Gewoon goed

Op een zondag mijn bestellingen gaan afhalen in de winkel in Hasselt. De mensen waren superbehulpzaam en vriendelijk. Top

Produits ok mais livraison ko

Livraison par prestataire avec 2 jours de retard

Schitterend

Heel klant vriendelijk snelle service gewoonweg top

Correcte afhandeling van de bestelling.

Vlotte bestellingsmodus. Betaling gemakkelijk en correct. Levering volgens afspraak en eenvoudig te traceren.

Goed en deftig afgeleverd

Toen ik thuis kwam was pakje mooi opzij gezet en en nog volledig heel

Vlot besteld en geleverd, vriendelijke bedienden in de winkel

Ik heb het product vlot gevonden en besteld. Ook de afhaling in de winkel verliep vlot en vriendelijk, met een antwoord op mijn vraag

Achat rapide d'un PC

Dimanche dernier, mon PC rend l'âme. En début de soirée, je consulte Coolblue et je commande un neuf. Le lendemain matin, à 09:15 hr, Bpost me livre le nouveau PC. C'est donc parfait.

Au meilleur prix et livré très rapidement gratuitement

Achat de disque de nettoyage pour lave vaisselle Miele

vlugge levering , goed verpakt, alles in orde !

alles was top!

Kwaliteitsproduct in een handig ervaring bij cool blue.

Online bestellen bij cool blue ,kwaliteit prijs-kwaliteits verhouding zeer goed. Deze week besteld bij cool blue, snel in huis + kleine extra betaling (ongeveer 9 euro) om boven in appartement geïnstalleerd. Bij bestelling en betaling, kleine vraag gehad wat met trappen naar appartement bij gebruik van schep om trappen op te leveren, simpel namelijk trap breedte. Logisch toch. Online gekeken naar ijskast met mijn maten en zeer snel gekozen. Bij leveren bleek dat de steun aan de rechterkant een extra balkje nodig had en hadden er één bij de mensen van cool blue. Top cool blue. Je hebt mijn hart gewonnen, prijs-kwaliteit loopt voorop.

Uitstekende snelle en verzorgde service.

Het pakket werd verbazingwekkend snel en accuraat geleverd. De timing die via mail werd gecommuniceerd werd prima opgevolgd. De overlevering van het pakket gebeurde ook snel en met zorg voor het materiaal.

Kwalitatief en degelijke prijs

Ik heb een ruim overzicht op de site van coolblue met een ruime keuze, duidelijke informatie en tips voor gebruik. Ook voor terugzending of problemen is er direct een oplossing.

efficient

tres efficient

Vlotte afhandeling en service zoals steeds!

Vlotte aankoop, duidelijke info, opvolging verzending en goed geleverd. In het verleden ook altijd prima service na verkoop gehad bij Coolblue. Aanrader om spullen te kopen!

Super service

Super service avec des prix correctes et une livraison plus que rapide!

Snelle levering op aangegeven tijdstip

Grote keuze.Goed product voor redelijke prijs en snel geleverd, degelijk en product veilig verpakt.

super klantvriendelijk!

Voor aankoop nieuwe smartphone naar winkel in Zaventem gereden. Bij de ingang stond een jonge dame die vroeg hoe ze kon helpen en of we graag extra info wensten, wat zo was. We zouden niet lang moeten wachten op een medewerker en inderdaad, na enkele minuten was het aan onze beurt. Na extra uitleg over het toestel dat ik wou aankopen heb ik eerst nog via account van mijn telefoonprovider online aankoop gedaan en medewerker van Coolblue heeft hierbij zelfs geassisteerd en 5 minuutjes later was iedereen blij en tevreden met de aankoop. Ook super bij Coolblue vind ik de service achteraf. Ik kreeg zelfs mee dat mocht het toestel niet bevallen ik het binnen 30 dagen terug kon inleveren. Geweldig :)))

Zeer duidelijke site met alle info die je nodig hebt en was ook supersnel geleverd (zelfs op zondag) zonder bijkomende kost!

rapide

commande satisfaisante

Super snel!

Op zaterdag in de namiddag heb besteld en op zondag om 9u35 ‘s morgens heb ik mijn bestelling geleverd gekregen!

Altijd vriendelijke, gestructureerde hulp

Bij het bezoek aan de winkel verkoopt altijd alles geordend en vlot. Er staat altijd iemand behulpzaam voor je klaar en even wachten duurt er nooit te lang. Bij extra vragen is er nooit een probleem en de betaalmogelijkheden zijn eenvoudig en uitgebreid.

Snel en efficiënt

Zaterdagavond 21:45 besteld, snel mogelijkheden vernomen. Zondag om 13:30 geleverd. Kan niet beter.

transport

Service rapide et efficace

Toutes les commandes que j’ai effectuées se sont très bien passées, service client au top

Ok

Perfecte levering en goede aankoop

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen