Supersnelle correcte levering

Supersnelle en correcte levering. Duidelijke voor- en nadelen om je te helpen kiezen tussen verschillende producten.

Vlotte levering

De bestelling werd vlot geleverd in het gevraagde ophaalpunt, maar misschien wel jammer dat het pakket werd geleverd in de originele doos waardoor duidelijk zichtbaar is welk toestel er verzonden werd. Bij ontvangst zat er dan ook een grote scheur in de doos waar makkelijk een hand door kon zodat eventuele inhoud kon verdwijnen.

Professionele service

Vlotte begeleiding van A tot Z. Professionele mensen die je nog met de glimlach ontvangen.

problemen bij terug brengen defect toestel cool blue winkel in brugge

Toen ik mijn quest 3 terug bracht omdat het een dode pixel had. kon dit niet omdat de serial number van headset niet overeenkomt met die van de doos. Dit komt omdat de doos een serial nummer heeft en de headset een andere serial nummer. Ik werd beschuldigd dat ik een andere headset terug bracht die niet van coolblue kwam. uiteindelijk wouden ze hem terug nemen als ik 50 euro bij betaalde. Meer dan een uur in totaal zijn ze bezig geweest met the vr onder de loep te nemen om imperfecties te vinden. In de plaats van klanten Vals te beschuldigen J. en E. die werken bij coolblue brugge. Best eerst eens je producten kennen voor je ze verkoopt. uiteindelijk klantendienst gebeld die zeer vriendelijk waren. ze zeiden dat ze het zouden bekijken en mij laten weten in de toekomst Ik heb bij coolblue een frigo, koelkast , vriezer ,tv , quest 2, gaming pc en over gekocht in de laatste jaren. Nooit miserie gehad met retours wanneer dit nodig was. Ik betwijfel of ik ooit nog iets koop bij coolblue na deze ervaring.

Snel, professioneel, vriendelijk.

Gemakkelijk

Ik heb de gsm nu enkele dagen en merkt dat hij gemakkelijk in gebruik is, alles over zetten van de ene gsm naar de andere ging gemakkelijk en nadien wees alles zich zeer snel uit Zeer tevreden van mijn aankoop

Tof speels en professioneel

Gemakkelijk verschillende producten vergelijken met zeer vlotte service en levering.

Top ! Rapide et produit super !

Pochette encore plus belle que sur la photo. Super qualité.

Zeer goede ervaring in de winkel in Oostakker en ook online.Ik zit nog wel met een probleemje en dat is dat mijn canonprinter bij dubbelzijdig printen de achterzijde 180 graden verdraaid is tov de voorzijde.In het begin was dit niet.Met een andere laptop is dit ook zo.

Coolblue c'est ma prmière expérience et elle est super !

Facile à commander en ligne. Délai de livraison respecté ! La livraison correspond à ce que j'avais commandé. Je suis vraiment très satisfait. Je sais où m'adresser pour mes prochains achats.

Correcte afhandeling!

Stipte levering, communicatie na levering, kortom toppie !!!

Snel en vriendelijk

Had een aantal producten besteld om op te halen in de winkel en mijn ervaring hiermee was uitstekend. Zeer vriendelijk personeel

Gemakkelijk besteld, stond klaar bij afhalen

Zeer snelle levering, scherm is perfect

Heel tevreden.

De bestelling is vlot gegaan evenals de opvolging van het pakketje.

Snelle, vlotte en vriendelijke levering

Ik bestelde mijn wasmachine, 2 dagen later werd hij geleverd. De levering gebeurde heel vlot en vriendelijk. Alles werd aangesloten en ik kreeg de nodige uitled.

Goede service en uitleg

Snel en top

Iphone 15 plus

I'm very satisfied with coolblue and the product. Top and fast service!

snel, vlot en correct

Perfecte levering

Perfecte levering en per fiets wat we enkel maar kunnen toejuichen

Perfecte aflevering en tijdige melding Voor de levering

Uitstekende service

Zoals altijd: zeer makkelijk kunnen bestellen, kunnen vinden wat ik zocht, snel verzonden, veilig verpakt. Producten zijn ook altijd echt, geen gedoe met nep of externe verkopers die een nep product verkopen. Ik ben altijd uitermate tevreden als ik bestel bij Coolblue. Ook de service na verkoop is uitstekend.

Zeer snel

Ik bestelde mijn ps5 op een vrijdag avond en op zaterdag ochtend was het al toegekomen.

Envoi conforme et rapide

Très bonne

Goede keuzehulp, vlotte service

Handig overzicht om het juiste product te kiezen en te vergelijken met andere producten. Eens besteld werd alles vlot en snel geleverd.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen