geslaagd

geleverd ondanks werken in de straat, moeilijk

Verregaand uitstekende belevenis, top.

Verzorgde uitstraling van de levering en top prestatie.

Correct verlopen, artikel besteld en geleverd zoals vermeld op de site.

Correct verlopen, artikel besteld en geleverd zoals vermeld op de site.

Steeds snelle levering en ruim aanbod

Ik vind steeds wat ik wil terug in jullie aanbod en er volgt een snelle en correcte levering. Ook opvolging van herstellingen loopt goed.

Pas reçu ma livraison

Vous ne respectez pas vos délais alors que la marchandise est payée d avance et en stock…….

facile

tout s'est très bien passé

Excellent service

Livraison rapide, produits de qualité, site attractif,...

Easy going

Perfect op schema en uitstekende inbouw van mijn koeler/vriezer cobonatie

Perfect op schema en uitstekende inbouw van mijn koeler/vriezer combinatie en dat alles binnen de 24 uur na bestelling

Vlotte levering

Vlot gevonden wat ik zocht,snel besteld en de dag nadien al in de morgen aan mijn deur . TOP.

excellent produit, retard de livraison

l'imprimante est conforme et en parfait état. Par contre, pourquoi confier la livraison à BPost , alors que vous clamez partout que vous livrez vous-mêmes, éventuellement à vélo ? Les grèves ont causé un retard de livraison.

niet tevreden, niets ontvangen.

Kan moeilijk blij zijn als ik mijn pakje nog niet heb ontvangen. Sedert 28 juni geen nieuws meer van b post.

Geen tijdige levering

Levering werd beloofd volgende dag. Ondertussen 3 dagen later en nog geen nieuws van de verwachte levering. Coolblue medewerkers spreken van nazicht als er pas 5 leverdagen geen nieuws is.

vriendelijke en vlotte bediening

vriendelijke en vlotte bediening

Wauw!

De Apple Watch blijft verbazen!

Livraison de merde

Ça fait 3 jours qu'on nous promet la livraison et toujours rien, faudrait peut être prendre un transporteur sérieux et pas des feniand qui font grève pour un rien

• Nous recommanderiez-vous? Non

Bestelling gedaan van een koel -en vries kast. Binnen de 12uur later geleverd en geïnstalleerd door 2 techniekers van Coolblue. Alles perfect geleverd en oude ijskast meegenomen. Heel tevreden over mijn nieuwe aankoop, levering en behandeling van Coolblue! Een aanrader!!

Bestelling op www,afgehaald in shop,betaald met ecocheque, top

Artikel prima

Prima artikel , wat ik wenste, levering bpost doos redelijk beschadigd,

Gewoon ronduit slecht ,

Als je iets besteld waar bij geadverteerd word voor...u besteld , is morgen geleverd en je krijgt op dag 1 een mail waarin al excuses worden gemaakt voor laattijdige levering vd partner bpost, waar jullie zelf wel zgg dat jullie geleverd hebben a bpost op dag 4 is er nog steeds niks gebeurt met de zending volgens track en trace dus ik neem contact op met b post , die zgg niks ontvangen te hebben van jullie , ik neem contact op met coolblue , die me zgg dat ze wel iets hebben geleverd aan bpost.... het maakt mij eigenlijk weinig uit wie er nu in fout is, ik heb betaald voor 1 product dat normaal de volgende dag werd geleverd en ik heb totaal geen probleem moest dit 1 of 2 daagjes later geleverd worden, maar ik vind het niet kunnen dat nu dat al geweten is dat er duidelijk 1 probleem is met de zending tussen coolblue en bpost dat er tegen mij gezegd wordt dat ik nog eens 4dagen moet wachten om dan nog eens terug te bellen naar jullie om terug hetzelfde probleem aan te kaarten om dan mss eventueel 1 teruggave te bekomen van het betaalde bedrag (daar ben ik niks mee , aangezien ik dan nog steeds opnieuw op zoek moet naar het product), of dat het product pas dan opnieuw verstuurd word.... de geadverteerde levering de volgende dag wordt dan uiteindelijk met wat geluk geleverd in 14 dagen!!!!! Het product was 1 cadeau voor m'n zoon om dit weekend ...( 5 dagen na de bestelling ) af te geven , nu sta ik daar met lege handen , gefrustreerd en ik moet er zelf nog tijd in investeren om ofwel m'n geld terug te krijgen of opnieuw te laten leveren ! Is dit klant is koning? Als nu blijkt dat dit niet aan coolblue zelf ligt , moetten jullie mss op zoek naar 1 betrouwbare partner voor leveringen, dus ligt dit voor mij nog altijd in de handen van coolblue

Leveringen altijd OK!

Colis non reçu.

Colis non reçu, et pas de nouvelles. Déplorable. Je ne conseil pas Coolblue. A éviter. Jamais je n'ai eu de problème avec Amazon qui est beaucoup plus sérieux.

Zeer snelle levering

Heel tevreden met de service van Coolblue. Donderdag mijn bestelling geplaatst en vrijdag na het werk kon ik er meteen mee aan de slag. Snel, gemakkelijk en goede service!

Zeer veel producten en snel geleverd

Ik had s'avonds laat een monitor bestelt. Er was veel keuze. En de dag erna om half 10 sochtends was deze er al. Zeer snelle en goede service. Zeker een aanrader.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

heel snel