Rapidité et efficacité

Site facile d'usage - livraison rapide - bon suivi - bon rapport qualité/prix - article tout à fait conforme à la description.

Jamais déçus

Toujours au top. Que ce sois la commande, livraison, service client, retour ect ya rien à dire coolblue est imbattables si je devais noter ce serait un 10/10 pour ma part.

Expérience d’une qualité exceptionnelle

Le service Coolblue permet de comparer deux articles similaires pour savoir lequel nous correspond le mieux et une fois commandé il arrive le lendemain en matinée avec un tracking du colis de qualité et avec une précision hors norme. Nous ressentons avec exactitude la volonté du service à être de qualité.

Snel geholpen, eenvoudig te bestellen

Snel en eenvoudig gekozen op de website. In de winkel snel geholpen en vriendelijke medewerkers.

Fijne en snelle service

Snel bezorgd en degelijke producten!

Alles OK

Product volledig zoals beschreven, snel beschikbaar in de winkel. Wanneer lukt betaling met ecocheques online?

correct!

correct, duidelijke & transparante communicatie & afhandeling van zowel online bestellingen als aankopen/afhalingen in de winkel van Hasselt.

Correct in prijs Komen afspraken na

Perfecte service

Ik ben vooraf info in de winkel gaan inwInnen en heb die ook gekregen op een heel vriendelijke manier. online besteld en bij het afhalen ook vriendelijk te woord gestaan. Wat ook voor mij belangrijk was, is dat er echt tijd gemaakt wordt voor de klant

Facile pour conclure vu les recommandations données par Coolblue.

Site internet facile et permet des recherches ciblées. Conseils par rapport au produit recherché. Prix compétitifs. Livraison rapide.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Erg goede website

Snelle service, goeie kwaliteit. Aanrader!

Aangename earbuds

Eindelijk oortjes gevonden die makkelijk in te steken zijn en geen druk leggen op mijn oorschelp en geen druk in mijn oorgang teweeg brengen

A refaire

Rapidité, qualité

Parfait

Livraison rapide

De klantenservice is altijd heel behulpzaam en correct

Service au top

Achat d un gros electro, livré en telos et en heure. Livreur super professionnel . Je recommande vivement !

Supersnelle levering, vriendelijke installateurs

Een nieuwe wasmachine besteld op woensdagavond, donderdag tegen de middag stond mijn eerste was al te draaien. De (overigens gratis) installatie was top professioneel: vriendelijke mensen, nog wat uitleg erbij en ze lieten hun werkplek proper achter.

Super vlot en vriendelijk

Gsm online besteld en betaald. Het was onmiddellijk beschikbaar in de winkel. Door ruime openingstijden kon ik het nog dezelfde dag gaan halen.

Facile, rapide et efficace!

Satisfaite de mon achat, la livraison s'est bien déroulée et a été rapide! Les colis étaient bien emballés, vraiment rien à dire, impeccable !

Livraison et horaire annonce extrêmement fiable !

Toujours parfait. Toujours à l’heure. Service d’échange sous 30j parfait aussi. Reprise sous garantie sans chichi en cas de problème. Vraiment impeccable, la qualité du service client vous démarque nettement.

Colis non reçu à ce jour

Aucun colis reçu

• Nous recommanderiez-vous? Non

Parfait !

J'ai déjà commandé plusieurs fois, je n'ai jamais eu le moindre problème. Toujours livré le lendemain, jamais de problème avec les colis commandés, vraiment je recommande coolblue ils sont au top !

Minder positieve ervaring

Herstelling van een grasmaaier was net buiten garantie. Dan opnieuw een artikel besteld met status vandaag besteld morgen in huis. Twee dagen later nog niets geleverd.

Veel aanbod, uitstekende service

Doen wat ze beloven. Makkelijke en duidelijke interface. Aanrader!

Zeer snelle en goede levering

Mijn bestelling was op 1 dag geleverd en perfect in orde!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen