Livraison rapide, produit top

Les options de livraison sont sympathiques (choisir soi même le jour de livraison). Produit conforme a mes attentes

top product dat doormiddel van een vlotte levering tot bij mij kwam

Ik bestelde enkele dagen terug een refurbished iphone bij coolblue. Ik had deze snel nodig omdat ik bijna op vakantie vertrok en had dus een beetje schrik dat die niet op tijd ging geleverd worden. De dag van de geplande levering kwam het product aan op het ophaalpunt, maar was het ophaalpunt helaas al gesloten. De ochtend erna ben ik terug langs gegaan en heb ik mijn bestelling direct mee kunnen nemen. Nu was ik enkel nog benieuwd naar de kwaliteit aangezien de iphone dus wel refurbished was, dit was echter zeker in orde. Geen enkel schrammetje op het scherm aan te merken en een batterij die relatief goed werkt. Een echte aanwinst dus die op mijn vakantie zeker en vast van pas zal komen. Bedankt mannen en vrouwen van coolblue dus!

rapidité et fiabilité

Bon site, sérieux, rapide. Le détail des produits n'est pas toujours suffisant mais sinon très bien.

Perfect!

Gemakkelijk besteld en geleverd zoals voorzien!

Snelle levering!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik heb nog steeds geen levering !!!

Ik krijg ook geen melding van de post

nul

j ai achete un s23 ultra prétendu neuf j ai eu un gsm griffé et usé sur le dessus je fais un renvoi

• Nous recommanderiez-vous? Non

Service

Tres bon service après vente et efficace

Supersnel

Niet alleen goedkoper dan elders, maar ongelooflijk betrouwbaar en snel: 22 u. besteld, volgende dag 9.30 u. geleverd door post.nl. Wie doet het ze na?

Geleverd als verwacht!

Toujours servi rapidement

Commande très rapide

Snelle levering, goed van prijs en kwaliteit

ZO ALS ALTIJD; SUPER

Besteld om 19h. S'anderdaags om 10h geleverd in krantenwinkel.

Pénible expérience

Le produit reçu n est pas celui que j ai commande Très difficile de joindre quelqu un, je ne sais toujours pas quand je recevrai le bon produit L erreur vient de coolblue et on ne se presse pas pour me renvoyer le bon produit

• Nous recommanderiez-vous? Non

Une visite agréable

Très bonne ambiance dans le magasin. Le personnel est qualifié, connaît son job, tout en étant également accueillant, aimable et souriant. Le rapport qualité/prix des articles est plus qu'intéressant.

Très bon produit

Belle finition Installation facile Fourni avec câble et adaptateur pour l’allume-cigares Mais il faut une coque MagSafe (ou pas de coque) pour que l’iPhone tienne (si iPhone 12 ou plus récent)

Uitstekende service!

Ik deed een bestelling op de website van Coolblue. Ik koos voor ophaling in de winkel in Kuurne. Daar werd ik heel vriendelijk ontvangen en werd een drankje aangeboden door een medewerker.

Een voorbeeld voor velen

Zoals het eigenlijk overal zou mogen zijn. Makkelijk, snel en goed

Snel en efficiënt!

Op een weekavond nog een bestelling geplaatst - en die kon ik 's anderendaags om 11u al afhalen in een ophaalpunt. Ik werd keurig verwittigd en alles ging supervlot. Toppie!

Veel miscommunicatie

Koelkast besteld op 1 augustus, zou geleverd worden op 10 augustus. Daar is iets misgelopen waardoor de levering niet kon doorgaan. Een week later een nieuwe datum gepland voor 21 augustus, maar op de 17de kreeg ik een mail dat ze onderweg zijn met de koelkast. Ik was toen niet thuis dus opnieuw een nieuwe datum gepland op de 18de. Toen is de levering wel kunnen doorgaan. Op voorhand had ik de klantendienst gebeld om te vragen of ze mijn oude ingebouwde koelkast ook zouden demonteren en de nieuwe installeren. Dit was geen enkel probleem vertelde ze mij, maar wanneer ze mijn koelkast kwamen leveren bleek dit toch niet mogelijk. De persoon die kwam leveren heeft mij dan toch goed kunnen helpen om voor volgende vrijdag iemand op te sturen die dit wel allemaal komt doen. Uiteindelijk dus veel miscommunicatie waardoor mij koelkast 3 weken later nog steeds niet is geïnstalleerd.

Groot assortiment, duidelijke taal en snelle levering.wat wil je nog meer.

Veel keuzemogelijkheden met aanraders van cookie. Alles wordt duidelijk omschreven en als er vragen zijn kun je ook bij een vriendelijke en goede klantenservice terecht. Al vrij vaak met Coolblue “zaken” gedaan en geen klachten.

Vlotte afhandeling van bestelling tot/met levering

Algehele tevredenheid

Achat pc portable

Un service de qualité et système de commande très fiable. Pas notre première expérience et toujours une très grande satisfaction du service et des produits

Coolblue is een aanrader!

Goeie klantenservice, duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Goede prijs-kwaliteit. 1 minpuntje: Enkel levering met PostNL mogelijk (hierdoor loopt pakketje altijd vertraging op en wordt het dus niet de dag nadien geleverd zoals beloofd)

De laatste dag van de solden wou ik graag een droogkast bestellen. Op dat moment waren er geen tijdsloten ter beschikking om een levermoment te kiezen. Een telefoontje naar de klantendienst hielp me verder: super-klant-vriendelijk! Ook de levering en installatie verliep heel vlot, efficiënt en extreem vriendelijk. Warm aanbevolen dus!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen