Rapidité et service

Respect des délais, qualité de livraison et suivi par des astuces pour les produits achetés.

ne respecte pas son délai de livraison

sois disant livré le lendemain et livré 4 jours plus tard !!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Een leverancier die het verschil niet kent tussen 5 & 5a001 zou beter andere job zoeken

Verkeerd geleverd, niet bij mij aangebeld, ik was thuis, zielig ... zoek een andere job waar je niet moet lezen... Product ok, alleen geleverd met te kleine manchet, dus kan ik de bloeddruk meter niet correct gebruiken... er zou keuze moeten zijn tussen band 32 & 42 waardoor je automatisch met juiste manchet zit, nu moet ik nog andere kopen & lig ik daar met de andere... geldverlies...

Soit disant commandé avant minuit, livré le lendemain

Pure mensonge, j'attends toujours mon colis

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering, vriendelijke chauffeur. Alles correct verlopen

Colis pas encore arrivé

Je peux pas mettre plus pour l'instant... Bpost en greve xD

Correct

Alles is vlot gegaan levering op tijd

Goed en snel geleverd ...

Gemakkelijke site met alle nodige informatie over het product wat we nodig hadden. Overzichtelijk en alles gemakkelijk te vinden. De bestelling gedaan en inderdaad een dag later geleverd in goed en stevige verpakking. Indien wij nog iets nodig hebben zullen wij bij Coolblue zeer zeker een kijkje nemen ...

snelle levering, makkelijk te bestellen, goede productinfo

snelle en vlotte afhandeling

Alles gaat héél vlot en afgehandeld. Het enige minpunt is het wachtsysteem in de winkel.

Super service

Vlot en correct besteld en geleverd. Heel vriendelijke bediening en goed op te volgen. Top !

Alles vlot verlopen volgens afspraak!

Top artikel

Heel blij met mijn aankoop. Zou het zeker aanraden om tweedekans te kopen bij coolblue

Zeer gemakkelijke online bestelling, die prompt de volgende dag op schema werd geleverd.

coolblue is nog cooler then you

Met coolblue weet je dat je altijd alles in perfecte staat aankrijgt. De winkel waar ik me goed bij voel en die ik altijd eerst zal bekijken als ik een aankoop wil doen van dergelijke produkten. Betrouwbaar, goede service en top kwaliteit. Bedankt Coolblue, I am always ready for you !!

Super Coolbleu

Coolblue is een echte aanrader. Super snel levering van mijn diepvrieskast. Toestel werd geplaatst verpakking werd keurig meegenomen als ook het oude toestel Alles werd duidelijk meegeven wanneer de levering zou plaats vinden. Een 20 min voor levering wordt je opgebeld super handig. Een heel goeie ervaring van bestel tot levering. Top coolblue.

Snelle levering en kwaliteit

Savonds laat besteld, de volgende dag komt de chromebook bij mij thuis aan om 15u. Top!

Artikel te duur

Achteraf gezien dat artikel goedkoper was op bol.com

Van begin tot eind geen problemen en een vriendelijke behandeling met duidelijke communicatie.

Impeccable

Impeccable

Commande facile et précision de la livraison.

Commande facile à passer, rapidité de livraison avec une précision pour la réception du colis

Vlotte bestelling en levering

Duidelijke website. Vlotte bestelling. Levering dag later dan voorzien en werd hiervan vooraf verwittigd.

Tevreden

Goede service, stipte levering Komt zijn beloftes na

Alles is verlopen zoals beloofd. Zeer betrouwbaar.

Livraison rapide et soignée

Article conforme a la description , livré rapidement. Toujours satisfait .

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen