Snelle service, goede garantie

Coolblue is van z'n woord. Goede adviezen. Snelle service. Correcte garantie.

coolblue en postnl, een slechte combinatie

snap niet waarom jullie nog werken met postnl, bijna altijd zever met dat bedrijf. 's morgens tracking actief, levering tussen 10 en 14 uur. Zitten wachten en plots bericht dat we niet thuis waren, dikke leugen dus. Melding dat we pakket pas volgende dag in afhaalpunt kunnen gaan halen. Ik chat met de coolblue klantendienst en daar zeggen ze doodleuk dat ze niks voor mij kunnen doen. Dikke 0 dus voor jullie klantenservice.

Bestellen,leveren en in dit geval terugsturen: GEWELDIG

Het is allemaal gemakkelijk en gebeurt snel. Alleen in dit geval heeft Philips geen goed product geleverd.

Sneller kan het niet !

Ongelofelijk korte leveringstermijnen !

Perfecte levering perfect artikel dat ik bestelde

Correct

Snelle levering.

Snel en vriendelijk. Installatie met de glimlach.

Alles prima

Duidelijk en snel geleverd.

Rapide

Très rapide rien a dire

Snelle levering en groot aanbod

Steeds snelle levering en beste website om producten te zoeken en vergelijken

simple rapide efficace

le site internet est convivial il y a beaucoup d'articles pour un choix optimal chaque article comporte les + et les - (avantages et inconvénients) livraison en 24 h (fantastique en cas d'urgence)

Goeien handel

Snelle levering. Product zoals omschreven op de website.

Snelste levering ooit ;-)

Rond 21:00 een nieuwe koffie machine besteld en de volgende ochtend aan het ontbijt al een lekker kopje koffie Top snelheid en top service. Thanks Coolblue

volgende dag al bezorgd

volgende dag al bezorgd

veldoet exact aan de verwachting

kan makkelijk zien wanner pakketje aan komt nooit te laat transactie verloopt vlot geen schade aan pakketjes bezorger is snel en zorgzaam zodat zeker alles pakketjes aanwezig zijn

het werk wordt efficient gedaan

het personeel is deskundig,vriendelijk en behulpzaam

Parfait

Achat fait le soir, et livré conforme, le lendemain

Top levering !

Supersnelle en vriendelijke levering met bakfiets !

Zoals beloofd

Er was beloofd, vandaag bestellen morgen geleverd. En effectief de volgende dag om 11u00 was mijnbestelling bij mij geleverd. Top.

Heel goed!

Heel snelle levering!

correcte prijs en levering

Het gemak bij de bestelling, direct een mail terug, het volgen van uw pakket alles is overzichtelijk en gemakkelijk.

raccord non compatible

Je dois renvoyer ce cable. C'est un Apple. Je branche sur mon macbook air 2023, mon écran avec ce cable et ça ne marche pas. Je fais des recherches sur le site Apple pour voir pourquoi ça ne marche pas. Et je lis : "Remarque : cet adaptateur ne prend pas en charge les écrans DisplayPort comme l’Apple LED Cinema Display ni les écrans tiers DisplayPort et Mini DisplayPort." Ils précisent par ailleurs que ce connecteur a la même forme mais pas les même fonctions... Donc indiquez bien cette réserve dans votre proposition.

Rapidité, Qualité, prix attractifs

Rapidité,qualité,prix interessant

Geen enkele bedenking bij!

De levering verliep erg vlot en snel.

Super personnel et équipement

Très bien ! iPhone 14 pro parfait !

Duidelijk traject, snelle afwerking

Coolblue begeleidt de zoektocht goed met hun duidelijke website en interessante prijzen. Ik had het product snel in huis en kon gelijk aan de slag,

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen