Vriendelijke service. En helpen graag met u vragen

Zeer vlotte aflevering van bestelling!

Goed overzicht van producten, vlotte afhandeling!

Coolblue is nog steeds het best

Een ster minder omdat Bpost in België mijn Dyson stofzuiger van 800 EUR gewoon op de stoep voor mijn deur heeft geplaatst. Dat is niet de fout van Coolblue maar een alternatief voor Bpost zou ik prima vinden. Zou zeker iets meer willen betalen als mijn pakketje dan wel veilig arriveert.

Vriendelijk zijn geeft nog geen oplossingen

Op 24 augustus bestelde ik een vaaswasmachine met inbouwservice. De bestelling en planning hiervan verliep zeer vlot. Helaas bleek bij inbouwing de machine toch niet te passen ondanks de opgegeven maten. 99 euro inbouw service kreeg ik niet terug. 2 september werd er werd het advies gegeven een andere machine te bestellen. Dit deed ik direct maar het adres werd niet juist over genomen (levering vs facturatieadres). Ik paste de bestelling dezelfde dag nog aan, maar dit ging niet meer, waardoor deze geannuleerd werd door de helpdesk. Er heeft geen levering nog inbouw plaats gevonden, ik heb nog geen centen terug gehad. (598 euro) Ik had natuurlijk nog steeds geen machine, de machine geadviseerd door de inbouwer was niet meer beschikbaar. Ik heb me toen opnieuw laten adviseren (online) (5 september). Ze hebben een model doorgegeven dat zeker moest passen gezien de instructies van de plaatser. De plaatsing kon weer niet goed worden afgerond op 14 september want er was weer iets mis met de afmeting. Ik mis dus nog 697 euro, veel tijd en heb nog geen vaatwasmachine... De helpdesk is echter zeer vlot te bereiken en de mensen zijn zeer vriendelijk. Al wil ik nu toch concreet een oplossing. Ik zie dat ik 499 tegoed heb bij Coolblue maar kan hier niet mee akkoord gaan en vindt het absoluut niet klantvriendelijk dat ik foute productselecties gemaakt door coolblue zou moeten vergoeden (twv 198 euro). Ik mailde hier reeds over zonder reactie.

Uitstekend apparaat/snelle afhandeling

Snel geleverd. Het apparaat doet wat het moet doen. Prima

Alles prima.

Snelle levering en pico bello!

Printer besteld ,was één dag later aangekomen omdat bpost die kwijt was?! Was wel zonder coolblue- doos errond dus iedereen wist wat het was,gelukkig geen pikante dingen! ;-) Alle sOK dus!

Heel stipt, en vriendelijke bezorger.

Slechte klantenservice

1. Website bleef maar vragen om straatnaam, maar daar was geen invoervak voor. 2. Halfuur met medewerker aan de lijn gehangen, die de bestelling voor me "plaatste". Alleen de korting die ik (vanwege mijn energiecontract daar) zou krijgen, kon ze niet verrekenen. Toch bezorgdatum afgesproken, want de was stapelt zich op. 3. 1/2 dag vrij genomen, maar er wordt niets geleverd! Blijkt de bestelling helemaal niet doorgezet te zijn. Bel ik weer, zegt mevrouw dat ik vooraf had moeten betalen. Ben ik helemaal niet over geïnformeerd en bovendien mag je van de wet niet het hele bedrag vooraf laten betalen. Overigens betaal ik doorgaans wel vooraf, maar dat terzijde. Conclusie: vrolijk fluitende medewerkers aan de lijn (fluiten het reclamedeuntje :( ) hebben me geen steek verder geholpen, toen de website niet goed functioneerde. Of in 1 woord: waardeloos!

Rapide, efficace

Processus d’achat simple et rapide, et livraison ultra-rapide aussi

Altijd een uitstekende service !

Elke bestelling die in heb gedaan is altijd al mega vlot gelopen!

Le sérieux

Pas de problèmes toujours satisfait

1 er achat et problème de livraison

Numéro de maison incorrecte alors que l adresse sur le site coolblue est correcte; fHeureusement que je vérifie dans mes commandes et que je vois que le colis à été déposé dans un point relais. Aucun mail pour me prévenir . Très mauvaise expérience

• Nous recommanderiez-vous? Non

Toujours aussi satisfait client depuis plusieurs années

Rapide et ponctuel

Vlug geleverd

Op zaterdagavond besteld en op maandag geleverd.

Vlotte service, goede prijzen

Handige website, je kan de producten gemakkelijk vergelijken in een tabel. Zeer concurrentiële prijzen.

Geen tijd verloren. alles was naar verwachting.

Envoi rapide et soigné

Livraison très satisfaisante

Excellent

Commande et livraison rapide que du bonheur.

Very organised

Zeer strike tijdschema bij levering. Verschil tussen levering aan deur en installeren was niet zo duidelijk bij bestelling...

Heel aangename en eerlijke service - goede uitleg

Duidelijke en to the point uitleg, rekening houdend met onze vraag. Geen on Office verkoopspraat, zorgde voor een vlotte keuze

De juiste keuze maak ik altijd bij Coolblue.

Ik kies voor Coolblue omdat ze klanten héél goed meeluisteren. Dankzij Coolblue weet ik mijn keuze te maken. Bedankt!

Correct en professioneel

Ik ben heel tevreden met Coolblue. Uitstekende service, brede keuze en correcte prijzen.

niks ontvangen!

helaas nog niks ontvangen ondanks beloofte dat binnen 24 uur zou geleverd wordt. Samengevat: onbestaande service

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen