Gewoon goed en makkelijk

Op tijd geleverd. En een goed produckt

Supersnelle, prima service!

Het is ongelooflijk hoe vlot de levering van een product bij Coolblue gaat. Ik bestelde donderdagnamiddag mijn product en kon het vrijdagmiddag ophalen bij een afhaalpunt. Ik nam het meteen in gebruik en ben erg tevreden over de kwaliteit. Verder kreeg ik ook een mailtje waarin de handleiding van het product als PDF zat. Heel handig!

Te Sint Stevens Woluwe zeer bekwaam pet

Beter dan in de Louizalaan

Altijd tevreden

Zoals altijd beste winkel om te gaan, medewerkers en managers zijn super vriendelijk!

jusqu'a present je n'ai aucun problème sur le matériel commander ni sur la livraison

aucun problème

Uitstekende service

Snelle levering, juiste prijzen, mooie keuze aan producten. Ik heb nog nooit problemen gehad met de service van Coolblue!

Vlot

Gemakkelijk besteld en snel geleverd!

Zeer stille en kwaliteitsvolle wasmachine

De wasmachine is robuust en degelijk afgewerkt. Pluspunt is dat hij 1600 toeren per minuut kan doen en nauwelijks lawaai maakt. Het toestel is ook heel gebruiksvriendelijk zonder teveel toeters en bellen. Door het toestel online te registreren krijg je 10 jaar garantie op de motor. Hij is energiezuinig en bij het opstarten weegt hij het wasgoed en past de hoeveelheid water hierop aan. Prijs/kwaliteit dik in orde, een aanrader!

Ecoute attentive et réaction rapide.

Plusieurs achats sans problème. J'ai acheté il y a trois ans, par erreur un Gps Garmin trop grand pour mon véhicule et en moins d'une semaine, échange réglé. Mon dernier Gps Garmin est tombé en panne et il a été crédité. Il a probablement été tenu compte qi'il avait présenté des ennuis dès le début. J'ai repris un Garmin... Conclusion: content de Coolblue et de ses correpondants. Ma 2e adresse email: [email protected]

Zoals vewacht goed

de ideale grasmaaier

snelle levering/

Correct

Correct verlopen

Ik ben altijd blij met CoolBlue voor zover...

Altijd correct, telkens vriendelijke bediening, makkelijk bereikbaar zelfs op latere uren, meestal iemand die technische kennis heeft wat toch wel belangrijk is voor deze job. Ik verwacht niet dat iemand alles kan weten over elk product maar toch doen zij desnoods het nodige opzoekingswerk. Ik waardeer dat iemand eerlijk blijft als ze iets niet weten en dat doen de support medewerkers voor zover ik tot nu ondervonden heb. Liever zo dan klanten voorliegen want zo heb ik het ook al genoeg meegemaakt. Je merkt dat als klant. Dit is wat ik hoofdzakelijk bij contact heb ondervonden en ik ben blij tot nu toe met jullie support. Overzichteljke website met nodige uitleg over een product en vergelijkingen met andere. Prijzen kunnen scherper. Vriendelijk groeten, Pascal Redant

Ok

Ok

snelle levering en goede product afhandeling

Nadat ik mijn product al meteen de dag na bestelling ontving. Stuurde Coolblue ook nog de bijhorende handleiding via mail met verdere uitleg.

Livraison rapide, bons prix et matériel de qualité

J’ai commandé un fauteuil de bureau. Livre le lendemain de la commande en fin de matinée.

Alles snel en correct geleverd. Prima

Zeer snelle levering

Prijs was zeer competitief t.o.v. Concurrentie en na één dag al thuis geleverd.

Prijs was zeer competitief t.o.v. de concurrentie. De levering was prima, na een dag al aan thuis geleverd. Met het product was ik zeer tevreden. Coolblue leek ook zeer reactief zou er enig probleem geweest zijn.

Efficacité et rapidité

Coulis reçu rapidement Aucun soucis

Super snelle levering met de fiets

Supersnelle en aangename levering met de fiets. Zeer tevreden over mijn aankoop.

Fluidité, services, conseils et prix au top

Je recommande Coolblue pour la qualité de leur site internet, les conseils clients, la sympathie de l’ensemble du personnel, l’efficacité de livraison. Tout est simple et fluide pour des prix comparables à la concurrence.

Excellent service

Livraison annoncée et respectée. En heure et en date.

Snel en correct

Besteld op maandag en gevraagd om woensdag te leveren. Was met Bpost maar liep goed.

Zeer tevreden en eerste indruk zoals verwacht, topservice

Levering verliep heel soepel, het was mooi verpakt en de communicatie over de levering was ook top. De reviews op de site waren ook te vertrouwen.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen