achat et livraison PC

J'ai commandé et reçu le PC que j'avais choisi.

Zeer vriendelijke dienstverlening

Aan het onthaal werd ik vriendelijk opgewacht. Ik kreeg een wachtnummer en iets aangeboden om te drinken. Bij het ophalen van mijn spullen, haf ik enkele vragen. Ze hielpen mij hier goed bij zodat ik vlot naar huis kon vertrekken.

Snel, correct, communicatie

Alles dik in orde en zoals beloofd

Snelle levering, alles correct geleverd

Goede en snelle levering. Niets op aan te merken

Zeer betrouwbaar

Betrouwbaar...goede dienst...

super

super efficace

Perfect voor dierenharen

Stofzuiger laadt relatief snel op. Ook zuigt het met enig gemak alle hondenharen op, heel gemakkelijk voor dagelijks gebruik!

Het product voldoet aan de vereisten.

's avonds laat beslist en besteld : 's morgens om 9.00u aan de deur afgeleverd ! Prima service. Goed verpakt , geen schade ... geen opmerkingen!

Vlotte bestelling, correcte prijs en levering

Vlotte bestelling, correcte prijs en levering op tijd

De service is ongeëvenaard, zelfs buiten de garantieperiode om doen ze hun uiterste best bij problemen. Handleidingen online, degelijk advies, telefonisch vlot bereikbaar. Niet de goedkoopste op het eerste zicht, maar voor wie service belangrijk vindt blijft dit de beste plaats om je centen achter te laten.

Vous pouvez toujours changer d'avis

Depuis quelques années, je fais tout mes achats chez coolblue car soit je vais sur place ou je commande et me fais livrer. Dans mon entourage systématiquement je vous recommande car tout est très agréable quelques soit le service achat, réparation, retour ,livraison ...

Service très satisfaisant. J’aime le fait de recevoir des mails nous donnant une fourchette de 4h pour la livraison du colis puis un autre mail pour nous donner une tranche d’une 1h avant l’arrivé du colis. Ensuite un sms 15min avant la réception du colis est top. Cela permet d’organiser sa journée sans devoir la bloquer entièrement pour la livraison. Cela fait déjà 3x que je commande chez Coolblue et je n’ai pas été déçue. Je suis confiante pour mes futures commandes.

Snelle service!

De dag erna was het beschikbaar voor afhaal in coolblue Hasselt

Snel, duidelijk en efficiënt

Bestelling toegekomen op de aangegeven datum. Product is helemaal in orde.

VGA naar HDMI adapter

VGA naar HDMI adapter gekocht werkt goed vanaf de eerste keer.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het tijdslot werd wel met een halfuur overschreden en ik werd niet opgebeld en en kwartier op voorhand maar de levering zelf verliep heel vlot. Vriendelijk, deskundige uitleg !

simple et efficace

J'ai reçu mon colis très rapidement et très bien emballer, je compte repasser pour d'autre commande

Uitstekende service

Webiste is gebruik vriendelijk. Product was niet meer in voorraad. Medewerker in de winkel gaf me raad om me in te schrijven zodat ik een bericht zou krijgen als het weer voorradig zou zijn. En dat gebeurde inderdaad na een aantal dagen per email .

Très rapide et professionnel

J'ai reçu mon colis le lendemain de ma commande. Tout était en ordre et rapide. Merci.

J'adore en un mot

Encore très ému

Hoe ontvangen in Zaventem en omwisseling ging vlod, Toppie

Toppie Alles vlot verlopen, tevreden

Alles dik in orde!

Uitstekende service

Overzichtelijke webshop. Ook de levering is vlekkeloos verlopen.

Service impeccable

Site clair, prix correct et livraison rapide!

Snel en stipt geleverd

Snel en stipt geleverd