envoi rapide

Article conforme à mon attente

Prima website, uitstekende service ook in geval van garantie

Snel en kwalitatief

Ik heb een gsm autohouder met MagSafe oplader gekocht op coolblue. Aankoop ging heel vlot doordat ze al hun eigen ‘beste keuze’ bij de alle soorten producten zetten. Dankzij andere reviews had ik gezien dat het product effectief goed was en dus heb ik het ook aangekocht. Een dag later werd het pakketje al geleverd, super snel dus en zeer goed ingepakt. Is ondertussen al in gebruik en ben meer dan tevreden! Ik kies altijd voor coolblue als ik electro aankoop.

professionnel

rapide

Professionnalisme

Large assortiment, préparation rapide après paiement. Rien à dire, top

Un moment captivant à chaque enchère

Une offre variée et un service au plus proche du client.

Goede producten aan goede prijzen

Ik vind telkens wat ik zoek en ik bevind dat ondanks ik de prijzen vergelijk met andere verkopers 9/10 toch bij Coolblue bestel .

Correct geleverd zoals beloofd

Netjes op tijd geleverd zoals beloofd, kwalitatief materiaal, correcte prijs, zeker aan te bevelen

Amazon en mieux

Aussi efficace qu’Amazon, en mieux, car local. Toujours aussi surprenant. Réactivité au top.

Achat

Super, livraison à la date et heure convenue

Perfecte timing

Vooral hoe het ingepakt is zeer goed. Vindt ik belangerijk bij online leveringen

Op tijd geleverd aan de juiste prijs

Gemakkelijke website Duidelijke omschrijvingen Goede prijs Datum van levering gerespecteerd

Snel, goed, en duurzaam geleverd (fiets)

Leuke en aangename aankoopervaring, de levering per fiets vind ik een juiste keuze.

Commande reçue un dimanche comme annoncé. Super !

Très content !

Goede ontvangst en alles stond reeds klaar voor af te halen.

kantendienst = top

ik kreeg via whatsapp een goed en duidelijk antwoord op mijn vraag. De levering was ook perfect op tijd!

Heel tevreden over mijn levering.

Super !!!!

Altijd perfecte service

Vriendelijk, correct & snel

Ik bestelde er onlangs 3 rookmelders op een werkdag en heb ze de dag erop al kunnen installeren. Vriendelijke chauffeur, geen beschadigde doos en snelle service.

Prima aandacht en service

Afgezien van een kleine hapering in de afwerking van de offerte door een charmante medewerkster ben ik 100 % tevreden.

Heb een pc en printer van cool biue

werkt allemaal uitstekend.ben dus zeer blij met mijn aankopen.ook de prijs is steeds uitstekend en correct.Levering of afhaling ook prima.

Snelle en goede levering !

Vrijdag artikel besteld en zoals gevraagd werd het de dag erna geleverd. Heel tevreden dus !

Al meermaals op coolbleu besteld, altijd netjes geleverd en optijd. Ik ga in de toekomst nog veel bestellen

Snelle afhandeling aankoop en correcte ontvangst in de shop

Supersnelle correcte levering

Supersnelle en correcte levering. Duidelijke voor- en nadelen om je te helpen kiezen tussen verschillende producten.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen