Colis reçu boîte ouverte, pièce sur la machine défectueuse.

• Nous recommanderiez-vous? Non

A refaire lors d'un prochain achat

Rien à dire tout était parfait de la commande à la livraison (livreurs très pro)

service impeccable et rapide

service impeccable et rapide

Très contente de la rapidité et des prix

Tout bien traité,commande,livraison..

Top service zoals steeds

Duidelijke en correcte informatie op website. 's avonds om 17u bestelling geplaatst en de volgende dag reeds netjes geleverd in het door mij gevraagde afleverpunt. Zelfs een mail gekregen met aanbevelingen voor installatie van de smartphone. Super service!!

Degelijke winkel.

Ik had nooit geweten dat ze latjes RAM geheugen verkopen.Als je dat zoekt op google kom je bij Coolbue uit!Niet alle winkels verkopen dat!Snel heb ik dat geleverd gekregen.Zeer uitgebreide keuze hebben ze daar. Mss een beetje onderschat.

Excellent

C'est la première fois que je vais dans votre showroom et je trouve ça très accueillant et très bien organisé en général je commande toujours via le site superbe

Geweldige service

Correct, meer moet dat niet zijn.

Impeccable

Traitement et livraison super rapide

Goede en snelle service

De avond ervoor besteld en volgende dag in huis! Coolblue ben ik al jaren tevreden over, ook over de klanten service!

levering beloofd op maandag, vandaag donderdag nog niets gezien

mijn verwachting is niet voldaan, ik dacht de laptop dinsdag te gebruiken

Is goed

Is goed.

Volledig volgens afspraak

Duidelijke info op de website, met een interessante verwijzing naar een ander artkel dat effectief paste bij het gekozen hoofdartikel. Goede communicatie over de levering van de producten en binnen het aangegeven tijdslot.

goed zoals gewoonlijk

goed zoals gewoonlijk

Perfect!

Snelle levering, product voldoet aan omschrijving!

Excellent service

Site internet clair, bonnes descriptions des produits, facilité de commande et paiement, livraison ultra rapide, suivi par des conseils intéressants sur le produit acheté.

Goeie snelle levering

Alles was in orde

Geen technische bijstand

Tweemaal retour ssd schijf2Tb. Onmogelijk te openen daar vraag naar onbekend wachtwoord. Tweemaal technische bijstand belooft om uiteindelijk met retour te werken. Daarna andere schijf aangeraden + 5€ WD 2Tb. In feite zelfde schijf en zelfde probleem? Onbekend wachtwoord? Uit noodzaak schijf in winkel gekocht. Ik zit nog met Coolbleu schijf WD. Hopelijk krijg ik nu technische ondersteuning. Bestelde schijf had ik nodig.

Regelmatig besteld bij Coolblue, altijd goede ervaring!

Duidelijke website, een vlot bestelproces en altijd tijdige levering. Top ervaring!

Rapidité

C est ma deuxième expérience avec Cool Blue, et je suis à chaque fois étonné de la rapidité de livraison. Simple, rapide et généralement d excellents prix. RAS

Jusqu'à présent, je suis satisfait par le produit.

Le service de coolblue est impeccable. Bonne communication et respect de temps de livraison.

Je ne peux rêver mieux.

Toujours de bonne qualité, service impeccable, aucun problème depuis que je commande chez coolblue.

Rapidité d'envoi et prix très correct

Tout à bien fonctionné, la commande, l'envoi, la réception.

Commande rapide et enlèvement en magasin

Rien a redire appart les compétences en français un peu limite mais on s est finalement compris

Manifique très bien

Très satisfait reçu mon colis a temp

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen