Heel correct en vriendelijk.

stupéfait par la rapidité du service

pour une 1ère, c'est une réussite !

Vriendelijke & vlotte service in de winkel in Kuurne

Correcte en snelle levering

///

Winkel ervaring vlekkeloos, telefonische klantenservice waardeloos

Winkel in Gent: voldoende parking, onthaal vriendelijk en efficiënt, technisch onderlegd personeel, correcte afhandeling. Telefonisch klantenservice: onbereikbaar !

Snel en goed

Snelle levering en goede producten

Nickel

Répond à tout les attende

Correct en snel

Vlotte site Goede omschrijving Opvolgingsmails Snel geleverd

Fantastisch service

Geen problemen gehad en ben heel blij met het product.

Correct , snel

Heb vele goede ervaringen met coolblue en ook perfecte ondersteuning indien nodig ......

Rapide et efficace

Bien

Parfait !

Parfait

Ruim aanbod, snelle levering

Dik in orde

Correspond à la description

Service parfait comme à chaque fois

UItstekend

Monitorarm via tweedekans gekocht en alles tip top in orde. Blij dat mijn G9 van samsung nu zweeft boven mijn bureau.

Vlot besteld en 's anderendaags even vlot geleverd

Vlot besteld en 's anderendaags even vlot geleverd, vriendelijk en netjes verpakt afgeleverd via BPost.

uitstekende service - zeer betrouwbaar

Barbeque besteld. Werd geleverd zoals aangegeven, met een telefoontje vooraf.

snelle levering!

alles prima verlopen

Snelle service!

Verwachtingen ingelost!

Snelle en juiste levring

Snelle levering zonder kosten

Uitstekende service, zoals altijd

Pakketje in de namiddag besteld, dag nadien 's middags reeds geleverd. Zoals altijd met een sms'je op voorhand dat het exacte tijdstip laat weten en een stipte bezorger die - ondanks het hete weer - met de glimlach kwam aangefietst.

Toppers !

Eerste keer besteld en netjes optijd door hun drukke schema en tijds druk ! Top geleverd. Vriendelijke mens. Raad het al mijn collega’s en vrienden aan. Dit zal van mond tot mond gaan. Toppers !

Het toestel werkt niet of de handleiding is ontoereikend om de installatie juist te doen.

Aankoop en levering verliep vlot. Na installatie blijkt het toestel niet te werken. Niet als in 'totaal niet'. Hoewel er heel wat bedrading nodig is ontbreekt in de handleiding een volledige beschrijving van alle bedrading en de nodige koppelstukken. Op de website verwijzen naar een specialist als je meer info zoekt voor de plaatsing wil eigenlijk zeggen dat je dit soort producten niet bij hoort te kopen want je kan geen ondersteuning vinden bij Coolblue.

Altijd super service

We hebben nog maar weinig slechte dingen meegemaakt bij coolblue, om niet te zeggen geen. Altijd super snelle service, klantendienst altijd behulpzaam en beste prijs/kwaliteit verhouding :) je betaalt ietsje meer hier maar je krijgt er wel de super service bij!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen