Hp953xl

Eind goed al goed, beetje jammer dat eerst verkeerde artikel was verzonden

Ik ontving in eerste instantie het verkeerde artikel. Ik denk dat er iets misging omdat het een tweedekans artikel was, maar dat weet ik niet zeker. In tweede instantie kreeg ik wel het juiste artikel. Eind goed al goed...

geweldig

je word goed op de hoogt gehouden over de levering de leverancier belt u op als hy byna by u aan komt en is heel vriendelijk het oud toestel word zonder probleem meegenomen en het nieuw word geinstaleerd op de juiste plaats heel goede service

Altijd weer een correcte levering!

Iedere bestelling was tot op heden vlot en zonder schade. Ieder garantiegeval werd ook altijd correct verholpen!

Top service, steeds bereid om te helpen

Zoals altijd goed geholpen bij vragen over producten zodat ik de juiste keuze kan maken

service de pro

rapide et avec un souris je recommande vivement

Snelle levering & correcte producten!

Prijs kwaliteit de beste balans! Snelle beschikbaarheid van veel verschillende merken + goed huismerk. Heel tevreden over Cooblue

Snel en goede service

Coolblue heeft mijn vertrouwen gewonnen. Altijd blij met de service en levering. Ook heel goede website.

Snelle levering en mooie prijs

was verjaardagsgeschenk en was heel snel in huis bovendien duurzame levering per fiets. Top!

Snelle levering, goede uitleg, handige site en zoals steeds marktconforme prijzen!

Snel en correct

Ze leveren zeer snel en correct !

Zeer goede service, tot bij de levering!!

Bij defect aan droogmolen, vlot een oplossing gekregen. Zeer goede service!

Coolblue toont veel info over al hun producten die beschikbaar zij op hun website. De website zelf is heel gebruiks vriendelijk en heb zelf nog nooit problemen gehad

Envoie rapide

Toujours satisfait

Simple et éfficace.

Je suis très heureux du service de COOLBLUE.

klantvriendelijk

Twee zaken , niet alleen om over na te denken: - achteraan in de winkel hangen tegen de wand screens die aangeven wie er als klant bediend wordt of althans zal bediend worden. Het zijn wel grote screens maar ze hangen (onnodig!) te hoog en te ver om goed leesbaar te zijn en de het formaat van de characters mag duidelijk veel groter, zodat het ook leesbaar is voor klanten met minder goed zicht - de typische blauwe kleur van het merk Coolblue maakt de winkel onaangenaam om er lang rond te kijken, zeker als dan de ochtendzon nog extra op de voorgevel staat. Ik zal zelf niet meer naar de winkel komen, tenzij het echt moet. Naar het schijnt hebben andere klanten dat ook al gemeld!

Top service!

Super makkelijk besteld en snel.geleverd! Ze staan ook steeds klaar als er iets misgaat.

alles volgens afspraak

slechts een klein probleem met bevestiging geleider onderste deur ; is probleem samsung .

J'ai acheté une machine à laver et je suis enchantée

J'ai choisi une machine de qualité, que j'ai trouvé à un prix plus intéressant sur le site de Coolblue. Le site est très bien fait et donne un maximum d'information. Commandée un soir très tard, elle était livrée le lendemain. On m'avait donné une tranche horaire de livraison de deux heures, et le livreur était là dans les premières minutes de cette tranche horaire. Le temps de me donner quelques explications et de reprendre mon ancienne machine, tout était réglé en 10 minutes. Que demander de plus? Service parfait et rapport qualité -prix parfait.

mitigée

L'article acheté impeccable!!! livré le lendemain de la commande. Par contre une offre de 3 mois d'abonnement gratuit à Apple tv avec l'achat. Pas d'info dans le colis, service client ne sait pas m'envoyer le lien Apple !! j'ai contacter 4 fois le SC et toujours rien de résolu , un autre service de coolblue devait me contacter mais ils ne l'on pas fait. Je suis laissée dans le vide. Très déçue de ce côté là.

Correcte en snelle afhandeling van de orders.

Steeds een correcte en snelle afhandeling en klantvriendelijke service.

Uitstekende service en snelle levering

Prijs altijd goed Uitstekende service en snelle levering

INCROYABLEEEEEE

INCROYABLEEEEEEE

Zoals beloofd!

Zoals het hoort!

Altijd vlot gediend !

Alles is makkelijk te vinden online, met goeie uitleg. Heel vlot bestellen en snel & gratis geleverd. En nooit een gedoe om aan een factuur te geraken (da's niet overal zo...)!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen