Betrouwbaar

Als ik overga tot de aankoop van een elektrisch apparaat dan twijfel ik geen moment. Altijd correct behandelt, ook na verloop van garantie, blijven ze een goede en degelijke service verlenen. Top!

Rapide efficacité

Commande facile, livraison rapide et article de calcite selon ma commande

Ik had Airpods besteld en ze zijn in goede staat aangekomen en op het moment dat ik had aangeduid

Magasin chaleureux et à l’écoute du client

On m’a très bien accueillit toutes les fois où je suis allez chez eux, en plus d’être souriant et chaleureux envers le client, ils font le nécessaire pour nous trouver un article qui nous convient. La qualité de leur articles sont impeccable de plus ils nous offrent généralement 2 ans de garantie sur leur articles :)

Klantvriendelijk

Ze helpen je uitzoeken voor het juiste product . Ze kiezen niet het duurste product , maar het beste dat bij mij past .

Altijd top service

Met coolblue ben je altijd zeker van je levering en kwailteit. Mooi!

Commande simple et rapide, livraison efficace !

Commande simple et rapide, livraison efficace !

Aangenaam onthaal, geen wachttijden en supervriendelijk personeel!

Top mensen die heel goed geholpen hebben bij mijn keuze

Laptop werd zondag geleverd aan huis! Ik heb hulp gevraagd aan CoolBlue en direkt een duidelijk antwoord gekregen. Zeer goede service!

Uitstekende ervaring

Bij coolblue een smartwatch aangekocht, die dag online besteld en aangeduid om het op te halen in de winkel en alles ging meteen vlot. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen, geholpen en doorverwezen. Nog geen 10 minuten moeten wachten en ik kon er mee weg. Top!

Produkt lijkt goed maar verpakking?

Ik heb al jaren goede ervaringen met Coolblue zowel in Nederland als in Belgie. Vandaar dat ik vorige week ook een nieuw strijkijzer bij hen besteld heb. Het strijkijzer lijkt een goede aankoop , maar ik heb vraagtekens bij de verpakking waarin het werd geleverd; gewoon de fabrieksverpakking en niets erom heen. Dat ging gelukkig goed deze keer ook al regende het en werd het pakje ( zonder dat de bezorger gebeld had terwijl ik expres thuis was gebleven) in het stro gezet bij de buren. Graag volgende keer een degelijke verpakking rond het produkt.

Eén van de weinige sites die volledig is, aan alles denkt en werkt !

Dit soort site is een verademing in België. Kiezen, vergelijken met andere toestellen, volledige technische specificaties. Hier kan je wat mee! Ook de levering is schitterend met mensen die onze taal spreken en alles doen zoals beschreven op de site.

geweldig snelle levering

uiterst tevreden heel snel en vlot verlopen de besteller was heel vriendelijk en behulpzaam droogkast geplaatst en aan gesloten .een dikke pluim voor de firma .beleefde groeten .

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen