Snelle en correcte levering

Zeer goede ervaring met bestellingen bij Coolblue. Goede prijzen en service.

Parfait!

Le service, par téléphone, dans le magasin et quand ils sont venu livrer, était juste parfait. Un personnel très gentil et très serviable. Je voulais payer avec des écochèques, ce qui n'est pas possible en ligne, j'ai dû appeler. A partir de là, tout à été simple, clair et rapide. Mon frigo Bosch est super, exactement ce que je recherchais, très bon achat qualité /prix. Je suis très contente en je remercie Coolblue :-)

super pour une première.

tout était correct. merci Coolblue

Rounduit Fantastisch !

Ik heb een SSD besteld en morgenochtend afgehaald. Product, prijs en service allemaal eerste klass.

op tijd en vriendelijke aflevering 3 keer

mijn goederen werden steeds tijdig vermeld van de aa,komst en dat klopte EN de levering was telkens op een vriendelijke manier gedaan Ik zeg dit niet zomaar hoor

heel stipt

de levering gebeurt exact zoals je zelf kiest

Betrouwbaar excellent

Tenminste een webwinkel waarop je kunt rekenen voor alle aspecten van een aankoop en service achteraf.

Sublieme service

Ik plaatste maandagnamiddag mijn bestelling en dinsdagvoormiddag stond deze al aan mijn deur. Top! Toen ik de bestelling van mijn steelstofzuiger plaatste stond er geschreven dat ik een extra gratis batterij kon aanvragen, maar ik vind echter nergens terug waar ik dit kan doen. Verder wel tevreden!

Echt met een glimlach!

Voor de eerste keer in de fysieke winkel in Hasselt geweest. Ik werd werkelijk met een glimlach geholpen. Heel vriendelijk, bekwaam en behulpzaam personeel. Fijne ervaring!

Tevreden

Snelle levering. Past in brievenbus gleuf. Gebruiksvriendelijk. Verpakking van sd kaart zelf was suppermoeilijk open te krijgen. Zeker mes of schaar nodig. Je kan gerust zijn dat de sd kaartjes veilig verpakt zijn.

Gemakkelijke website om te vergelijken met zeer duidelijke uitleg

Alle producten worden zeer goed uitgelegd. Website is makkelijk in gebruik. Zowel dienst afhaal als verzending loopt snel en correct.

COOLBLUE van 5 naar 8 op 10

Na meer dan drie jaar nog een aankoop bij Coolblue geplaatst te hebben omdat ik ze bijna altijd veel duurder vond dan hun concurenten heb ik op zondag 30 juli 2023 een HP OMEN 16 wd00009nb gekocht en ontvangen op maandag 31 juli! De Laptop zelf is van uitstekende kwaliteit, en is op een ordentelijke manier zonder beschadiging aangekomen. Waarom maar een 8 en geen 9 of 10? Omdat ik geen Gratis norton heb mogen ontvangen. Ik kreeg in de plaats een apple-tv code voor 3 maand maar aangezien ik geen recent apple toestel bezit kan ik er jammer genoeg geen gebruik van maken. Kortom, los van de niet ontvangen Norton code raad ik coolblue aan Groetjes

altijd perfect in orde en snel geleverd

GSM besteld, ging supermakkelijk, en levering mega! op nog geen 12u had m'n zoon zijn nieuwe GSM geleverd in het pakjesautomaat.

Article was available and delivered when promised

Relatively easy to use website: the article I wanted was not listed in the English version of the site but I found it easily enough in the nl/fr version. Could not enter a non-Belgian billing address which was caused the initial transaction to fail. Luckily I’m used to this kind of customer unfriendly behaviour and managed to find a workaround. The article was delivered to darkest Wallonia the day following the order, as promised, which is a real improvement from when I first used CoolBlue. Prices could be more competitive.

Vlotte service

Idem

Efficiënte levering volgens afspraak. Duidelijke communicatie

Efficiënte levering volgens afspraak. Duidelijke communicatie

Snelle levering en goedkoper dan de concurrentie.

Snelle en goede levering

Levering was snel en product zoals verwacht

Geweldig efficiënte afhandeling van de bestelling

Meteen geholpen met een nieuw apparaat. Levering gebeurde één dag na de bestelling zodat er zich geen probleem heeft voorgedaan.

geweldige service

vlotte bestelling , vlotte betaling en vlotte levering ... gewoon een geweldige service...doe zo voort .

Excellent produit

Artticle bien emballé - Conforme et livraison rapide et efficace

Coolblue hun service is perfect!

Coolblue levert vlot, snel en zonder problemen. Er is niets op aan te merken.

Correct en snel geleverd met een goede info ivm de verzending

Een snelle levering zoals beloofd. Een goede opvolging van de verzending van het pakketje. Een betrouwbaar bedrijf met een correcte service hebben wij reeds in het verleden mogen ervaren. Daarom blijven we klant.

top service

alles top verlopen

Belofte gelijk gezegd

Ze leveren gelijk beloofd en gelijk ze beloven juist geen bericht kwart op voorhand

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen