Wij werden zeer vriendelijk ontvangen in Kuurne en werden in afwachting een koffie aangeboden. Ook de dame die ons de Dyson stofzuiger bracht was zeer behulpzaam. Eens terug thuis hebben we de stofzuiger uitgetest en wij zijn uitermate tevreden van onze aankoop.

parfait

Service au top

Altijd tevreden met Coolblue

Ik kijk steeds eerst op Coolblue als ik iets wil kopen. Uitstekende service en we hebben al goede deals gedaan met hun 'tweedekansjes'

Tot in de puntjes verzorgd

Alles makkelijk via de webshop kunnen vinden, makkelijk om toestellen te vergelijken en iets te vinden dat bij mij past, en niet te duur is. Snelle en goede bezorging, alles was netjes ingepakt zonder onnodig veel extra verpakking zodat alles milieuvriendelijk blijft. Ik ben en blijf klant en raad Coolblue aan iedereen aan.

Leverings probleem

Bestelling niet aangekomen, contact opgenomen, nieuwe bestelling geplaats, weer niet aangekomen. Derde keer besteld en nu afwachten of het deze keer lukt. Al met al 1.5 uur aan de telefoon gezeten. Niet zo een prettige ervaring. Helpdesk wel vriendelijk, en probeert het op te lossen, dus nog afwachten

efficacité

Je regardais depuis longtemps pour acheter une montre garmin. Je suis satisfait des prix et de la livraison au moment souhaité.

Geweldige service!

Gemakkelijk op een online een product te kiezen op maat van jou. Perfect overzicht om te kiezen wat je nodig hebt!

Zeer goed, snelle levering en zeer eenvoudige aankoop. Duidelijke site.

Snel en betrouwbaar

Leveringen van Coolblue verlopen altijd vlot en zonder problemen.

heel mooi en goede machine

met cool beu is het altijd in orde . vooral de verzending top

Excellent

Rapide et efficace

Niets ontvangen

Heb mijn aankoop niet ontvangen

Très bon produit et livré rapidement

L'appareil a même été livré le samedi

Altijd kwaliteit, supersnelle leveringen, nooit beschadigingen.

Zoals altijd zeer tevreden

Korte wachtijd bij afhalen bestelling. Behulpzame bediening bij de nieuwe aankoop. Uitleg voor een produkt dat vroeger aangekocht was, wordt zonder problemen gegeven. Het enige nadeel is dat er geen telefoon nummer te vinden is voor hulp bij installatie.

Service livraison nul

Le livreur ne sonne pas et jete mon appareil dans la boîte a lettres, au risque de l'abîmer ou de me le faire voler.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Achat donnant toute satisfaction ainsi que le service associé

Troisième expérience d'achat chez vous et toujours aussi satisfait

Blij met mijn HP printer

Vraagje, ik zou een combi koel/vries eenheid willen bestellen….brengen ze die naar eerste verdiep en nemen ze oude koelkast mee, ik kan die echter niet beneden klaarzetten, wel op eerste verdiep…..(ben 70 jaar)

1 vd beste onlineshops voor electronica

Zoals steeds alles picobello en mooi op tijd. Topservice!

PERFECT

ALLES GING VLOT VAN BESTELLING TOT LEVERING

Zeer snelle en vriendelijke levering

Snelle en vriendelijke levering

Coolblue is een topwinkel

Het zeer bekwaam personeel zorgt ervoor dat je je altijd een product aanschaft op jouw maat. Ook de dienst na verkoop is TOP!! Kortom...topwinkel

Goed overzicht over het volledige gamma

Goede keuze met mogelijkheid te vergelijken.

Efficiëntie

Super snel...duidelijkheid op website.prijzen en productinformatie

Super dienst

Ik bestelde 's avonds rond 22u30 en mijn bestelling was de volgende ochtend tegen 8u30 al geleverd. Een super service van coolblue.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen