s’ Avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd! Top!

Snel antwoord klantendienst

Bestelling en levering liepen heel vlot. In een e-mail aangaande het aangekochte product, stond een link die niet werkte. Toen ik daarover een mailtje stuurde aan de klantendienst, kreeg ik heel snel een vriendelijk antwoord terug met de oplossing. Prima service dus.

Top service!

Door vertraging in het verkeer pas 10 min voor sluiting mijn product kunnen ophalen. Desondanks dat de winkel bijna ging sluiten nam de verkoper nog de tijd om uitleg te geven over het product! Zeer sympathiek. Ik kan me voorstellen dat men niet overal zo te werk zou gaan. Bedankt voor de service !

Altijd goed en vlot

Ook goeie service na verkoop.

Parfait

Hyper fiable et rapide

Ruime keuze, vlot geleverd

Zoals altijd, vlot besteld, voor geleverd, zonder problemen.

Nickel

Un des meilleur service que je connaisse. A peine commandé et payé que le lendemain on est livré. Choix très facile. Site clair. Livraison plus que rapide. Je recommande vivement......

Service irréprochable

J'ai passé commande sur le site d'une manière rapide et efficace. La livraison s'est faite en un temps record. Rien à redire.

Niets negatiefs op te merken

Goed en gedienstige hulp aan de telefoon. Vriendelijk ontvangst en bezorging in van de bestelling in de winkel. Enkel positieve ervaringen

vlotte en zeer vlugge levering zeer tevreden

Beoordeel Coolblue Totaal score Cijfer 10: Uitstekend vlotte en zeer vlugge levering zeer tevreden

Nog niet geleverd

Ze hadden beloofd te leveren dag na de bestelling Is niet gebeurd Spijtig

Bonne experience

Tres bon service, tres raide

Makkelijk en vlotte service

Makkelijk en vlotte service

Uitstekende service

Au top de la vente

Il y a une large gamme de choix. Le track & trace est appréciable et qualitatif. Le colis est arrivé en bon état en moins de 24h à un point Bpost.

parfait

J'ai pu m'assurer de faire le bon achat au comptoir du magasin.

Simple et efficace

J'ai commandé déjà plusieurs appareils nouveaux ou 2 chance et je suis entièrement satisfaite

Excellent

super

Cool

Goede bezorging volledige pakket van kamaera kwam leuk

Excellent service!

Service rapide et de qualité.

Alles verloopt correct en snel

Producten worden correct en snel geleverd en voldoen aan de beschrijving.

De levering is vlot verlopen alles op tijd. Alleen was er iets te kort in de verpakking. Ik kreeg direct na mail gestuurd te hebben een mail terug met een oplossing. Ik heb antwoord terug gestuurd wacht nu nog op een ander antwoord. Hoop dat het in orde komt.

Heel slecht

10 min voor mijn koelkast werd geleverd kreeg ik te horen dat de levering niet kon doorgaan. Het gewicht was te zwaar. Dit werd niet op de website vermeld. Ook niet in de mails die ik van coolblue mocht ontvangen. Filip van klantenservice heeft wel erg correct en professioneel gereageerd. Coolblue mag erg blij zijn met deze medewerker.

Tout bon

Prix très compétitif et livré le lendemain

Goedege soepmixrt

Eenvoudig in bediening, mixt heel goed. Ik ben er blij mee. Supersnelle geleverd.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen