Eficacia y precio competitivo

recibido rapidamente y paquete en buen estado. Para la afeitadora Braun, todavia no puedo dar informacion sobre esta ya que la acaba de recibir.

• ¿Nos recomendarías?

supersnelle service

zondagavond kapot strijkijzer, nieuw besteld om 22u, maandagvoormiddag om 11u kon ik al mijn nieuw toestel in ontvangst nemen.

Rapidité efficacité

Commandé à 18h et livré à 10h le lendemain. Efficace. Malheureusement le produit apparaît défectueux

Correcte levering in minder dan 1dag zelfs op zondag!!

zeer goed

Snel en efficiënt

Bestelling geplaatst via de website en gaan ophalen in de winkel. Vriendelijk personeel en heel gemakkelijk voor me aangezien ik overdag aan het werken ben en het pakketje kon ophalen wanneer het voor mij paste.

Service rapide, efficace, et … avec le sourire

Je recommande

Duidelijke site met een Groot assortiment met veel filters

Zelfs al koop ik het product soms elders ( door de prijs of beschikbaarheid) ik start mn research bijna altijd bij coolblue, simpelweg omdat het vergelijken en zoeken op coolblue gewoon weg fantastisch is ( kudos naar de webdesigners ) Daarnaast is er ook een groot assortiment met razend snelle leveringen. Ik hou ook van de duidelijke video reviews. Zelf werkende bij het populairste electronica bedrijf van Amerika wil dit veel zeggen.

Aankopen bij Coolblue steeds met een glimlach.

Mijn aankoop bij coolblue ging zeer vlot. Snelle levering ,zeer vriendelijk personeel, een mooie korting op het toestel en een lange garantie. Meer kan je toch niet wensen hé!

Vlugge service

Levert en service zoals beloofd

Tijdige levering, mooi aanbod met ruime keuze

Super snelle service

Ik ben een trouwe Coolblue gebruiker. Vanaf dag 1 was de snelle service één van de belangrijkste troeven. Wanneer je een beslissing neemt wil je het ook zo snel mogelijk bij u hebben en dit is nu net waar jullie zo sterk in zijn. Ook bij problemen primeert de klant. TOP SERVICE!

Te lang moeten wachten op onze herstelling

Normaal altijd tevreden maar deze x niet! Herstelling was eerst bij de koerierdienst blijkbaar verloren,dit kwam ik te weten door er zelf naar te vragen omdat het wel heel lang begon te duren. Ik veronderstel dat dit een eenmalige fout was.

Super rapide, efficace, précis et fiable.

J'ai commandé en ligne après une visite en magasin, histoire de prendre le temps de décider. J'ai ensuite reçu ultra rapidement ma commande. Les e-mails et les informations étaient complètes, claires, rédigées de façon avenante et je suis ravie de ma commande.

Alles tot in de puntjes geregeld

Heel duidelijke communicatie ivm de levertijd. Toestel werd op z'n plaats gezet, aangesloten en getest en oud toestel is meegenomen. Super service!

Juiste product en snelle levering

Correcte beschrijving van het product. Correcte prijs. Snelle levering zoals beloofd. Prima communicatie. Levering en plaatsing zoals beschreven.

Makelijk, handig, en snel

Krijg altijd alles op tijd, in goede staat. Veel selectie op de website, ik vind meestal wat ik nodig heb.

Livraison

Livraison non respecté......

Heel het was hier in 1 dag

Heel snel

vlot

Vlotte bestelling/betaling online. Vriendelijke bezorger, die ook de nodige uitleg gaf

Tweedekans is tweedehands

Ik heb een tweedekans product gekozen. Voor 8% korting op de normale prijs, krijg je een meer dan eens gebruikt product, vol krassen. Dit kan ik op tweedehands of marktplaats kopen voor de helft van de prijs. Oplichting dus. Ik sta wel achter het idee om via dit systeem een klein steentje bij te dragen aan de afvalberg, maar niet als Coolblue er nog dikke winst op maakt.

Bonne livraison et excellent produit

La livraison a été faite à domicile et la poste a porté les paquets lourds, jusque devant la porte. Le seul problème, c'est que la Poste n'a pas envoyé de message pour prévenir de l'heure de livraison. Si je n'avais pas été là, Ils auraient laissé un barbecue de 800 euros devant la porte de la maison. Ils faudrait que Coolblue interpelle la Poste à ce sujet. Sinon, le barbecue Weber est impeccable et fonctionne parfaitement. Très haute qualité.

Je recommande vivement

Service rapide et fiable Quand vous commander avant 23h59 livrer le lendemain Tout arrive bien emballé et correctement livrer Aucun retour de produit depuis que je commande chez coolblue Je vous les recommande N'hésitez plus et commander en ligne chez eux

Super blij mee. Op tijd geleverd!

Prijs/ kwaliteit top!

coolblue is sinds 2003 mijn trouwe leverancier

ik bestel al jaren bij coolblue, prima produkten met een marktconforme prijs en perfecte service. Defect, fout geleverd of andere problemen, het komt bijna niet voor maar als het toch gebeurd zorgt coolblue steeds voor de beste oplossing en service. geen gedoe met webshops die je niet kan bereiken eens je betaald hebt. Coolblue staat steeds tot je dienst .

Klantenservice 10/10

Al meerdere malen spullen gekocht bij coolblue, telkens supergoed geholpen, ook bij retourmeldingen alles snel en correct afgehandeld!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen