De levering is vlot verlopen alles op tijd. Alleen was er iets te kort in de verpakking. Ik kreeg direct na mail gestuurd te hebben een mail terug met een oplossing. Ik heb antwoord terug gestuurd wacht nu nog op een ander antwoord. Hoop dat het in orde komt.

Heel slecht

10 min voor mijn koelkast werd geleverd kreeg ik te horen dat de levering niet kon doorgaan. Het gewicht was te zwaar. Dit werd niet op de website vermeld. Ook niet in de mails die ik van coolblue mocht ontvangen. Filip van klantenservice heeft wel erg correct en professioneel gereageerd. Coolblue mag erg blij zijn met deze medewerker.

Tout bon

Prix très compétitif et livré le lendemain

Goedege soepmixrt

Eenvoudig in bediening, mixt heel goed. Ik ben er blij mee. Supersnelle geleverd.

Vriendelijk

Rapidité

Rapidité de livraison

Altijd perfect in orde

De producten die ik bestel zijn altijd helemaal in orde en snelle leveringen.

Commandé un smartphone le samedi, livré au saut du lit le lundi... rien à dire

simple et efficace

Super snelle afhandeling van mijn bestelling.

Online een iPhone 14 Pro Max besteld voor afhaling in de winkel. Super vriendelijke ontvangst, vlot en snel afgeleverd aan de afhaalbalie.

Article reçu le lendemain de la commande, super !

Zoals altijd top

Tja, weinig uitleg nodig. Prima producten, snelle levering en goede communicatie. Zoals gebruikelijk.

Service rapide et fiable

Facile de commander sur le site et la commande est bien suivie!

Rien à redire

Site très facile d’utilisation, rapidité de l’envoi et arrivée du produit en bon état comme toujours. J’apprécie aussi le fait qu’on puisse acheter les produits en deuxième main.

Zeer slechte planning / service

Ik heb mijn Iphone ge pre-ordered, kom je voor de keuze te staan in de winkel ophalen of thuis laten leveren staat er netjes vermeld laat je het thuis leveren kan het later zijn. Kom je hem in de winkel halen dan heb je hem 22 september. Prima zal hem in de winkel gaan halen dat heb ik er voor over. Krijg je netjes een mail dat je bestelling op 22 september klaar zal liggen Ondertussen een week later, geen mail niks sta je daar in de winkel op om 15u. Hebben ze geen toestel voor je en zien ze dat er iets mis is gegaan en zou een mail om 12u moeten hebben gehad. Niks aan de hand kan gebeuren. Dan vraag ik wat zijn nu de volgende stappen zijn leggen ze me netjes uit dat ik gewoon mijn bestelling moet laten staan en dat ik per mail gecontacteerd wordt. Het zou wel tot 6 weken kunnen duren wat ik al helemaal waanzin vind want wat is het nut van een pre-order als ze gewoon tegen de maan aan verkopen zonder het product te kunnen garanderen. 23 September krijg ik een mail morgen ligt je product in de desbetreffende winkel, helemaal perfect volgende day is het 13u nog steeds geen mail dat het product er is. Bel ik naar coolblue klopt die mail niet krijg ik ineens een andere uitleg over hoe heel het pre-order process in elkaar zit en krijg ik te horen dat er donderdad 28 september een nieuwe levering zal zijn en mijn product erbij zal zitten. 28 september nog steeds niks, eventjes weer bellen krijg ik te horen dat er helemaal geen levering heeft plaats gevonden en dat het nog tot 6 weken kan duren.... Ik weet waarom ze uberhaupt nog meedoen aan zo een pre-order als ze dat toch niet kunnen verwezelijken...

Top service! Timing was exact wat ze vermeld hadden, 15min. op voorhand een berichtje gekregen!

De bezorger wachtte tot ik beneden was van mij appartement, liet het pakje niet onbewaakt achter. Ik kreeg een berichte en de timing klopte, super dus!

Vlot en correct

Vlotte service, correcte prijzen, goed advies.

Excellent

Toujours ravis lors de mes commandes sur Coolblue. Le choix est grand, varié et souvent de stock. La livraison est super rapide!

Snel en zonder problemen geleverd.

Onlangs had ik een Wacom Intuos s tekentablet zo snel als mogelijk nodig. Via CoolBlue kon ik een exemplaar bestellen. Ik had aangegeven om het pakje aan een afhaalpunt te leveren aangezien ik niet heel de dag aan de deur wilde wachten. Ik kreeg een bevestigingsmail waarin er stond vermeld dat het pakje om 11u00 afgehaald kon worden. De volgende dag kon ik het pakje inderdaad om 11u00 afhalen. Er was geen vertraging, het pakje was goed verpakt en het product was niet beschadigd.

Stipte levering, mooie tracking

Toen de koffiemachine voor mijn klanten het begaf zat ik even met de handen in het haar. Echter, CoolBlue bracht snel verlichting. Even kijken op de website, bestellen en voor ik het besefte werd ze al geleverd. Super blij met de inzichtelijke informatie op de website, de makkelijke bestelling en de vlotte levering. Top service!

Avis

Service rapide et prix intéressants. Par contre juste un peu dommage que l’article soit livré dans l’emballage original et non dans une caisse.

Zeer goede klantenservice .

Zeer vriendelijk en heel behulpzaam ! Als het goed is mag het ook gezegd worden , meestal zeggen ze het alleen als er klachten zijn !

Wat ze beloven, krijg je

Correcte beschrijving van het product.

top

Snel geleverd +telkens tips van jullie . super goed

Snelle service!

tout était en phase avec ma demande

la commande reçue correspondait en tous points à mon attente

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen