toujours pas livré

livraison prévue samedi puis remise à lundi et mardi toujours pas de livraison

• Nous recommanderiez-vous? Non

Uitstekende service !

Goed geholpen door een vriendelijke verkoopster ! Nieuwe Iphone gekocht plaatste geduldig de screenprotector netjes en nam haar tijd er voor ! Kortom uitstekende service !

Parfait

Colis reçu plus vite que prévu et parfaitement emballé

Het was heel goed

Bestellen op hun site was makkelijk en de levering was heel snel. Had mijn product vroeger gekregen dan voorzien

Top service voor en na de verkoop

Van aankoop, tot levering, tot de dienst na verkoop. Bij Coolblue krijg je steeds de beste service.

Goede levering en snel

Alles ging vlot en kwam onordelijk thuis.

Snel geleverd, niets gezeverd.

Ik bestel iets, en het wordt geleverd, en mijn factuur is direct in orde. Lijkt eenvoudig, maar is het niet. Looking at you bol.com.

Werkt niet

Dual deurbelcamera in pakket gekocht met homebase 3 en 2 camera's. Camera's compatibel met homebase 3 en deurbel niet. Op internet gaan zoeken en deurbel camera in compatibel met homebase 2 . Staat trouwens ook zo in de handleiding. Toch in pakket verkocht door coolblue.

uitstekende ervaring

snelle service en top producten

Produit commandé conforme et bien protégé dans son emballage.

Un meilleur descriptif pourrait être envisagé de façon à pouvoir comparer plus aisément les articles.

Top ervaring

Snelle levering en product in perfecte staat

Rapide et produit ok

Parfait

ZEEEER SLECHT!!!

ALS EEN VAN DE EERSTE EEN IPHONE 15 PRO MAX BESTELD.. 1 DAG VOOR LEVERING KRIJG IK EEN MAIL DAT ZE NIET MEER BESCHIKBAAR ZIJN!! DUS DE VRAAG IS WIE HEEFT DE PRIORITEIT GEKREGEN?? SCHANDE GEWOON!!

Snel, duidelijk en efficient

Vlotte communicatie en levering!

Zeer gemakkelijk

Perfect. Snel bezorgd. Omschreven zoals op de site

Hoesje besteld voor nieuwe telefoon, snel geleverd zoals aangeven op de correcte datum.

Rien à dire

Le prix cool livraison nickel rien à redire

prima levering en nog betere communicatie

Duidelijke site, vlotte levering, ruime keuze uit levermomenten en prima communicatie! Would recommend!

Language regime

I asked to communicate with you in FR. I always receive your messages in NL. I can’t understand. I am sorry. Please change the parameters. In my profile I have already confirmed that I speak FR. Thank you

Besteld , de morgen erna geleverd

Rapide efficace

Choix relativement limité mais assez variés. Prix légèrement au dessus mais tout à fait justifier pour la qualité et surtout la rapidité du service.

Onze nieuwe papierversnipperaar

Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe papierversnipperaar. Hij doet het goed, oogt mooi en is handig om leeg te maken. Ook ideaal voor de kleindochter als ze met haar kleine vingertjes niet klem kan raken in de versnipperaar : beveiliging.

Prima winkel

Ik bestel al vele jaren naar volle tevredenheid bij Coolblue. Onlangs had m'n pa z'n gsm het begeven. Ik vond op de website van Coolblue gelukkig een tweedekans OnePlus Nord 3. Tegen een scherpe prijs kreeg ik op 1 dag tijd het toestel geleverd aan huis. Pa is nu helemaal blij met z'n nieuwe smartphone!

Bezorgd volgens afspraak

Duidelijke uitleg over het artikel en correcte bezorging.

alles ok

Borsbeeksebrug 28