Top ervaring en zeer snel

Ik heb het in schijven kunnen betalen, was zeer gemakkelijk en de communicatie was top! Zeer tevreden!

Livraison tres rapide

J’ai commandé un jeu à 20h et livré le lendemain à 10h

Génial

L aspirateur AEG proposé sur votre site est très bien détaillé . Je suis très contente de mon achat

prix correct livraison rapide

pleine satisfaction

Capaciteit minder dan aangegeven

De 5TB HD is maar 4,5TB capaciteit. Dit staat foutief op de website.

Parfait

Top et rapide

Uitstekende service

Fijne service Vandaag besteld morgen in huis Voor alles een oplossing De moeite om blijven te bestellen bij jullie !!

Vlot aankoopproces en goeie prijs, daarna stipte levering

Super service ! De l’avant vente à l’après vente en passant par la livraison, jamais déçu !

J’ai commandé de nombreux produits via Coolblue et jamais déçu de la livraison rapide ou du service avant ou après-vente. Très pro!

Publicité mensongère

1.Promesse non tenue sur le délai de livraison 2.Un interlocuteur propose un dédommagement 3.Un deuxième interlocuteur supprime le dédommagement 4. Et cela devient la faute de la poste

• Nous recommanderiez-vous? Non

PRIMA SERVICE, ZOWEL QUA LEVERING,SNELHEID EN NETHEID

Stipte, zéér snelle en perfecte levering, perfecte info over levering, éénvoudige betaling. Kortom: méér dan prima

Snelle levering van het juiste artikel

Snelle levering van het juiste artikel

Alles in orde

Goed en op tijd geleverd

Gebruiksvriendelijk en behulpzame website

Ik koop al mijn electronica bij Coolblue omdat de combinatie van de overzichtelijke website en de behulpzame medewerkers er altijd voor zorgen dat ik de juiste producten aankoop.

SNELLE LEVERING

mooie promotieprijs

Snel, klantvriendelijk, kwalitatief

Vaak heel tevreden.

Toujours au top

Sa fait de année que j achète chez COOLBLUE Et je suis très satisfait de l’envoie du produit et le service après vente

Génial

Super rapide

Prima website, duidelijke uitleg, snelle verzending.

Steeds vlotte service!

Steeds een zeer vlotte service. Zou wel leuk zijn dat je als vaste klant eens een extra korting of cadeaubon kan krijgen.

Altijd een super service

Altijd een super service, zowel bij leveringen die altijd op tijd en correct zijn als in de winkel waar ze zeer behulpzaam zijn. Misschien niet altijd de goedkoopste die er te vinden is maar service, vriendenlijkheid en … zijn ook heel veel waard.

Duidelijke info, snelle levering

Vlot gevonden wat ik zocht, duidelijke info, snelle levering.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering van het product én zorgvuldig verpakt.

Het artikel voldoet aan de verwachtingen. Werdt de volgende dag al geleverd (in de brievenbus).

Suuuuupeeeer

Borsbeeksebrug 28