Rien à dire !

Livraison hyper rapide et le produit est arrivé en parfait état. Impossible de le trouver ailleurs mais chez CoolBlue il était de stock à un prix correct.

Vriendelijke en correcte aflevering

Livraison respectée

Tout c est passé comme décrit, 2 mails, heure de livraison et coup de fil du livreur.

uitstekende service

Snelle en correcte levering.

Snel, correct, goed geprijsd

Coolblue is altijd snel en correct, klantvriendelijk en hun prijzen zijn zeker marktcomform

Coolblue houd zijn woord niet !

Komt zijn afspraken NIET na en ik heb 2 bestelling gedaan Ik heb mijn lesje hier wel geleerd Zijn niet te vertrouwen en daarom beveel ik ze zeker niet aan.

zeer snelle en correcte levering

Bellen ook op indien afleveringslocatie niet duidelijk is

Vlot & goed geholpen

Had het verkeerde leveradres opgegeven bij mijn bestelling. Via Whatsapp snel kunnen laten aanpassen door zeer behulpzame medewerker van de klantendienst. Goede en vriendelijke service, van de customer support tot de leverancier aan de deur.

Snelle levering!

´s Avonds besteld, dag nadien al om 10 uur ontvangen. Duidelijke communicatie.

De ene dag besteld en de dag er na al geleverd.

levering in orde

alles was prima in orde

Gewoon perfect

Alles zoals het hoort en is afgesproken

De levering gebeurde nog niet….en er werd geen nieuwe timing meegedeeld!

Zie hierboven

Altijd content geweest

Ik bestel al zo lang bij Coolblue, ik ben nog nooit ontevreden geweest. Alles is perfect en klopt volledig bij jullie!!

Super snelle levering

Beloftes worden waargemaakt, echte aanrader!!!!

Werd niet zoals beloofd de dag nadien geleverd

Werd niet zoals beloofd de dag nadien geleverd

Goede website. Voor levering. Ook in een postpunt.

Parfait

Service impeccable, livraison en magasin le lendemain comme promis, super accueil, 10/10

Super content bon prix et livraison rapide

Overzichtige site, bestelling gemakkelijk geplaatst en product was effectief de volgende dag in huis. Prima service!

Plus rapide, tu meurs

Commandé à 23h45, livré à 8h30 le lendemain ! Article commandé et reçu: impeccable.

Super. Promesses tenues

Niks aan te merken

Hoort zoals het hoort!

Gemakkelijke site. Snelle afhandelingen. Correct. Klantvriendelijk.

changer une souris

j'ai passé la commande d'un clavier et d'une souris et le lendemain , j'étais servi. la souris ne s'accorde pas avec ma main, j' en ai acheté une autre. Je me suis mis en contact avec votre service, j'ai pu m'expliquer avec une de vos collaboratrice très attentive à ma demande , elle m'a bien assistée. Très à l écoute et répondu facilement à mes questions. Une aide très important pour moi et résolu. Merci Madame

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen