Gewoon ronduit slecht ,
Als je iets besteld waar bij geadverteerd word voor...u besteld , is morgen geleverd en je krijgt op dag 1 een mail waarin al excuses worden gemaakt voor laattijdige levering vd partner bpost, waar jullie zelf wel zgg dat jullie geleverd hebben a bpost op dag 4 is er nog steeds niks gebeurt met de zending volgens track en trace dus ik neem contact op met b post , die zgg niks ontvangen te hebben van jullie , ik neem contact op met coolblue , die me zgg dat ze wel iets hebben geleverd aan bpost.... het maakt mij eigenlijk weinig uit wie er nu in fout is, ik heb betaald voor 1 product dat normaal de volgende dag werd geleverd en ik heb totaal geen probleem moest dit 1 of 2 daagjes later geleverd worden, maar ik vind het niet kunnen dat nu dat al geweten is dat er duidelijk 1 probleem is met de zending tussen coolblue en bpost dat er tegen mij gezegd wordt dat ik nog eens 4dagen moet wachten om dan nog eens terug te bellen naar jullie om terug hetzelfde probleem aan te kaarten om dan mss eventueel 1 teruggave te bekomen van het betaalde bedrag (daar ben ik niks mee , aangezien ik dan nog steeds opnieuw op zoek moet naar het product), of dat het product pas dan opnieuw verstuurd word.... de geadverteerde levering de volgende dag wordt dan uiteindelijk met wat geluk geleverd in 14 dagen!!!!! Het product was 1 cadeau voor m'n zoon om dit weekend ...( 5 dagen na de bestelling ) af te geven , nu sta ik daar met lege handen , gefrustreerd en ik moet er zelf nog tijd in investeren om ofwel m'n geld terug te krijgen of opnieuw te laten leveren ! Is dit klant is koning?
Als nu blijkt dat dit niet aan coolblue zelf ligt , moetten jullie mss op zoek naar 1 betrouwbare partner voor leveringen, dus ligt dit voor mij nog altijd in de handen van coolblue