Altijd vriendelijk en op tijd geleverd

Nog nooit klachten gehad over Coolblue, altijd vriendelijke levering, vriendelijke mensen, bellen correct op voorhand, geven nog tips ...

Altijd in orde bij Coolblue

Ik ben al lang klant bij Coolblue en ik ben steeds tevreden over het aanbod, de snelheid van de bestelling en de dienst na verkoop. Al meermaals eens iets moeten teruggeven of stuk gegaan en telkens een correcte, eerlijke behandeling gehad. Dat er een Coolblue-winkel relatief dichtbij is vind ik een belangrijk voordeel.

Efficient en betrouwbaar

Coolblue heeft een makkelijke en duidelijke site, waardoor het vergelijken van producten heel simpel is geworden. De "Keuze van Coolblue" maakt de keuze maken dan nog eens makkelijker want het staat er duidelijk bij waarom ze voor dat product kiezen. Ook al zijn ze niet altijd de allergoedkoopste hun service maakt dit goed. Vergelijken is efficiënt en als er iets misloopt onderweg, is hun klantenservice betrouwbaar. Niet enkel dat maar ze geven ook om hun personeel. Bij zware producten zullen meerdere bezorgers afkomen om elkaar en jou te helpen met het product naar binnen te brengen. Het Personeel is daarbovenop heel vriendelijk en brengt je aan het lachen bij de levering. Dit maakt de zware werkdag voor hen en voor mij beter!

Foute belofte dat ik daags nadien bestelling zou ontvangen.

Bleef speciaal die dag thuis en pas in de namiddag kreeg ik bericht dat pakket vertraagd was en pas de volgende dag zou geleverd worden. Ik zocht Coolblue op op Google en wat is de eerste boodschap die ik zie staan? De specialist in o.a. elektronica, huishouden en wonen. Voor 23.59u besteld? Morgen gratis bezorgd. Ook op zondag! Gratis retourneren.

Altijd top service.

Altijd top service, en als er eens iets niet in orde is, dan wordt het super snel toch opgelost.

Wat een top bedrijf

Refurbished mobiele telefoon besteld en de volgende dag al geleverd op mijn afhaalpunt, dus ook bespaard op de transportkosten.

Zeer snel

Duidelijke website . Snelle levering. Duidelijke uitleg over gebruik van het toestel.

Snelle levering en product in prima staat

Snelle levering en product in prima staat

Overzichtelijk en snelle levering

Producten makkelijk terug te vinden en vergelijkbaar op de site. Gebruiksvriendelijk bestellen. Snelle levering. Nog nooit geen foutief product of met vertraging ontvangen. Super content!

Efficacité sans défaut.

Peu de fois ai-je été aussi ébloui par une plateforme en ligne! CoolBlue a véritablement transcendé tous les standards habituels. J'ai débuté en explorant leur éventail impressionnant d'articles, englobant presque tout ce que l'on pourrait envisager. C'est prodigieux de pouvoir accéder à un tel éventail d'articles en un unique endroit. Les filtres sont très instinctifs, simplifiant grandement l'identification d'objets spécifiques. La limpidité et l'apport des descriptions m'ont stupéfait. Elles sont concises, exhaustives et apportent tous les détails nécessaires pour faire un choix avisé. En outre, les visuels des articles sont d'une netteté exceptionnelle, offrant une vue exacte de ce que vous obtiendrez. L'acte d'achat lui-même s'est révélé enfantin. Le système de transaction est sûr et ergonomique, proposant une diversité de méthodes de règlement pour satisfaire à chacun. En plus, les temps de livraison communiqués sont incroyablement courts, et pour ma part, mon paquet est parvenu bien en avance sur la date escomptée ! Mais ce qui m'a véritablement sidéré, c'est l'attention portée au client. Le personnel est disponible, réceptif et prêt à résoudre toute énigme ou interrogation que vous pourriez avoir. Leur dévouement envers la gratification du client est palpable. En résumé, mon interaction avec CoolBlue a été phénoménale. J'ai été émerveillé par la fluidité du service, l'excellence des articles et l'engagement envers le client. Il s'agit d'une entreprise qui prend véritablement à cœur ses usagers et je conseille fortement à tous de tenter l'expérience CoolBlue. Je suis convaincu que vous ne serez pas déçus. Un hommage appuyé à toute la brigade CoolBlue pour leur travail remarquable!

Beste prijs en korset levertermijn

Iphone14 pro ‘s avonds besteld en in de namiddag geleverd en dit voor een betere prijs dan Apple Store of elke andere winkel. Correcte service en verdiend meer dan een pluim !!!

Al jaren goede service

In tegenstelling tot bol geen partners, gewoon duidelijk Coolblue en niets anders.

Rapide discret et efficace

Mon colis était en bon état produit comme la description

Rapidité

Commande en 5 minutes et livré le lendemain

Geen gedoe!

Snelle levering en vlotte betaling.

Laat besteld, snel geleverd en zeer vlotte betaling.

Choix / prix

Dommage que la date de livraison n’ a pas été respecté 2 e achats et jamais de livraison le lendemain Pub mensongère

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd

super

snelle levering en heel goed verpakt merciekes

Parfait

Livraison rapide, produits au niveau attendu.

Excellent service de livraison

Site web très clair

Heel tevreden!

Snelle levering en kwalitatief product!

Excellent service mais date aurait être plus tôt

Excellente livraison et communication par rapport au paquet. Par contre , nous avions commandé avant 22h et la TV n’est pas arrivée le lendemain mais le surlendemain… déçus donc d’avoir dû attendre un jour de plus . Pour le reste tout était top

Na 3dagen nog steeds niet hier.

Was norma1l volgende dag in huis.... 3 dagen later nog steeds niet. Woensdag besteld, zondag op verlof maar dan zonder mijn bestelling....

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen