heel correct in de berichtgeving, doen absoluut wat ze beloven

snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Vriendelijk personeel, die tijd maken en flexibel zijn in functie van de klant zijn behoeften.

En goede service en gemakkelijk.

De website geeft goed en duidelijk alle informatie over het product weer en het vergelijkings tool is ook erg hulpzaam om een goede keuz te majen. Er was duidelijkhei over de wanneer en hoe mijn pakketje zou worden bezorgt. Er waren ook geen problemen met het pakketje zelf na het ontvangen er van.

Top.

Coolblue heeft mij tot nu toe nooit teleur gesteld. Ik ben altijd vriendelijk geholpen geweest in de winkel alsook via de klantendienst. Problemen worden snel verholpen en goederen worden op tijd geleverd indien online besteld voor thuis levering.

Prijs/kwaliteit en zekerheid

Altijd makkelijk besteld en snel in huis. Prijs kwaliteit dik in orde! Ook top als je naar iets op zoek bent, je kan vergelijken en filteren naar hartelust. Coolblues keuze is daarenboven goed toegelicht en een meerwaarde.

super merci

bon service

Goed materiaal

GOED

Avoir reçu le coli intacte et le lendemain matin, cela fait plaisir.

Aucun problème pour la livraison et le suivi du coli via email ainsi que le relai via la poste. Merci à vous.

vriendelijke en correcte service

alles werd uitgevoerd zoals beloofd

Très bonnes impressions pour la suite 8

Aucun problème Site internet bien expliqué et surtout bien fourni en marchandise

Le top à un prix

Très bon magasin. Service au top (site, conseils, livraison, etc.) mais qui a un coût (Coolblue est certes souvent + cher qu'ailleurs). Personnellement je trouve que l'écart de prix vaut le service.

Snelle en correcte levering !

Snelle en correcte levering op het afgesproken tijdstip !

Super, commandé le soir, reçu le lendemain matin!

Super, commandé le soir, reçu le lendemain matin!

goed ervaring met coolblue

mijn ervaring citruspersen gekocht en ik heb met ecocheques betaald dat is extra voordeel voorall klant vriendelijke

Een leuke aankoop door de snelle levering

De levering was super snel dat maakt de verloop van de aankoop leuk.

Une très bonne expérience avec cool Blue depuis quelques années

J’ai acheté de nombreux accessoires chez cool Blue est toujours très satisfait autant de la livraison que de la qualité du produit

grote keuze, interessant prijs

grote keuze, interessant prijs. Ook de levertijd is ongelofelijk snel!

Goede dienst na verkoop

Er was een probleempje bij de levering, klein defectje maar wordt verholpen. We werden geholpen door een vriendelijke mevrouw bij de klantendienst.

Livraison très rapide

Livraison très rapide

Aangekochte goederen werden niet volledig geleverd!

Ik koop een Nespresso toestel met 50 koffie capsules en de capsules zitten niet mee in de verpakking én leveren ze ook niet na!

Zeer goede en vriendelijke service!

Vriendelijke gasten die de Amerikaanse frigo kwamen leveren, belde een kwartier voor ze er waren en ze waren zeer behulpzaam oom de oude frigo te helpen verhuizen naar de garage. Top kerels

Stiptheid en correctie staat voorop!

Mijn pakje werd correct op de afgesproken plaats en juist tijdstip geleverd. Ik werd onmiddellijk verwittigd wanneer mijn pakje beschikbaar was. Ik heb een heel goede eerste ervaring met coolblue. Voor mijn volgende aankoop, kijk ik zeker op de site!

Stipt op tijd en goed aangekondigd

Snelle goede informatie en stipt zoals beloofd afgeleverd.

Coolblue koos voor Bpost !! (en die leveren enkel op het postkantoor)

Heel tevreden met het bestelproces, de communicatie en betaling bij Coolblue, tot ik de mail kreeg dat Coolblue Bpost heeft gekozen voor de verzending. Toen wist ik al dat ik mijn pakjes pas veel later dan 'de volgende dag' zou ontvangen. En natuurlijk.... op zaterdag vond ik de briefjes in mijn pakketbrievenbus (!) dat men de pakjes daar niet had kunnen afleveren. Heel gek want er waren nog 2 compartimenten van de pakketbrievenbus vrij voor gebruik, en er lag zelfs nog verduidelijkende instructies in het compartiment. Zo gaat dat al jaren en na 8 klachten is er nog geen enkele verbetering. Het erge is dat niemand me kan zeggen waarom Bpost de pakjes zelf niet aflevert, en enkel die papiertjes. Ik begin me af te vragen of een slimme postbode de pakketjes niet gewoon bij de post laat liggen en gewoon die briefjes in de bus komt steken omdat hij teveel werk heeft. Het bijkomende probleem is dat de pakketjes dan ook niet op de volgende voorkeurplek in mijn levervoorkeuren wordt afgeleverd (de automaat). Die is blijkbaar ook al 2 jaar continu vol of onbruikbaar. Heel geloofwaardig. En het postkantoor is tijdens de middag nu ook gesloten. Met als gevolg dat ik die pakketjes pas binnen een week op zaterdagmorgen zal kunnen afhalen tenzij ik opnieuw verlof neem om ze af te halen. Ik zou coolblue dus dringend willen aanraden om de klant te laten kiezen met welke verzendfirma hij wenst te werken, want bij mij is Bpost een ramp, want zelfs na meer dan 8 klachten hierover is het nog niets verbeterd en kan men mij zelfs geen feedback geven over wat er concreet is gebeurd. In dat geval zal ik met plezier 5 sterren geven.

Livraison rapide, produit top

Les options de livraison sont sympathiques (choisir soi même le jour de livraison). Produit conforme a mes attentes

top product dat doormiddel van een vlotte levering tot bij mij kwam

Ik bestelde enkele dagen terug een refurbished iphone bij coolblue. Ik had deze snel nodig omdat ik bijna op vakantie vertrok en had dus een beetje schrik dat die niet op tijd ging geleverd worden. De dag van de geplande levering kwam het product aan op het ophaalpunt, maar was het ophaalpunt helaas al gesloten. De ochtend erna ben ik terug langs gegaan en heb ik mijn bestelling direct mee kunnen nemen. Nu was ik enkel nog benieuwd naar de kwaliteit aangezien de iphone dus wel refurbished was, dit was echter zeker in orde. Geen enkel schrammetje op het scherm aan te merken en een batterij die relatief goed werkt. Een echte aanwinst dus die op mijn vakantie zeker en vast van pas zal komen. Bedankt mannen en vrouwen van coolblue dus!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen