Ok

Perfecte levering en goede aankoop

Zeer slechte service

Bestelling geplaatst na bijna 14 dagen nog steeds niet alles ontvangen. Pakket is verloren gegaan. 745€ betaald tal van berichten mails en telefoons gepleegd nog steeds zonder resultaat

Altijd goed

Verschillende keren bij Coolbleu besteld en altijd goed geweest. Ook de eigen leveranciers en plaatsers zijn vriendelijk en behulpzaam. 10/10!

Mijn zending is niet aangekomen.

Heb geen idee waar deze nu is.

Manque des pièces

Boîte scellée avec tous les accessoires et le drone dans la sacoche mais on n'y retrouvé pas les hélices de rechange X3.

klote in een woord

De lithium batterij en de schroeven bevonden zich niet in het pakket. Als jullie toch reclame maken voor de batterijen van de ontvanger kunnen jullie misschien er ook voor zorgen dat de lithium batterij en de schroeven erbij zijn, of anders maak er reclame voor.

Commande faite le 28 juin et le 3 juillet tjs rien recu

Tout est dans dans le titre. La livraison le lendemain semble être une approche marketing.

Au top

Super service comme toujours!!! Le seul bémol dans tout cela s'appelle bpost... C'est vraiment préjudiciable pour vous..

Toujours satisfaite de Coolblue

J'achète régulièrement via ce site, que ça soit des petits ou des gros électro. Je n'ai jamais été déçue. Les produits sont très bien, les prix compétitifs, le choix est large et le service toujours impeccable :-)

Vlotte en correcte service

Zoals beloofd hebben we hetgeen we bestelden de volgende dag in goede staat.

Colis non reçu

Colis pas reçu à ce jour

zeer goede ervaring

de bestelling ging vlot. ik kwam met de fiets aan in de winkel om de bestelling op te halen en werd zeer vriendelijk onthaald met een glaasje water. Service was supervriendelijk

Livraison tapise

Bons produits

Barbecue Boretti Robusto

Je n'arrive pas à allumer la taque de droite, les 4 bruleurs fonctionne mais pas la taque. Le gaz arrive, je sais l'allumer moi même avec une allumette mais pas avec le bouton qui fait l'étincelle. De plus je devais avoir 5% sur l'équipement et je n'ai pas eu les 5% sur la couverture et la pierre à pizza.

wat een waardeloze service

Oude apparaat inleveren: we krijgen die continu terug. Steeds met een ander smoesje. Wat een waardeloze kafka organisatie is dit

Screenprotector was niet proper! Precies al eens gebruikt!

De screenprotector was helemaal niet van glas zoals vermeld stond op de bestelling! Hij was ook niet proper, precies al eens gebruikt geweest, jammer...

Le top des web-shops !

Grande sélection de produits, prix dans la moyenne basse et livraison rapide et parfaite !

Super service

Duidelijke website, snelle en goede service ter plaatse

Ik kon onmiddellijk alle informatie terugvinden op de website. Reserveren om in een winkelpunt af te halen op een moment dat mij past was geen enkel probleem en de vriendelijke man aan de balie beantwoordde nog een aantal van mijn vragen. Top!

oke

oke

je commande souvent coolblue

je commande souvent chez coolblue dernierement encore !! et toujours satisfait de mes commandes !

colis non recu

Nous restons sans nouvelle d'une commande passée il y a plus d'une semaine

top winkel

altijd heel vriendelijk en niet te duur in prijs

Commande prête

Info du vendeur complète

Geleverd zoals beloofd, veilig verpakt, factuur OK en na de levering zeer goede info via mail gekregen omtrent onze kleine BORETTI barbecue. Dadelijk gebruikt na kleine montage!!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen