Coolblue koos voor Bpost !! (en die leveren enkel op het postkantoor)
Heel tevreden met het bestelproces, de communicatie en betaling bij Coolblue, tot ik de mail kreeg dat Coolblue Bpost heeft gekozen voor de verzending. Toen wist ik al dat ik mijn pakjes pas veel later dan 'de volgende dag' zou ontvangen. En natuurlijk.... op zaterdag vond ik de briefjes in mijn pakketbrievenbus (!) dat men de pakjes daar niet had kunnen afleveren. Heel gek want er waren nog 2 compartimenten van de pakketbrievenbus vrij voor gebruik, en er lag zelfs nog verduidelijkende instructies in het compartiment.
Zo gaat dat al jaren en na 8 klachten is er nog geen enkele verbetering. Het erge is dat niemand me kan zeggen waarom Bpost de pakjes zelf niet aflevert, en enkel die papiertjes. Ik begin me af te vragen of een slimme postbode de pakketjes niet gewoon bij de post laat liggen en gewoon die briefjes in de bus komt steken omdat hij teveel werk heeft.
Het bijkomende probleem is dat de pakketjes dan ook niet op de volgende voorkeurplek in mijn levervoorkeuren wordt afgeleverd (de automaat). Die is blijkbaar ook al 2 jaar continu vol of onbruikbaar. Heel geloofwaardig.
En het postkantoor is tijdens de middag nu ook gesloten. Met als gevolg dat ik die pakketjes pas binnen een week op zaterdagmorgen zal kunnen afhalen tenzij ik opnieuw verlof neem om ze af te halen.
Ik zou coolblue dus dringend willen aanraden om de klant te laten kiezen met welke verzendfirma hij wenst te werken, want bij mij is Bpost een ramp, want zelfs na meer dan 8 klachten hierover is het nog niets verbeterd en kan men mij zelfs geen feedback geven over wat er concreet is gebeurd. In dat geval zal ik met plezier 5 sterren geven.